- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някакъв постоянно ме тормози по скайп!
sega..kak da zapo4na..nezn dali tva e pravilniqt razdel ama vikam ne moga da izbera po podhodq6t ot tozi za6toto vse pak stava duma za sex.....i taka iskam va6eto mnenie po vaprosa
>>..........kak mislite sega 4atq s edin perveznik i toi postoqnno iska moi snimki ..razgoleni snimki po beloi..razkazva mi kak masturbira i si me predstavq i fantaziite si mi razkazva i e naistina mn am mnogo MNOGO perverzen o brutalen daje kaza mi 4e e devstven i 4e vsi4ko drugo e v neta....... i az sa6to sum devstvena i toi go znae///govori mi i me pita ne se li 4uvstvam izpolzvana za6toto toi si pravi kefa za moq smetka..i az mu kazvam 4e mi haresva da se 4uvstvam izpolzvana toi vse mi povtarq 4e sum negov predmet i 4e moje da me postavi kudeto si iska i da pravi kakvoto si iska s meni naistina e taka kara me naistina da se 4uvstvam negova ...Pri4ina za tova e moje bi 4e sum mn samotna i mn malko mom4eta proqvqvat nteres kum men vse sum vlubena...i nezn kva to4no e vruzkata ..ama se pak se pristrastih kum nego ..i ve4e stana mn brutalen..kazva 4e iska da me omursi...Sega da vi kaja 4e ako be6e ot moq grad i ima6e nqkakva veroqtnost da go sre6ta nqma6e da 4atq taka 6tqh da go blokna ama toi e mn dale4 i nezn...imam nujda ot nqkoi koito da mi govori taka oba4e vse pak mi se struva 4e pravq ne6to mn lo6o..se6tam se kolko mn kurvi i tupa4ki go pravqt tva ama tam e rabotata 4e az ne sum takava mn sum seriozna i napulno dobro dete..iskam da znam lo6o li e da go pravq i dali vie bi6te si 4atili po tozi na4in ..bihte li pokazvali tqloto si na nqkoi nepoznat(koito su6to vi pra6ta negovi snimki)...i do kude ibihte stignali za6toto s nego nie govorim samo hipoteti4no...
i vse pak az 4uvstvam edna nujda ot nego nujda da 4atq i da me izpolzva mn li sum zle..tolkova li sum glupava kajete da spra li za6toto mn ama mn miharesva da 4atq s nego.............................................. ...
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka