- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване към момичетата и момчетата
glezan4e , и аз съм като теб .. Въпреки че го правим с моята приятелка редовно , аз обичам да си бия чекийки , когато съм сам ...
Все пак тя не може да е всеки ден при мен ...![]()
Тъй като си нямам приятел...![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
О, Онанация, преклон пред твойта свята личност!
Имам приятел и правя секс с него редовно и прекрасно но никои не може да ме лиши от мейте интимни и съкровено откровени моменти на саме с тялото ми!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ХАхахахаах самозадоволявате гаджето бахти лафаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
И така по темата аз съм на 19 и го давам яката даже мога да призная че е много по яко от секса времето си показва при самозадоволяване 20-30 мин. секс. 1:30- и до колкото стигне там![]()
За момичетата нз ам за момчетата съм сигурен че ина 25 ще е и пак щего раздава яката![]()
Аз също го правяии мисля че момичетата ги е срам да си признаят и, че не познавам момче което да не се самозадоволява.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Самозадоволявам се и когато ме задоволяват![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
това е най-добрия начин да опознаеш тялото си, какво и как ти харесва
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ne mislq, che ima nqkoi, koito da ne go pravi.
на 16 съм ама мен лично ме е страхкак ще си навра пръстите там хах айде смейте ми се
![]()
аз съм още мъничко и не го правяна 14 съм
ии мисля да НЕ го правя поне докато почна да водя полов живот
+това мъничко ме е страх
![]()
ПП. Както казаха преид мен - Айде смейте ми се![]()
Малко трудно ще разбереш какъв процент от хората се самозадоволяват точно в този сайт, където повечето тийнове се опитват да градят някаква виртуална репутация. Имай предвид, че запознанствата в интернет са нарастнали страшно много напоследък и хората, които са отрковени в интернет пространството са по-малко.Първоначално написано от DaniFilth
mi mene ima koi da me zadovolqva
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Баси въпроса, ест че се самозадоволявам![]()
Редовно вечерта...![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Според мен въпроса на темата трябваше да бъде "Колко често се самозадоволявате?" ...
еми случва ми се ... понякога помага да се отърси човек от напрежението.
естествено че хората се самозадоволяват,нормално е ,всеки човек го прави когато изпита нужда.... не ли е така ??!!
Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
найстина заглавието трябваше да е колко често се самозадоволявате и кой не го прави![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
не го правя,за сега нямам нужда :P
Аз пък винаги имам нужда хахахПървоначално написано от r0nity
кво да напрая такъв съм ... прайл сам секс преди 1 час примерно и пак ще си бия една преди лягане .. просто .. си ми е кеф.. спя по добрехаха
+1 Напълно подкрепям пLiнцесkъ!Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Принципно да, но последните 2 месеца не. И аз незнам защо.![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Първоначално написано от Just_House
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!