- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване към момичетата и момчетата
Като нямах постоянен партньор- ДА,но от доста време го правя мноооооого рядко, просто не остава време,а и желание.
Smile!?
ДА и не виждам нищо срамно във това !
Брей ..То и рима се получи![]()
Trance/House Only in my heart..
И аз се самозадоволявам, и то не само когато няма с кого да правя секс, ами и когато си имам постоянен партьор. Просто ми харесва, не мога да отговоря защо, това е все едно да отговоря защо правя секс. Просто тялото има нужда от това, както има нужда от храна и вода. Пък и оргазмът по време на секс и оргазмът по време на мастурбация при мен са много различни и понякога ми се иска да опитам и от двете.
На 18 год съм и мастурбирам от около 13 годишна.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
абе който каэва че не се самоэадоволява - лъже яко... тва е нещо напълно нормално и всеки го правитва е положението хора - примирявайте се
![]()
Първоначално написано от Janeta_
![]()
Първоначално написано от Charmed_90
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Самозодоволявам се редовно.
Самозадоволявам се разбира се,и ми харесва.![]()
имам си приятел който добре се справя
![]()
ооооо редовно му чупа главата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
савсем различно удоволствие си няма общо със секса аз може 5 пъти неска да съм го направил с приятелката ама вечерта пак си удара една
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
всичкии мом4ета го правааат няма някой който да не е гаранция..за моми4етата не сам толко сигурен въпреки 4е познавам доста коитоо се наслаждават на ръ4и4ката си
![]()
![]()
:P
..Make my wish come true...