.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Град
    София
    Като нямах постоянен партньор- ДА,но от доста време го правя мноооооого рядко, просто не остава време,а и желание.
    Smile!?

ДА и не виждам нищо срамно във това !
    Брей ..То и рима се получи
    Trance/House Only in my heart..

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    ами то това си е нужда в определен период - и аз съм го правила, но сега не че не е хубаво просто съм си достатъчно задоволена
    +1 Напълно съм съгласна

Град
    Hidden Village of Konoha
    И аз се самозадоволявам, и то не само когато няма с кого да правя секс, ами и когато си имам постоянен партьор. Просто ми харесва, не мога да отговоря защо, това е все едно да отговоря защо правя секс. Просто тялото има нужда от това, както има нужда от храна и вода. Пък и оргазмът по време на секс и оргазмът по време на мастурбация при мен са много различни и понякога ми се иска да опитам и от двете.
    На 18 год съм и мастурбирам от около 13 годишна.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

абе който каэва че не се самоэадоволява - лъже яко... тва е нещо напълно нормално и всеки го прави тва е положението хора - примирявайте се

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    И аз се самозадоволявам, и то не само когато няма с кого да правя секс, ами и когато си имам постоянен партьор. Просто ми харесва, не мога да отговоря защо, това е все едно да отговоря защо правя секс. Просто тялото има нужда от това, както има нужда от храна и вода. Пък и оргазмът по време на секс и оргазмът по време на мастурбация при мен са много различни и понякога ми се иска да опитам и от двете.
    На 18 год съм и мастурбирам от около 13 годишна.

Цитирай Първоначално написано от Charmed_90
    абе който каэва че не се самоэадоволява - лъже яко... тва е нещо напълно нормално и всеки го прави тва е положението хора - примирявайте се
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Самозодоволявам се редовно.

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Самозадоволявам се и когато ме задоволяват
    + 1 П.С. не се срамувам .. харесва ми :P

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Самозадоволявам се разбира се,и ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ми аз пък не мога. Мен ме самозадоволява гаджето
    пссст..

Град
    Улицата
    ооооо редовно му чупа главата
    савсем различно удоволствие си няма общо със секса аз може 5 пъти неска да съм го направил с приятелката ама вечерта пак си удара една
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

всичкии мом4ета го правааат няма някой който да не е гаранция ..за моми4етата не сам толко сигурен въпреки 4е познавам доста коитоо се наслаждават на ръ4и4ката си :P
    ..Make my wish come true...

Самозадоволявам се понякога, да. Естествено, че това е нещо нормално, защо трябва да е повод за притеснение?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си