.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Към всички които са против темите ебавки.....

Здравейте на всички!!!!
    Искам който не му допадат тея тъпи теми (ебавки ) да напише предложение към модераторите как да се справяме с тях, защото ми писна от лапетии и децки гъзчета. Една свясна тема не остана.
    Писна ми да чета как някакав си се е чудил как да го ръгне на сестра му и тн....
    Според мен такива са си направо за БАН .....
    Кажете Вие какво мислите!!!
    и нека Модераторите ни обърнат внимание..............
    Поздрави!!!

Az sam saglasna s teb!!Pove4eto temi sa ebavki i se polu4ava tapo!!6te pi6e nqkoi nqkoq tema koqto naistina e negov problem i nikoi nqma da mu obarne vnimanie zardi tezi temi ebavki...........tapo e naistina
    Sprete be hora da spamite ne vi li pisna......

Пич лично аз съм формулирала подобна тема преди време... след малко ще ти я затворят без да обърнат внимание, Това е най-занемареният форум, Точно затова пишат такива отчаяни хора тук. Е все пак има и друг тип отчаяни, които пишат, за да получат някакво мнение въпреки, че сами си знаят, че е некомпетентно..

Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Писна ми да чета как някакав си се е чудил как да го ръгне на сестра му и тн....
    Тоя който пусна тая тема...100 на 100 е некво пишлигарче...но...ти си прав/а ... такива теми се затварят...защото пуска некой така на ебавка...и всеки почва да спами...аз например...не мога да му повярвам на оня...че му пращат голи снимки на момичетата от класа си... са...и аз спамя...ма не се ебавам...ами си казвам мнението щот ми омръзна некви на по 11-12-13 години...да си мислят че са голямата работа...и само защото са си бъркали с пръст...(в носа ) ...и вече не са девствени...и...не мога да повярвам че няква на 13 години има година и половина връзка с некъв...не е възможно ...секс е раздел за проблеми и съвети...а не за ебавки и лъжи... не е кефче... ами тийн проблем...

Има такава тема, в която можете да ни сигнализирате за подобни теми: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=179296 и по този начин да спомогнете за намаляването им, а аз правя каквото мога.

Re: Към всички които са против темите ебавки.....

Според мен такива са си направо за БАН .....
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Az sam saglasna s teb!!Pove4eto temi sa ebavki i se polu4ava tapo!!6te pi6e nqkoi nqkoq tema koqto naistina e negov problem i nikoi nqma da mu obarne vnimanie zardi tezi temi ebavki...........tapo e naistina
    Sprete be hora da spamite ne vi li pisna......

точно ще ти дам пример. Преди време имах найстина проблем писах и никой не си помисли да ми отговори. А на такива лапета се хващат нз нз според мен трябва да се вземат мерки, като се баннат 2-3 ма и всичко ще си дойде на мястото........

ае нека има малко на кой да се смеем са сериозно - БАННННННННННННННННННННННН НННННН !!!

е да найстина трябва да има и базици, но няма ли да е по добре да се направи нов раздел примерно там да се пускат такива теми! И като ни е скучно да се смеем и така
    Но сорка но ми се от такива дето пишат че са е...и братята и сестрите си..........

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами с теб сме

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Прав си.В този форум всяка втора е на 13-14 и задава въпроса "Свърши в мен, бременна ли съм?", вместо да вземе да прочете една книга или да използва търсачката.А пък всички други теми са ебавки, един я ръгал с дезодорант, друга пък я опипвали някакви непознати момчета...

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от Slivi
    Тоя който пусна тая тема...100 на 100 е некво пишлигарче...но...ти си прав/а ... такива теми се затварят...защото пуска некой така на ебавка...и всеки почва да спами...аз например...не мога да му повярвам на оня...че му пращат голи снимки на момичетата от класа си... са...и аз спамя...ма не се ебавам...ами си казвам мнението щот ми омръзна некви на по 11-12-13 години...да си мислят че са голямата работа...и само защото са си бъркали с пръст...(в носа ) ...и вече не са девствени...и...не мога да повярвам че няква на 13 години има година и половина връзка с некъв...не е възможно ...секс е раздел за проблеми и съвети...а не за ебавки и лъжи... не е кефче... ами тийн проблем...
    Не голи а разголени не момичета от класа приятелки от чата ...
    Raise your fist!

Ами нека Модераторът да каже какво трябва да се направи, че да се отвори нов раздел! И дали въобще е възможно това нещо!!!!!

Ми то си има раздел - кофата ...
    Обаче спамерчетата по ги кефи да си избиват комплексите като се правят на мн забавни (което не е така) с някоя "умна тема" от сорта на изброените ... освен по сериозно отношение от страна на админа и триене или по скоро банване по ИП адрес, друго немога да се сетя .... + триене и закючване на тъпите теми ... И най вече - банване по ИП адрес!!!

Такива теми ще има винаги, каквото и да се прави. Тук обаче се намесваме ние модераторите и се стремим да ги предотвратяваме по какъвто и да е начин да ги премахване, доколкото е възможно това.

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Такива теми ще има винаги, каквото и да се прави. Тук обаче се намесваме ние модераторите и се стремим да ги предотвратяваме по какъвто и да е начин да ги премахване, доколкото е възможно това.
    Ами да разбирам но тва е че базиците станаха прекалено много. Преди време си спомням имаше теми в който найстина хората имат нужда от помощ!
    Но сега не е така.............
    Някой друг ако иска нека да си искаже мнението. Ако пък няма такива нека темата да се заключи и Delete

Имам едно въпросче към модераторката
    Някой потребител какво трябва да направи за да му се даде бан на IP?

Град
    с0фия
    виж са ако е неква тъпа тема като например как се праат свирки и аз ги мразя обаче ако е некоя качествена ебавка акто например оная с кона какс е изчукала за такива теми умирам мн ме радват
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

ами точно това казвам нека има отделен раздел за такива темички забавни..........

Аз съм на мнение, че една тема с някакъв въпрос примерно за бяло течение след като се получи правилен отговор трябва да се заключи, а не някви да пишат "+1" "съгласен/а съм с теб" и тем подобни кво значение има колко мнения имаш в даден форум немога да разбера?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аман от натегачи...пълно е с такива като вас навсякъде

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    аман от натегачи...пълно е с такива като вас навсякъде
    кой е натегач??????????????

Град
    с0фия
    ами точно това казвам нека има отделен раздел за такива темички забавни..........

има

кофата

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    виж са ако е неква тъпа тема като например как се праат свирки и аз ги мразя обаче ако е некоя качествена ебавка акто например оная с кона какс е изчукала за такива теми умирам мн ме радват
    Мда добре е да има подобни теми-ебавки да могат малко да развеселяват обстановката
    точно така

Град
    Велико Търново
    da za ssajalenie vinagi se namirat tapi,ligavi muhliovci ,koito palnqt foruma s gluposti .i az estestveno sam protiv tappite temi,no moderatorite 6te se pogrijat
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си