- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Към всички които са против темите ебавки.....
Загубена кауза...
Sasho1988
Варна..
Абе то ти хубаво се възмущаваш, ама да си помислял че и модераторите са хора , и не са длъжни 24/7 да ровят в тоя огромен форум тема по тема , и да им ходят по дупетата на несериозните да се занимават нон стоп с техните хлупости... Правят квото могат да изчистват форума но спамери винаги ще има , просто тва им е манталитета на тия , колкото и да цъкаме и да клатим глави. Тъй че колкото и агитиращи и възмущаващи теми да пуснеш - все тая !
Има тема за модераторска помощ. В нея може да сигнализирате за подобни теми. Нито разделът е правилен, нито темата се повдига за първи път.
SHEMKOV, Кофата беше създадена с тази цел-да приютява теми, нарушаващи т.11. Друг е въпросът дали е точно такава!
Ами според мен като се даде бан на 2-3ма и ще видите как ще си дойде всичко на мястото. Щото тея теми ни дойдоха в повече.
Тук вече не се знае кой се ебава и кой говори сериозно.
Пс: не съм против модераторитеи няма и да бъда.
Пуснете една тема за тея лапетии и който се изгаври с раздела банче и готово.![]()
Който е съгласен с мен да каже, ако пък няма такива темата да се затвори![]()
Мислиш ли, че това вече не е правено. Бан са отнасяли не един, двама или трима - доста повече. Резултат - минимален, винаги ще има някой, който ще се изгаври.![]()
Имам идея да се въведе ново правило във форума. Потребителите,които са с по-малко от 50 мнения примерно, да не могат да пускат теми.
Съгласен съм с tqnko - банче на системката и готово![]()
ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ТЕМИ, ПРОСТО САМИ ДЪРПАТ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА - ТЕЗИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ МАЙТАМ В РАЗДЕЛ 'СЕКС', НАЙ-ВЕЧЕ. ЗАСЛУЖАВАТ БАН ПРОСТО...МНОГО НЕРВЯТ. КАКВИ ХОРА ИМА САМО, ЗА ЖАЛОСТ.
Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
Правилно![]()
майтап в секс, а? почти всяка вечер някакъв задръства "кофата"Първоначално написано от SHEMKOV
![]()
Истината е че има доста такива теми. Ще се постараем след въвеждането на новите правила ВСИЧКИ такива теми да бъдат местени в кофата. Защото някой от тях наистина са шедьоври
Така, ако някой иска да се посмее ще може да ги прочете, а от друга страна ще разчистим нормалните раздели.
Всичко в кофата. Не сте видяли как gbem със всичките му там номера прецаква и кофата.
Еми Бан по IP , заслужават някои...![]()
Това няма как да се спре....Единственото,което модовете могат да направят е просто да заключват и да трият темите,на които попадат.
Същото е като излезеш на улицата...има хора,които си хвъртял буклука на земята и хора,които го чистят.Има такива,които са примерни и не правят боклиук,но и за това искат и другите да не го правят.Въпросът е,че колкото и да искат-няма как да стане.Винаги ще си има хора,които си хвърлят боклуците на земята и такива,които ще чистят след тях.
ПП:Нищо лично към никой.Просто се опитвам да обясня по какъв начин аз виждам нещата.
Пък и да им сладат бан по айпи-то...и това не е работа.![]()
Това пък е още по-лошо...Щото потребителите,които спамят могат и в сериозни теми да го правят.Ти си чакаш някакъв отговор на въпроса и ти е супер важно,тък тоя ти пише някви дебилизми.Първоначално написано от LINKNOT
И така до 50-51 мнения и пак ше си пуска теми...И да им трият мненията,за да не могат да направят 50 мнения,също просто е глупаво.Тогава трябва да се занимават с тва цял месец,братче...Толкова спамери има тук,че няма на къде.
Точната дума - свобода!Първоначално написано от tqnkо
![]()