.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Загубена кауза...
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Абе то ти хубаво се възмущаваш, ама да си помислял че и модераторите са хора , и не са длъжни 24/7 да ровят в тоя огромен форум тема по тема , и да им ходят по дупетата на несериозните да се занимават нон стоп с техните хлупости... Правят квото могат да изчистват форума но спамери винаги ще има , просто тва им е манталитета на тия , колкото и да цъкаме и да клатим глави. Тъй че колкото и агитиращи и възмущаващи теми да пуснеш - все тая !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има тема за модераторска помощ. В нея може да сигнализирате за подобни теми. Нито разделът е правилен, нито темата се повдига за първи път.

SHEMKOV, Кофата беше създадена с тази цел-да приютява теми, нарушаващи т.11. Друг е въпросът дали е точно такава!

Ами според мен като се даде бан на 2-3ма и ще видите как ще си дойде всичко на мястото. Щото тея теми ни дойдоха в повече.
    Тук вече не се знае кой се ебава и кой говори сериозно.
    Пс: не съм против модераторите и няма и да бъда.

Пуснете една тема за тея лапетии и който се изгаври с раздела банче и готово.

Който е съгласен с мен да каже, ако пък няма такива темата да се затвори

Мислиш ли, че това вече не е правено. Бан са отнасяли не един, двама или трима - доста повече. Резултат - минимален, винаги ще има някой, който ще се изгаври.

Имам идея да се въведе ново правило във форума. Потребителите,които са с по-малко от 50 мнения примерно, да не могат да пускат теми.

Съгласен съм с tqnko - банче на системката и готово

Супер фен
    ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ТЕМИ, ПРОСТО САМИ ДЪРПАТ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА - ТЕЗИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ МАЙТАМ В РАЗДЕЛ 'СЕКС', НАЙ-ВЕЧЕ. ЗАСЛУЖАВАТ БАН ПРОСТО...МНОГО НЕРВЯТ. КАКВИ ХОРА ИМА САМО, ЗА ЖАЛОСТ.

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ ТАКИВА ТЕМИ, ПРОСТО САМИ ДЪРПАТ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА - ТЕЗИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ МАЙТАМ В РАЗДЕЛ 'СЕКС', НАЙ-ВЕЧЕ. ЗАСЛУЖАВАТ БАН ПРОСТО...МНОГО НЕРВЯТ. КАКВИ ХОРА ИМА САМО, ЗА ЖАЛОСТ.

Правилно

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

Правилно
    майтап в секс, а? почти всяка вечер някакъв задръства "кофата"

Истината е че има доста такива теми. Ще се постараем след въвеждането на новите правила ВСИЧКИ такива теми да бъдат местени в кофата. Защото някой от тях наистина са шедьоври
    Така, ако някой иска да се посмее ще може да ги прочете, а от друга страна ще разчистим нормалните раздели.

Всичко в кофата . Не сте видяли как gbem със всичките му там номера прецаква и кофата.

Супер фен
    Еми Бан по IP , заслужават някои...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Това няма как да се спре. ...Единственото,което модовете могат да направят е просто да заключват и да трият темите,на които попадат.

Същото е като излезеш на улицата...има хора,които си хвъртял буклука на земята и хора,които го чистят.Има такива,които са примерни и не правят боклиук,но и за това искат и другите да не го правят.Въпросът е,че колкото и да искат-няма как да стане.Винаги ще си има хора,които си хвърлят боклуците на земята и такива,които ще чистят след тях.

ПП:Нищо лично към никой.Просто се опитвам да обясня по какъв начин аз виждам нещата.

Пък и да им сладат бан по айпи-то...и това не е работа.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Имам идея да се въведе ново правило във форума. Потребителите,които са с по-малко от 50 мнения примерно, да не могат да пускат теми.
    Това пък е още по-лошо...Щото потребителите,които спамят могат и в сериозни теми да го правят.Ти си чакаш някакъв отговор на въпроса и ти е супер важно,тък тоя ти пише някви дебилизми. И така до 50-51 мнения и пак ше си пуска теми...И да им трият мненията,за да не могат да направят 50 мнения,също просто е глупаво.Тогава трябва да се занимават с тва цял месец,братче...Толкова спамери има тук,че няма на къде.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Толкова спамери има тук,че няма на къде.
    По скоро свобода.
    Точната дума - свобода!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си