Цитирай Първоначално написано от Dorky
Спокойно и аз бих се почувствал така,но явно е намерила нещо интересно в теб ако я харесваш действай ,ама не й говори за чувства просто й като я видиш я покани някъде(намисли си предварително) и като излезете няколко пъти то ще си проличи действай смело,но не безотговорно Късмет
Благодаря за отговора
Аз това за да я поканя и т.н. съм си го мислил отдавна но нямам смелост и имам причини да се срамувам от себеси и което ме прави затворен в себеси въобще съм труден когато става дума за контактуване но въпроса беше как се чуства тя според вас и се пак ти си момче нема как да знаеш можеби мерси се пак пък и нямам за цел да я свалям не че не ми се иска тайно но немисля че ме заслужава а и предполагам че ме заговаря за да си поговорим за това как сме били след като не сме се виждали толкова време се пак сме приятели от детството а не че е намерила нещо интересно в мен но мога само да гадая това предполагам

Цитирай Първоначално написано от radito0
Ami spored men trqbva da preodolee6 srama si i sledva6tiqt p1t kato se vidite da q pita6 za nomera i ili skypa , vse pak nali se poznavate ot detstvoto si edvali 6te ti se izsmee v liceto .

Aide uspeh
Да точно това смятам да правя земам скайпа и там се опраям но нема да ми е лесно дори това да напрая (ах да се смееш на себеси .. ирония ) и дали ще я видя скоро незнам особенно както почва даскало каде съм аз каде e тя (смисъл далече)