.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    botevgrad

не знам как да и кажа

значи първо се извинявам ако темата не е за този раздел.значи днес ми дойде за първи път,но не знам как да кажа на майка ми.в такъв смисъл,че с нея не сме си говорили на тази тема тя само веднъж ми каза като ти дойде нали ще ми кажеш и аз казах да,но сега нз как да и кажа.плс момичета кажете как вие сте казали на ваште майки ,че ви е дошло.

Град
    в мечтите ти
    Ами на мен като ми дойде за първи път, тъй като не знаех как да и кажа се разревах сега ми се струва доста тъп начин.Ами казваш"мамо, знаеш ли, днес ми дойде за първи път", съвсем естествено, няма от какво да се притесняваш.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен
    Град
    botevgrad

.

ами аз знам,че е нещо съвсем нормално,а още повече,че на мойте 14 години си беше време вече и мерси мн за отговора

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми аз първоначално неможах да разбера какво става и майка доиде и вика какво има и така...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Аз бях много малка когато ми дойде и почнах да пищя: Какво ми е това на гащите То не само майка ми чу, сигурно целия квартал
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Варна
    По-добре й кажи,няма значение как.По-добре от теб да разбере,отколкото от гащичките ти,когато ги хвърля за пране...

А пък аз въобще не разбрах какво става,защото в началото малко и кафяво(съжалявам за подробностите ) и така едни сменям и на следващия ден я питах какво е това и тя ми каза,не че не знаех какво представлява менструацията ,но не очаквах да е такова за първи път.все пак нали кръвта е червена

Няма нищо срамно,страшно или необичайно Не трябва да се притесняваш дори и от баща ти за това,все пак им е ясно на хората,че се развиваш

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ми на мен ми дойде кат бях у баба и се прибрах и се преоблякох ...след няколко часа викам на майка ми "мамо бе ти изпра ли ми белите прашки и тя ми да....викам нещо да забеляза и тя -ми не...викам имаше кръв и тя се усети и се радваашеее многоо така че спох просто и кажи ....мамо дойде ми
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз излязох от банята и казах:ам..мамо ми то май ми дойде ама не съм сигурна и тя ми изгледа цапнато и вика...е то пъ оставаше и да не знаеш..или нещо такова луда жина
    in defense of our dreams...

ми и аз бях малка...и от още по-малка .. сиг съм била на 10 когато баба ми и майка ми ми говориха за цикъла.. да не се стряскам а у... и после като ми дойде си го казах на право и не се притеснявах за нищо

Мега фен Аватара на Rofl4e
    На мен пък майка ми ми беше обяснила нали.. какво е що е обаче като ми доиде зза 1 път и то е някфо кафяво(поне при мен беше така) и и викам абе мамоо тука имам нещо на гащите и тя вика я да вида и видя и ми каза закфо иде реч

На мен пък майка ми ми беше обяснила нали.. какво е що е обаче като ми доиде зза 1 път и то е някфо кафяво(поне при мен беше така) и и викам абе мамоо тука имам нещо на гащите и тя вика я да вида и видя и ми каза закфо иде реч

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    ми на мен ми дойде кат бях у баба и се прибрах и се преоблякох ...след няколко часа викам на майка ми "мамо бе ти изпра ли ми белите прашки и тя ми да....викам нещо да забеляза и тя -ми не...викам имаше кръв и тя се усети и се радваашеее многоо така че спох просто и кажи ....мамо дойде ми
    i ostavi ei taka izcapanite s kruv pra6ki da gi izpere maika ti?!?!?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    i ostavi ei taka izcapanite s kruv pra6ki da gi izpere maika ti?!?!?
    то беше съвсем малко.... остаих ги при дрехите ми които трябва да се изперат и мислех после да и кажа....ама тя вече ги беше изпрала...детска работа
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Отиваш и казваш с думи прости, че вече имаш цикъл.
    п.с-честито
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    Варна
    Отиваш и казваш - няма от какво да се срамуваш все пак ...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

И аз подобно на едно момиче,връщах се от училище и като видях,взех да пищя като ненормална,въпреки,че знаех всичко по въпроса(майка ми ми беше обеснила много неща) И моят савет е просто да и кажеш няма от какво да се притесняваш,тя също го е преживяла.
    Better DeaD,Than In Love ...

Фен
    Град
    botevgrad

.

мерси мн на всички вече и казах обаче стана малко страно.снощи ми беше лошо и порвъщах и нали я буда и тя ми вика боли ли те корем и аз не ама вчера ми дойде и тя ми добре тогава сега лошо ли ти е и аз не и тя ами айде лягаи си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си