- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- всички ще умремммммм ;(;(((((
ахахахахахаха щели сме да умрем... има такава вериоятност, прави сте ако някое тъпо емо съботира експеримента![]()
![]()
![]()
Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще се слеят (черните дупки) и ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.![]()
![]()
![]()
Да,ще умрем...........по дяволите!Кога ще стана лекар?Ще им еба майката![]()
![]()
![]()
Не е чесноооооооо!!!Педали нещастни!Ако умра ще ги убия,кълна се в приятелите,роднините ми и в две момчета,че ще ги накълцам със скалпела!
Кретени
![]()
Bring me to life...
А това кога ще станеПървоначално написано от PsychoPatt
![]()
Bring me to life...
Сега не знам дали си втълпих ама ми цепна главата...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да и 1 мармот завива черната дупка в станиол и раздава аспирини.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
+1Първоначално написано от niquetamere
![]()
Естествено, хората си внушават неща постоянно. Адски много хора го правят, като знаят, че ще се случи нещо особено.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Новини има, стига да имаш достъп до инфо-базата на Ройтерс:V. Няма никакви проблеми, включването е минало перфектно.
Не помня учените кога прогнозират да стигне ама знам че ще дойде след година с много нули отзад. Пък сичко може да стане дотогава.Първоначално написано от Evanescencefan
![]()
![]()
![]()
10-ти октомвриПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
заглавието на темата е взето от реплики на Шишо Бакшишо!![]()
![]()
А по темата-в крайна сметка к'вото и да правим,нищо не можем да променим!![]()
няма да умре никой! не и преди МАТУРИТЕ!![]()
Raise your fist!
А пък други казват, след някоя и друга година астероид ще удари Земята(ама май туй вече е изтърканоПървоначално написано от PsychoPatt
).Ауу пък теорията за злите компютри които ще развият изкуствен интелект и ще ни завладеят ми е любима. Оу оу да не забравяме и края на света който е 2012, когато нещо много мистериозно ще се случи. Така че, откъдето и да го погледнете все сме прецакани.
![]()
и те ще умратПървоначално написано от zelenooko_kote
Raise your fist!
"Днес се раждаш а утре умираш , така е Слави !"
Шишо Бакшишо
няма да стане така се някой трябва да бъде писимист и да каже че нещо лошо ще се случи . Е голям прас бе хора като умрем умрем , ама не вярвам да се обърка нещо !
Абе вие сте болни...Хората се радват, че са на път да открият как е възникнал света, с това ще се появят много нови физични закономерности...Учените са преценили, че е безопастноНе биха рискували живота на планетата...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Малко вероятно е да е грешал... Човека го смятат за по-умен от Айнщайн, а неговите теории тепърва се доказват.Първоначално написано от Sapphire_Illusion
Много, много, ама адски много дълго след като костите на който и да било от този форум са станали на прах.Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще се слеят (черните дупки) и ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.
Силата на внушението.Факт е обаче че хора от различни страни масово се оплакват от главоболие...
Краят на една епоха според календара на Маите. Не краят на света, а нещо от изключителна важност. Чисто и просто календарът им не продължава нататък, затова се интерпретира (грешно...) като края на светаОу оу да не забравяме и края на света който е 2012, когато нещо много мистериозно ще се случи.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
О и да не забравяме Ванга- 2014- Европа остава пуста, изчезват животински видове (заради ядрената война през 2.12, нещо такова...)
Може би е предсказала нещо друго, ама на хората така им изнася да го тълкуват и така е записано...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Освен да кажа, че си тъпа патка, която си няма понятие от физика и за какво става въпрос в тоя ускорител, но бърза да си дава мнението за всичко, друго няма какво
Аз ли?!Първоначално написано от WaKo
![]()
Хах тва го знам от 2 години, няма лошо учителките ни по химия и физика и двете ходиха там няколко пъти и имахме свободни![]()
Неска оцеляхме, ама на 10 октомври ще ги врътнат 10 пъти по-бързо и нз тогава
ПП: Щяло да се охлажда до -300 и няколко градуса почти до абсолютната нула за да не стане голямо буум![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx