.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    ахахахахахаха щели сме да умрем... има такава вериоятност, прави сте ако някое тъпо емо съботира експеримента

Град
    Вкъщи, но редовно се отбивам у съседката...
    Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще се слеят (черните дупки) и ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.

Да,ще умрем...........по дяволите!Кога ще стана лекар?Ще им еба майката Не е чесноооооооо!!!Педали нещастни!Ако умра ще ги убия,кълна се в приятелите,роднините ми и в две момчета,че ще ги накълцам със скалпела! Кретени
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от PsychoPatt
    Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.
    А това кога ще стане
    Bring me to life...

Сега не знам дали си втълпих ама ми цепна главата...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    В няколко чуждестранни форума упорито се говори че експеримента е приключил фатално затова досега (около 15 минути след края му) няма никакви новини.Според някои черна дупка е погълнала Швейцария и околностите.Според други експеримента е продължил в паралелна вселена тъи като мощноста на това нещо е била толкова голяма че е направила "дупка във времето".
    Факт е обаче че хора от различни страни масово се оплакват от главоболие...
    Да и 1 мармот завива черната дупка в станиол и раздава аспирини.

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    рано или късно всички ще умрем ... което ме навежда на мисълта /// Умиране има , отърване няма !
    +1

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    В няколко чуждестранни форума упорито се говори че експеримента е приключил фатално затова досега (около 15 минути след края му) няма никакви новини.Според някои черна дупка е погълнала Швейцария и околностите.Според други експеримента е продължил в паралелна вселена тъи като мощноста на това нещо е била толкова голяма че е направила "дупка във времето".
    Естествено, хората си внушават неща постоянно. Адски много хора го правят, като знаят, че ще се случи нещо особено.

Новини има, стига да имаш достъп до инфо-базата на Ройтерс:V. Няма никакви проблеми, включването е минало перфектно.

Град
    Вкъщи, но редовно се отбивам у съседката...
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.
    А това кога ще стане
    Не помня учените кога прогнозират да стигне ама знам че ще дойде след година с много нули отзад. Пък сичко може да стане дотогава.

Раздела..Много е точен

тА ПО ТЕМАТА...Хора...живи сме бе! Пийте по нещто да отпразнувате тва.Успокойте се вече и чакайте 21 октомври(или ноември) щото отгава щели да го пускат пак ама 3 пъти по-силно.

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Раздела..Много е точен

тА ПО ТЕМАТА...Хора...живи сме бе! Пийте по нещто да отпразнувате тва.Успокойте се вече и чакайте 21 октомври(или ноември) щото отгава щели да го пускат пак ама 3 пъти по-силно.
    10-ти октомври
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

заглавието на темата е взето от реплики на Шишо Бакшишо!
    А по темата-в крайна сметка к'вото и да правим,нищо не можем да променим!

Град
    L.A. \ Moscow
    няма да умре никой! не и преди МАТУРИТЕ!
    Raise your fist!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    А това кога ще стане
    Не помня учените кога прогнозират да стигне ама знам че ще дойде след година с много нули отзад. Пък сичко може да стане дотогава.
    А пък други казват, след някоя и друга година астероид ще удари Земята(ама май туй вече е изтъркано ).Ауу пък теорията за злите компютри които ще развият изкуствен интелект и ще ни завладеят ми е любима. Оу оу да не забравяме и края на света който е 2012, когато нещо много мистериозно ще се случи. Така че, откъдето и да го погледнете все сме прецакани.

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Раздела..Много е точен

10-ти октомври
    А да мерси за поправката. Има умни хора в тоя форум бе

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Раздела..Много е точен

10-ти октомври
    А да мерси за поправката. Има умни хора в тоя форум бе
    и те ще умрат
    Raise your fist!

Така е..всички ще умрем
    ...Шишо Бакшишо / философ и поет /

Супер фен Аватара на BladeDancer
    "Днес се раждаш а утре умираш , така е Слави !"
    Шишо Бакшишо

няма да стане така се някой трябва да бъде писимист и да каже че нещо лошо ще се случи . Е голям прас бе хора като умрем умрем , ама не вярвам да се обърка нещо !

Абе вие сте болни...Хората се радват, че са на път да открият как е възникнал света, с това ще се появят много нови физични закономерности...Учените са преценили, че е безопастно Не биха рискували живота на планетата...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    "Днес се раждаш а утре умираш , така е Слави !"
    Шишо Бакшишо
    О вдъхнових и други за поезия

Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    От друга страна, ако възникнат, според Теорията на Хокинг трябва да изчезнат веднага... но то е теория, може и да е грешал.
    Малко вероятно е да е грешал... Човека го смятат за по-умен от Айнщайн, а неговите теории тепърва се доказват.

Ще се мре то ама няма да е скоро. Понеже съседната галактика "Андромеда" се е засилила към нашата. И понеже галактиките имат черни дупки в центровете им кат дойде ще се слеят (черните дупки) и ще стане голямо мазало. А пък Земята или ще бъде привлечена към центъра на галактиката или изхвърлена извън.
    Много, много, ама адски много дълго след като костите на който и да било от този форум са станали на прах.

Силата на внушението.

Оу оу да не забравяме и края на света който е 2012, когато нещо много мистериозно ще се случи.
    Краят на една епоха според календара на Маите. Не краят на света, а нещо от изключителна важност. Чисто и просто календарът им не продължава нататък, затова се интерпретира (грешно...) като края на света
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

О и да не забравяме Ванга- 2014- Европа остава пуста, изчезват животински видове (заради ядрената война през 2.12, нещо такова...)
    Може би е предсказала нещо друго, ама на хората така им изнася да го тълкуват и така е записано...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Голям фен
    Освен да кажа, че си тъпа патка, която си няма понятие от физика и за какво става въпрос в тоя ускорител, но бърза да си дава мнението за всичко, друго няма какво

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Освен да кажа, че си тъпа патка, която си няма понятие от физика и за какво става въпрос в тоя ускорител, но бърза да си дава мнението за всичко, друго няма какво
    Аз ли?!

Хах тва го знам от 2 години, няма лошо учителките ни по химия и физика и двете ходиха там няколко пъти и имахме свободни
    Неска оцеляхме, ама на 10 октомври ще ги врътнат 10 пъти по-бързо и нз тогава
    ПП: Щяло да се охлажда до -300 и няколко градуса почти до абсолютната нула за да не стане голямо буум

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си