.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да махна тези петна? :(

Здравейте, вчера си купих нови блузки. Една синя и една бяла, обаче на бялата забелязах някакви странни петна отзад.. Не си личат особено, но супер много ме дразнят и се чудя дали да я връщам или да пробвам да изпера..
    А ако изпера, после май няма да мога да я върна.
    Значи блузата е мръсно бяла на цвят, а петната са.. леко като захабено едно такова.. Пробвах да махна едното само със слюнка, но то стана още по-голямо.
    Според вас има ли някакъв начин да ги махна тея петна..
    А блузката толкова ми харесвашеее...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами ако знаем от какво са може да измислим нещо , но така само като описваш не мога да добия представа Дай снимка нещо , знам ли ... Според мен все ще може да се изпере , ако е петно , само да не е от плата захабено или протъркано
    Според мен е трябвало още в магазина да ги огледаш блузките , сега едва ли ще се навият да си ги вземат обратно , може би са гледали да си пробутат повредена стока

Град
    Where streets have no name
    ооо аз съм спец на петната. пробва ли вениш? винаги действа или накисни блузата във вениш и прах за пране(ест и вода)

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    ооо аз съм спец на петната. пробва ли вениш? винаги действа или накисни блузата във вениш и прах за пране(ест и вода)
    A да.това много действа.Тате си беше махнал така петна от автомобилно масло.

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Абе, като захабени са. Все едно някой е оритал блузата, ама не, търках само с ръка без нищо, не се махат.
    Дано с Вениш стане.

Re: Как да махна тези петна? :(

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Здравейте, вчера си купих нови блузки. Една синя и една бяла, обаче на бялата забелязах някакви странни петна отзад.. Не си личат особено, но супер много ме дразнят и се чудя дали да я връщам или да пробвам да изпера..
    А ако изпера, после май няма да мога да я върна.
    Значи блузата е мръсно бяла на цвят, а петната са.. леко като захабено едно такова.. Пробвах да махна едното само със слюнка, но то стана още по-голямо.
    Според вас има ли някакъв начин да ги махна тея петна..
    А блузката толкова ми харесвашеее...
    probai s venish ili belina nz
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Град
    Okinawa
    Hit 2 fit. от къде си ги купи?
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Пробвай да ги заведеш на химическо
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Hit 2 fit. от къде си ги купи?
    Преоценените.. Аз я попитах жената дали имат някакви дефекти, тя вика, че нямали.

Град
    Велико Търново
    Щом са от преоценени стоки по-добре я върни,според мен са се опитали да ти я пробутат...

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Ааа тоя вениш е пълен боклук
    Може да пробваш да намажеш петната с лимонтозу и сода(мисля че така беше,ще питам майка за всеки случай ).Така ми се махнаха петната от ръжда на бяла тениска
    Друг вариант е с доместос знам че не е за дрехи,ама върши работа.Ако ще слагаш от него,първо пробвай в някой ъгълче на блузката,за да не стане фал
    Също така знам и с кисело мляко,но не помня за какви случаи се употребяваше.

Цитирай Първоначално написано от LiTtle_BabY_
    Ааа тоя вениш е пълен боклук
    Може да пробваш да намажеш петната с лимонтозу и сода(мисля че така беше,ще питам майка за всеки случай ).Така ми се махнаха петната от ръжда на бяла тениска
    Друг вариант е с доместос знам че не е за дрехи,ама върши работа.Ако ще слагаш от него,първо пробвай в някой ъгълче на блузката,за да не стане фал
    Също така знам и с кисело мляко,но не помня за какви случаи се употребяваше.
    Йеее, вярно ли си си махнала петната от ръжда с това? Защото аз имам едни бели гащета, но майка ми без да иска, ги изпрала в топла вода, и пуснаха ръжда и оттогава не съм ги обувала.
    Златна си.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Ами на мен така ми се махнаха Пробвах какво ли не,но нямаше ефект.След малко ще ти кажа как по точно се прави "сместа"
    П.П. смесват се сол и лимонтозу(по равни части) с малко вода,да стане като каша и мажеш на петната.
    Айде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си