.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

София - магазини

Здравейте,мацки. Можете ли да ми кажете дали има още намаления в София и по-специално в мола?Благодаря ви!

ами то в мола не е мн време да го разгледаш и да видиш, ама мисля, че още не са пуснали мн намаления... има във Fox и още някфи магазини ама по-добре отиди до Terranova на Витошка ;]

s3xy благодаря тил Аз имам време да отида единствено до мола и затова питам. А ако някой знае- в кои магазини в мола има?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    s3xy благодаря тил Аз имам време да отида единствено до мола и затова питам. А ако някой знае- в кои магазини в мола има?[/quote]
    В Теранова има.

Благодаря ти А за Puma някой да знае нещо?

Цитирай Първоначално написано от Jamaica
    аз си купих велики Puma черно със златно преди седмица и нещо от магазина, който е в пресечка на Витошка (срещу Converse) та там на някои имаше -50% за нещастие моите бяха новата колекция... ако имаш време наистина има мн добри модели из разпродажбата ;] успех

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    аз си купих велики Puma черно със златно преди седмица и нещо от магазина, който е в пресечка на Витошка (срещу Converse) та там на някои имаше -50% за нещастие моите бяха новата колекция... ако имаш време наистина има мн добри модели из разпродажбата ;] успех
    Аз много искам тази чанта ---> http://prikachi.com/images.php?files/294409J.jpg
    Някой знае ли на каква цена е?

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    Аз много искам тази чанта ---> http://prikachi.com/images.php?files/294409J.jpg
    Някой знае ли на каква цена е?
    ух и нея я имаше в тоя магазин (или хипер подобен модел) ама не помня колко беше... ако пак минавам ше погледна и щи пиша ЛС

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Има доста добри намаления
    Аз днес си купих едни много сладки изчисетни вталени дънки от Лии Купър за 70 кинта и едни много свежи пантофки на Бата-това от Сити Центъра-при НДК-а.Там също има магазин на пума и големи намаления.
    В понеделник като ходих в молла ми направи впечатление, че намалението е основно на летни дрешки и сандалки/чехли, докато в Сити Центъра е различно.
    Айде, успех в търсенето. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    В мола вече няма почти никъде намаления Останали са само някакви единични летни глупости...Чак Коледа ще пуснат пак разпрожабите
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си