- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво си похапвате прееед компа?
...Вие сте..
аз в момента гризки Зайо Байо натурални с маслоо :P![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
бисквитки "Житен Дар" с мед![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Нищо,това е много вреден навик,ето така се пълнее,или по - скоро допринася за напълняването на човек.Най- много вода да пийна. (:
ям шоколадови Cookie и умирам от блаженство![]()
аз попринцип ям някой плод.. или пак пия вода...така изпивам по 2,3 литра вода на ден![]()
+1Първоначално написано от Люси
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
ооо иначе кво ли не ям, ама ся съм само на сок![]()
![]()
В момента пия студен 4ай ..
но по принцип вси4ко .. готвя в кухнята и ям тук :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
в момента пия минерална вода![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
![]()
обичам да муцам близалка или бонбонки...да похапвам чипс и да пия Cappy портокал:P
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Първо се научи да цитираш правилно,после упреквай другите хора.Първоначално написано от haterkata
Никой не е казал,че съм 'мис съвършенство',а просто казвам,че нямам този навик да ям нещо пред пц-то,защото е вредно (: От това една приятелка надебеля .Така ,че си прави изводите...Като неразбираш какво искам да кажа,по - добре не ме цитирай,защото ставаш смешна....
az podkrepqm haterkata za mis savarshenstvo![]()
az pred kompa qm koto mi padne xD torta, shokolad, bonboni, kafe, sokove![]()
daa mno e vredno,i kfo
![]()
По принцип както по горе казаха яденето пред компа допринася за напълняването,затова когато ям нещо пред pc-то гледам да е някакъв плод,примерно гроздето е идеално и не само то деИли пък се наливам с вода
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Всичко като започнеш от пуканки, шоколади, царевица и минеш покрай баници, мусаки, шкембе чорби и всичко, за което се сетиш. Аз си ям най - спокойно във всяка стая в къщата, а до компютъра си ям редовно. И знам, че е тъпо, и не трябва така, но пък какво? Какъв е якият страшен филм пред компа, ако докато не го гледаш, не надигаш бира и хапваш пилети?![]()
Ами квото има - солетки , шоколад , бонбони , Спрайт (той просто е задължителен)или някакъв плод.Тати все ми се кара , че ям на компа , ама пука ми
![]()
![]()
[quote="haterkata"]Haide Haide purvo da se nau4i6 na pravopis,a posle da kritikuva6,iska6 li?????Първоначално написано от Люси
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
По принцип избягвам да ям пред компа, но понякога си хапвам солетки.![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
soletki![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Отучих се от този навик![]()
каквото си намеря![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Аз не обичам да си похапвам пред компа ... Обаче винаги пия Pit BuL ... Обичам тази напитка мога само тфа да пия ....![]()
![]()
![]()
vsi4ko kfoto dokopam po shkafoveteD
:d
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Препечени филийки,домат и салам.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3