.

Виж резултатите на анкетата: Момчета с фон дио тен ? 21 век !!!

Гласували
149. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ммм допада ми ...ако е в нормите...

20 13,42%
  • НЕ МИ ХАРЕСВА !!!

99 66,44%
  • Защо пък не ....

11 7,38%
  • Зависи от Момчето ...

19 12,75%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Как момче с фон дю тен,бе?! Ако си гей-да,ама иначе...Чак пък толкова метросексуален не бива.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Не ми хартесва! Предпочитам да е естествен без никакви такива излишни неща! пък и... кво момче ше е, ако примерно си споделяме фон дьо тена? Иначе на части от лицето, ако има пъпка или зачервено нещо, което го притиснява може да си сложи малко или да използва коректор, но да си сложи на цялото лице... мн женствено ше ми дойде
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    пълни тъпотий....
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Ммм, за, за!
    Следваща стъпка - Мъже на токчета
    +1 samo tfa ne se be6e slu4valo
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    ползвал съм няколко пъти, и то не на цялото лице, а ако ми излезе пъпка
    YEAAAH! Ти слушаш крънк Мой човек си :P

А по темата.. не ми харесва
    ..Why can't I be innocent..

Lelele...
    nak1de otiva svet1t...
    Mom4e s grim i fon nz si kvo...
    P1lna gadost.. az i momi4eta s grimove mn ne haresvam p1k ko ostava da se grimitam az
    tv1rdo ne.

Не знам, ама на мен ми звучи като момиче с брада...

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Не ми хартесва! Предпочитам да е естествен без никакви такива излишни неща! пък и... кво момче ше е, ако примерно си споделяме фон дьо тена? Иначе на части от лицето, ако има пъпка или зачервено нещо, което го притиснява може да си сложи малко или да използва коректор, но да си сложи на цялото лице... мн женствено ше ми дойде

"Милооо, това моя фон дьо тен ли е или твояяяя"
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    TaM..
    защо пък не?...фон дио тен оба4е е малко ло6о пробваите с антибактерилна пудра..ем за пъп4ици ем за по гладко ли4ице ..ем за тен на лицето

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Нее

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Фдт, после спирала за очи...може пък миглите му да са къси, ааа мисля, че трябва и гланц, който да придава обем на устните...все пак е момче.
    Направо се учудвам как изобщо се обсъждат такива теми
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Нее,не,не и не!!!

А след това да му дам спиралата си няма ли да поиска...
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Абе момчета я стига.Вече сте с по-гладки карака от нашите ,с по-дълги коси от нас ,с по-добре оформени вежди ,обличате се в розово сега и вземете да се гримирате и щът-нещът ,ще трябва да разрешат гей браковете то само жени ще има на тоя свят

По темата:Не ,не ми харесва
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Боже..Не съм съгласна момче да си слага фон дьо тен естествено!
    Май момчетата малко по малко се превръщат в момичета...
    1.Бръснене на краката
    2.Скубане на веждите
    3.Балсам за устни
    4.ФОН ДЬО ТЕН
    Следва:...
    5.Сенки
    6.Спирала
    7.Червило
    8.Черен молив
    9.Рокля??

Май на там вървят нещата...

Зависи ако ще ми се прави на травестит

Твърдо против!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    your Heart
    Зависи от момчето. Ако има ужасно много пъпки или пък белези от пъпки защо да не слага.

dam mnogo si prava

Иу... Бахти, сичко живо или изкурвява, или изпедерастява

to4no fondiuten ne slagam ama izvikai maika si da vidim dali sam pederas

нееее
    то не стига,че си бръснете краката,слагате си спирала,гланц...ае стига ви толкова де

kvo vi e qd ? 4e mom4etata pravqt ne6takoito u6 sa SAMO JENSKI sqka6 6te vi otnemat pravoto i vie da gi pravite

ako nqkoi se misli za po golqm MYJ ot men ... neka da mi dokaje 4e e taka ? ne mi pre4i si praq kola maska i o6te kub raboti i pak da go prebiq ..
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае кви са тея гейщини .... а черен молив за момче, а спирала ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    dobre aide sega da widim i nqkolko tipi4no mom4eshki neshta...ama mn momi4eta gi prawqt .....1. Nosqt pantalon (a ne e li mujko) ...2 . Karat скеит( мом4е6ко) 3.татуу (мъже/мом4ета) да изброявам ли ...аиде стига сте си ги мислили от задника някфи тъпи глупости а пък виждал съм геиове дето не слагат нищо ама са наи големите ......и мом4ета с фон дио тен...бръснати кра4енца ....тва пък за балсама за устни де го измислихте да ви еба (балсам=балсам против напукване..ако работи6 на морето и от вятъра и солената вода без този балсам устните се разраняват..земете по4етете малко) ...та виждал съм мом4ета с бръснати крака ..подми6ници ..и те пък са по големи мъже от онези косматковци дето се праят на голяма работа....викате 4е бръсненето на краката било женско ...еми и на подми6ниците е женско и на интимните 4асти е с4итано за женско ама не ми се вярва някои да копнее за мъж навсякъде космясал ..като си обуе боксерките космарляците да се показват навън.,...като сложи къц ръкав таралежите да надни4ат

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    dobre aide sega da widim i nqkolko tipi4no mom4eshki neshta...ama mn momi4eta gi prawqt .....1. Nosqt pantalon (a ne e li mujko) ...2 . Karat скеит( мом4е6ко) 3.татуу (мъже/мом4ета) да изброявам ли ...аиде стига сте си ги мислили от задника някфи тъпи глупости а пък виждал съм геиове дето не слагат нищо ама са наи големите ......и мом4ета с фон дио тен...бръснати кра4енца ....тва пък за балсама за устни де го измислихте да ви еба (балсам=балсам против напукване..ако работи6 на морето и от вятъра и солената вода без този балсам устните се разраняват..земете по4етете малко) ...та виждал съм мом4ета с бръснати крака ..подми6ници ..и те пък са по големи мъже от онези косматковци дето се праят на голяма работа....викате 4е бръсненето на краката било женско ...еми и на подми6ниците е женско и на интимните 4асти е с4итано за женско ама не ми се вярва някои да копнее за мъж навсякъде космясал ..като си обуе боксерките космарляците да се показват навън.,...като сложи къц ръкав таралежите да надни4ат
    Тези с бръснатите крака били по-големи мъже от другите.По какво-по това, че се хвалят колко "барбита" са наебали??И да, предпочитам мъж с косми, вместо гол охлюв.Не понасям мъже, които се поддържат повече от мен.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Тези с бръснатите крака били по-големи мъже от другите.По какво-по това, че се хвалят колко "барбита" са наебали??И да, предпочитам мъж с косми, вместо гол охлюв.Не понасям мъже, които се поддържат повече от мен.
    мм..дам..щом се къпят секи ден и не миришат на пот не са за тебе явно

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    мм..дам..щом се къпят секи ден и не миришат на пот не са за тебе явно
    Какво общо има това дали се къпех с това дали се обезкосмяваш, скубеш веждите, слагаш фон дьо тен и всякакви такива?Аз не виждам логика.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ам .. харесва ми ако е в умерени граници ...
    един приятел си слага и изобщо не му ли4и .. дори като ми каза бях мн мн мн ама мн изненадана
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Против съм, нищо че е въпрос на избор. Ако на някой му харесва да се маца с ФДТ съм Ок, но едва ли би имал шанс да ме свали с нещо такова.
    Не виждам защо намесвате гейовете. Познавам такива, които изглеждат 100 пъти по-мъжествено от уж нормалните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си