- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дио тен Момчета
абе хора в кой век жевеете![]()
![]()
![]()
съжелявам ама това си е мое мнение вии представяте ли си момчето да има пове4е "грим:сравнение от момичето ей тея които си слагат даж еи червило (не 4е имам против стига да е безцветно) са по скоро фешани или пък опедерасяват
![]()
спрете що не сложите и спирала така съжелявам пак казвам това си е мое мнение аз просто не одобрявам
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Еми не знам... зависи от момчето честно казано... ако е " емо " или пък си има проблем с кожата и иска да го оправи, защо пък не...
ама личен избор все пак, аз не съм особено " за " ..
А бе момичета окей ама момчета с фон дьо тен малко смешничко/поне според мен де/
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Ne mi haresva, opredeleno! No edno momche za bala si si beshe slojil i liceto mu izglejdashe dobre, kato se ima predvid, che beshe pypchasal mnogo. No tova momche da si slaga fon dio ten vseki den kato izliza e prosto otvratitelno.
Не ми харесва!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Момчетата трябва да са момчета! С набола брадица, с гъсти вежди и космати крака! Другите не ги приемам (освен тва с брадата, ако няма тва не значи че ще го върна). Някак не мога да приема момчета които отделят повече от 5-10 минути за външният си вид. Пък фон дьо тен да не говорим, колкото и страшно да е положението пак може да се приеме, но фон дьо тен?!![]()
Не...това не го знаех...Откога и ''мъжете ползват'' ФДТ о_О пфф...против съм естествено.Дразнят ме момчета с грим,обръснати крака,вежди...БЛЯХХХХ![]()
абе слагай си щом ти харесва![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Смях,смях ...![]()
Не е много нормално момче да носи фон дьо тен![]()
Или пък вече е нормално?
Всеки случай аз не харесвам нафондьотенени момчета![]()
Имали пъпки ... ми козметиците за кво са?
Мазна кожа? - Почистващи гелове колкото искат.
Смешно е![]()
Лично мнение![]()
зависи си от момчетоно аз съм против
![]()
Според мен няма нищо лошо. То по вашата логика защо жените носят панталони преди панталони са носели само мъжете. Е всеки си има собствено мнение но според мен няам нищо лошо момче да си слага фондьотен ако естествено е в умерени колочества