- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Някой да е чувал за групата 10 Years
Ако сте слушали техни песни кажете какво мислите за тях.Аз лично съвсем случайно ги открих като гледах 1 DVD на корн от турнето 'Family values' от 2006 там имаше и други групи:deadsy,10 years,някакви японци след тях,flyleaf,deftones,stone sour и естествено хедлайнерите КоЯn.
Та пичовете от 10 Years си изпяха 2-те песни едно към едно със студийния запис а и самите песни бяха потресаващо добри и най-важното буквално действащи на психиката и настроението...
ето линк към мноооооого яка тяхна песен-the autumn efect обаче това е amv от the animatrix надявам се да не е проблем
http://www.youtube.com/watch?v=WEwO_6-Nemo
това е друга много добра тяхна песен
http://www.youtube.com/watch?v=wXw9TcOcDPo
а ето ги и на живо същите песни
http://www.youtube.com/watch?v=aXvtwvXTJ88
номер 2
http://www.youtube.com/watch?v=srPQZ6EIqkg
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
никой ли не е чувал за тея пичове![]()
е нищо поне коментирайте песните за които съм дал линкове
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ми не са лоши - има потенциал.![]()
Не знам как не са станали масов хит тея хора.
Свирят от 2000 година а като гледам май само ходят по турнетата на други групи...ама това не пречи да са много добри.
Мен ме порази как си свирят песните на живо...много са добри.
А песента the autumn effect е убийствена.Много интересното разпределение на не много амисления текст спрямо мелодията я прави трудна за пеене и същевременно много красива.
echii <3
Сигурен ли си,че вокалиста не пее на плейбек?![]()
абсолютно то си личи
пък и те корн нямаше да ги поканят ако не беше на живо
отдело не говорим за българия и за шибаната чалга където без плейбек няма пеене
echii <3
Изобщо не си личи,че е на живо .. Много добър глас. Песните също са хубави.
П.П. .. ама ми е смешен с тези жълти ботуши ..![]()
трябва да има шоу той си е написал нещо с маркер отпред ма не съм го гледал к'во пише
echii <3
Чух им сега една две песни-като звучене малко ми напомнят на P.O.D.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
да има го и този момент ама някой песни са доста далеч от популярните модели и напомнят дори малко на tool ако това е възможно(изобщо не съм фен на туул)
echii <3
Аз пък преди известно време им слушах последния албум и ми се стори доста посредствен. И е влязъл на доста предно място в класациите на билборд 20-то/30-то някъде (които иска да види точно Уикипедия), така че не съм съгласен, че нямат успех. Иначе попринцип качественото и доброто когато продължава дълго време винаги се забелязва в някаква степен.
Добре са.Не ги бях чувала,обаче на мен пък ми напомнят малко на System of a down...На P.O.D. не чак толкова много.![]()
точно
има елементи от музиката на Р.О.D.,system of a down и tool ама си имат и нещо тяхно много ми въздействат техните песни...
има някаква особена красота(за песните става въпрос не за групата) в тях...
echii <3
интересното е че албумите им си имат разлчен саунд секи звучи различно от предходния
на мен лично най-много ми допадна 'The Autumn Effect' от 2005-а заради красотата на мелодийте и цялостното си въздействие
въпрки че далеч не е толкова 'твърд' колкото предишните 2
иначе новият нещо не ме радва особено.
echii <3
Името им има ли нещо общо с историята на групата? Свързано ли е с нещо?![]()
в wikipedia не пише
ама не знам може просто да ги кефи хората е flyleaf да не е нещо свързано с групата ама така се казват
echii <3