- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпчици!Хелп плс
Вече от близо 2 седмици ми излизат все на едно и също място малки ситни пъпчици с гной, малко под устните и много ме дразнят.Минат ли,веднага се появяват нови.Искам да ви попитам за нещо,което би предотвратило излизането им.Страх ме е да мажа със спирт,защото последния път се изгорих и още не ми е минало.Някаква домашна рецепта,нещо което изтегля гной.Ако знаете плс кажете.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами не знам какво точно да те посъветвам , защото чак толкова упорити не съм имала.. Обаче ползвам едно кремче на Ейвън и винаги когато ми излезнат пъпчици , много бързо ги премахва .. От тая серия е Clearskin - Бързодействащ почивстващ гел против акне !!! До 2 дни ми минават от него винаги ! + Това използвам и Гарниера (3 в 1) той също има маска за пъпки
Ползвам почивстващите кремчета на Гарниер и тея от Ейвън и съм много доволна - винаги ! Предпазват кожата от нови появи на пъпки и черни точки .. Успех и на теб , по -точно и на Вас
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от GaBiIi__
Ами,ако ги изстискваш е нормално да излизат все на едно и също мястоНо, ако не ги изстискваш значи имаш проблем,решим не от нас, а от чичко Доктор.А относно спирта - с какъв спирт си се изгорила,със спирт за горене?Салицилов спирт 5 % ?! Салициловият спирт за кожа винаги трябва да е 1-2 %
![]()
+1Първоначално написано от GaBiIi__
Суетата.Моят любим грях.
Само да ти препоръчам при такива обстоятелства да вземеш една игла, да я намажеш хубаво със някакъв спирт или алкохол,за да се дезинфекцира и после леко с нея дупни пъпчицата, колко да се махне гноя - много по-ефективно е от стискането и после не стават белези. А чак след като махнеш гноя, ползвай АкнеАут/Спирт. (:
Знам,че звучи много тъпо, ама все пак - при мен помага. Оу, и не ходи при дерматолог/козметик иии не си прави разни домашни маски, щот по-скоро ще стане още по-зле, отколкото да ти минат.
[Валентина] Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 12:30 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Само да ти препоръчам при такива обстоятелства да вземеш една игла, да я намажеш хубаво със някакъв спирт или алкохол,за да се дезинфекцира и после леко с нея дупни пъпчицата
TI NORMALNA LI SI MAAAAAAA ??? kozmeti4kata mi ot podobno ne6to kogato o6te bila neopitna ima beleg na liceto si i nemoje se mahne davai o6te takiva saveti 6matka ... a za dermatologa nqma garanciq 4e 6te pomogne nikakva .. vsi4ko si minava s vremeto i s redovno po4istvane na liceto... uspeh![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Напълно нормална съм. Проблем ще стане, ако си забиеш иглата в лицето. Ако внимаваш, нищо няма да стане.
За препоръчване е 1%, защото кожата не се гори. 2% вече са повечко и започва да се бели на места....Първоначално написано от MissitY
Хмм...Моя съвет ще ти се стори малко странен,но е много ефикасно с бързо действие...опитай да си сложиш локум на лицето/на проблемната област/ и постой с него около 20-30 минутки/и така два-три дни,ако се наложи и повече /.Пъпките изгарят и започват да се лющят
Опитай!айде бай и успехчета с малките гадинки!
![]()
Всяка кожа е различна! Не може да очакваш, че това, което помага на друг ще помогне и на теб. Отиди на дерматолог!!!![]()