- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разкажете за последния рожден ден,на който бяхте
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Първоначално написано от Entel
Ами за целта ти трябват около 20-30 от най-личните ти хорица + 8-9 палатки + яко местенце в планината(по-далечко) + магазин (в края на града) + музика на вкус = супер яко настроение
това е рецептата за случая :P
Ако си търсиш нещо вече организирано, заповядай в Дупницама 13 тоя месец(вдругиден). Ще има регенце, хардкорец и секви други яки нещица, с 2 думи - яко веселба
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Миии преди 2 седмици някъде беше - на една позната. Изпонапихме се и така
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Беше отдавна ... януари в Джим бийм-а в студентски ... пихме денсихме после се изнесохме в 33 там стана бой и се изнесохме на бегом!
Дееби тъпите дискотеки!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
утре съм на рд ще разкажаиначе на последно не помня много на кой бях и кога беше
(#) ...thats a cookie...
Не си спомням да съм бил на рожден ден...

Беше на едно момиче,което също пише във форума. Стояхме известно време в заведение,после отидохме в парка .. Някои се бяха почерпили в повечко и беше весело .. Зарибих ги да скачаме в тревата,обърнати с гръб към нея (трябва да опитате) ..После с момчетата си говорихме на една пейка близо 2 часа и се прибрахме .. Хубаво си беше. :>
chester_love,ако четеш това,ми подпиши в скайпето ..
Последния рд,на който бях беше вчера...
Не си спомням как съм се пребирала,събудих се на пейката пред блока на един авер към 4 часа сутринта и се прибрах.Като станах в 8 сутринта,още виждах двойно..
Беше яко.
Преди около месец на един приятел.Беше лудо,бяхме около 30 човека в селската кръчмаМного се напихме(от уважение към рожденника)Намачкахме се с текили...по едно време свършиха лимоните и продължихме с лимонов сок

хах, ходих до майната си /Габрово/ да уважа пича
пристигнахме, заведе ни в някъв парк, после из града после на кафе
обадиха ни се другите гости, че са пристигнали, пък рожденникът го няма
после убивахме стършел, влязъл в стаята
накрая се разпихме като хората
и тъй след 6 часа пиене, наргилета, тъпи разговори от типа на чакай да видя при тая дали ще ме огрее, разговори с бивши съученици, чалга и "хаус" започнахме да си пускаме музика с някъв пич и така добре се разбрахме, че домакинът реши да ни жени
сутринта последва събуждане без махмурлук, ядене, кафе и пътуване Габрово-Ловеч с кола с некадърен шофьор без винетка
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....

ами не беше особено забавно .. бяхме в пицария и с не особено приятна компания .. абе имаше някакви логически задачи .. само ме тормозеха да им отговарям... не беше за мен но пък уважавах рожденичката и затова отидох
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Преди 2 дни. КФС, бира, наргиле...приятелите ми... Беше си идеално, но като всеки друг ден.
Утре съм поканена, ама мисля да се измъквам с някакъв предтекст...
В Mc donalds беше доволно, друсахме се и клоуна ни направи по минет
Преди малко се прибрах от последния, който още продължава ама аз утре имам работа и... иначе беше хубаво, Преслава, Цеца Ражнатович и всички други чалготропки, водка Бяла мечка и други неща....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
братовчед ми стана на 18... приятели, алкохол, музика.... всичко....
Raise your fist!

скарах се с приятелката ми и на рд-то се отрязах много жестоко.

Сега като се замисля много отдавна не съм ходил на рожден ден!От началото на 2008 до сега!Хм не се бях замислял.

Еми то така аз приятели нямам ,че кой да ме кани!

Първоначално написано от ScionOfStorm
ами последния беше моя ми общо взето копон на плажа много хора и много алкохол