.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Окото ми..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    да не е ечемичка ?
    Надали, те обикновено са на клепача...
    Мне бих казала! На всичките ми приятели са излизали само от долу

Град
    Велико Търново
    Като се притесняваш толкова много,защо не си отишла на лекар..?

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Кви пръстени кви 5 лева бе хора?
    Ааа да , забравих че и като си болен от шарка не трябва да носиш червено .
    Ааа , и като си в мензис не трябва да ядеш .. кво беше там...кисело мляко.
    Ии , друг изпитан метод , за който дори тема имаше , ако си натъркаш цялото тяло с прилеп , няма да имаш косми.
    Та .. да ... златен пръстен

А какво в крайна сметка стана с окото?

Град
    На слънцето :>
    ечемик е . Преди много ми излизаха и на отдолу и от горе .. един седя около месец и аз отидох на лекар .. НЕ ХОДИ ! .. искаха да ми обръщат клепача от което после окото ти седи затворено леко .. и то не за семица-2 .. изчакай - с времето ще се махне а ако почне да те боли слагай топли компреси или като излезе като пъпчица с връхче се опитай да го спукаш , то ще изтече и на другия ден няма да си личи

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ечемик е, няма страшно.
    на мен ми се беше получило веднъж под клепача и така се беше надул, че ходех като бушонирана. отделно че супер ми беше гадно като мигам, все едно ми 'дере' окото, абе мани, кошмар е.
    получавало ми се е от настинка, от пипане на окото с мръсни ръце ... такива неща..
    алелуя.

Град
    София
    На ечемик ми прилича, ама по-добре бягай на лекар ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Ечемичката се намира под клепача(може и на долния,може и на горния).Обикновено сърби доста и се зачервява и подува.Имала съм 2 пъти.Първия път седеше с месеци,с надеждата да се пукне,но в крайна сметка отидох на лекар и ми го махнаха оперативно.После бях малко замаяна от упойката,но иначе ми мина на същия ден и махнах превръзката.Втория път се пукна за около седмица-две.Слагах си капки и един мехлем.Мисля,че твоето не е ечемичка,но все пак отиди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    ечемик е . Преди много ми излизаха и на отдолу и от горе .. един седя около месец и аз отидох на лекар .. НЕ ХОДИ ! .. искаха да ми обръщат клепача от което после окото ти седи затворено леко .. и то не за семица-2 .. изчакай - с времето ще се махне а ако почне да те боли слагай топли компреси или като излезе като пъпчица с връхче се опитай да го спукаш , то ще изтече и на другия ден няма да си личи
    vuzmojno nai lo6iq suvet spored men be6e tva

ta taka de macka na men kato malka mi izliah dosta po dobre idi na lekar maika mi s topla durvena lujica mi durje6e na okoto i posle puka6 ako moje6e no i kapki ima6e vse o6te imam boleznen spomen ot edin kak maika mi bqsno me iztezava6e za da go spuka

Град
    София :Pp
    оф "беги на лекар" къв лекар за един ечемик кажи на майка ти тя може и да знае някоя бабина рецепта за ечемик
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си