- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окото ми..
Мне бих казала! На всичките ми приятели са излизали само от долуПървоначално написано от My`OwN
![]()
Като се притесняваш толкова много,защо не си отишла на лекар..?
Кви пръстени кви 5 лева бе хора?
![]()
![]()
Ааа да , забравих че и като си болен от шарка не трябва да носиш червено .
Ааа , и като си в мензис не трябва да ядеш .. кво беше там...кисело мляко.
Ии , друг изпитан метод , за който дори тема имаше , ако си натъркаш цялото тяло с прилеп , няма да имаш косми.
Та .. да ... златен пръстен![]()
![]()
![]()
![]()
А какво в крайна сметка стана с окото?
ечемик е . Преди много ми излизаха и на отдолу и от горе .. един седя около месец и аз отидох на лекар .. НЕ ХОДИ ! .. искаха да ми обръщат клепача от което после окото ти седи затворено леко .. и то не за семица-2 .. изчакай - с времето ще се махне а ако почне да те боли слагай топли компреси или като излезе като пъпчица с връхче се опитай да го спукаш , то ще изтече и на другия ден няма да си личи![]()
ечемик е, няма страшно.
на мен ми се беше получило веднъж под клепача и така се беше надул, че ходех като бушонирана. отделно че супер ми беше гадно като мигам, все едно ми 'дере' окото, абе мани, кошмар е.
получавало ми се е от настинка, от пипане на окото с мръсни ръце ... такива неща..
алелуя.
На ечемик ми прилича, ама по-добре бягай на лекар ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ечемичката се намира под клепача(може и на долния,може и на горния).Обикновено сърби доста и се зачервява и подува.Имала съм 2 пъти.Първия път седеше с месеци,с надеждата да се пукне,но в крайна сметка отидох на лекар и ми го махнаха оперативно.После бях малко замаяна от упойката,но иначе ми мина на същия ден и махнах превръзката.Втория път се пукна за около седмица-две.Слагах си капки и един мехлем.Мисля,че твоето не е ечемичка,но все пак отиди на лекар.
vuzmojno nai lo6iq suvet spored men be6e tvaПървоначално написано от InnchetO`bE
ta taka de macka na men kato malka mi izliah dosta po dobre idi na lekar maika mi s topla durvena lujica mi durje6e na okoto i posle puka6 ako moje6e no i kapki ima6e vse o6te imam boleznen spomen ot edin kak maika mi bqsno me iztezava6e za da go spuka![]()
![]()
![]()
оф "беги на лекар" къв лекар за един ечемик кажи на майка ти тя може и да знае някоя бабина рецепта за ечемик![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.