- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв ще бъде вашия избор?
Хах отговор на тоя въпрос може да се даде само при реални обстоятелства, ако наистина има ураган.
И ще заебеш просто така приятеля,който до сега е бил плътно до теб и ти е помагал във всичко.Винаги те е изслушвал,давал съвети и правил невъзможното за теб?Първоначално написано от SINDEL
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Аз пък все ще намеря кой и защо да оставя на спирката и ще се гавря с негоПървоначално написано от Arisches_Kind
![]()
измислих го ! значи първо качвам бабичката ... 1 во защото е стара жена и ако се разболее ще се оправи по трудно като я кача ще кажа на момчето да изчака и ще се върна за него .. все пак ако той се разболее смятам че по лесно ще се оправи
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
бабата бе![]()
![]()
как ли пак не... мне .. значи ще ги поогледам всичките ще изчакам да им се изпълнят влажните очички с надежда и след тва ще си надуя радиото и ще си изпараша с мръсна газ
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
е що ?Първоначално написано от exploitedteen
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
направо го измисли, гений, облечен в женска кожа си ти!
[quote="exploitedteen"]Това мисля,че е най-разумното.Първоначално написано от stefity
Приятеля.Ама дано не ми дойде тва до главата..
Бабата![]()
Суетата.Моят любим грях.
Няма правилни и грешни отговори тук.
Всеки би постъпил според приоритетите си.
Не знам как бих реагирала в подобна ситуация.
Или ще е човека, който обичам, или приятеля.
Но не мога да дам еднозначен отговор сега.
Вероятно да се качват двамата, а аз да вървя при бабата.
Аз винаги мисля първо за останалите, после за мен.
Осигурявам чуждото щастие, а не моето.
Лошо е обаче това, много лошо.
Слизам от колата и си мрем четримата заедно.![]()
Бабата на седалката,приятеля в багажника,другият между мен и предната седалка и има ли още някой,ако да,ще го завържем на покрива!Така всички ще са щастливи!!![]()
ВсичкиЩе седнат един върху друг
...
To puk shte ima uragan a te horata shte si visqt na spirkata..da be da![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Мъжът на живота ми.![]()
най-добрият ми приятел
бабата - съжалявам я женицата ама тя живота вече си го е изживяла
любовта на мечтите ми - тук вече не знам но все пак бих предпочела третия вариянт
Бабата у багажника, приятела на свободното място, жената върху мене![]()
няма логика да си в кола при ураган ама приятеля ест ако знам че на него преди съм разчитала и т.н тоест ако наистина това ми е истински фр не като тея за 2 дни
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И тримата, колата ми е 4+1![]()
Също така, не е мъдро решение да си в кола по време на ураган...![]()
може ли да попитам какъв е смисала на целия въпрос ? смисъл такъв ако има ураган защо ще се возя в колата още по малко аз няма да се возя а ще летя едва ли не .. не хващам логиката и се пак най добрия приятел бих избрала и пред мъжа на живота си даже ..
Мъжа на живота ми.
Приятелят ще ме разбере, за възрастната жена наистина ще ми стане жал, но...
В такива моменти се радвам, че не ми се налага да избирам.![]()
А пък не са ми ясно много неща: защо по време на ураган не са се покрили временно някъде, в някой вход, кафене, подлез? Как ще разпозная през дъжда, че точно Онзи е Човекът на мечтите ми? И то защо ще успея да го позная само по външен вид - егати повърхностната история!
Ще кача старата жена, ще я откарам някъде на сухо, а после ще се върна за приятеля си. Ако той не ме разбере и не му е жал за жената, значи трябва преоценка на приятелството.
А относно господинът - нека си виси там, едва ли някога бих разбрала, че това е било Той. Ако не съм щастлива в любовта, можела съм да я изпусна по милиони други начини, как ще разбера, че точно ураганът е бил съдбоносен?
И аз искам отговори!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"