.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 129

Защо жените са курви?

Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курви или изкурволясват след време , и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...?

Оф, оф, оф...
    И 99% от мъжете като скъсат с гаджето си отиват да се утешават при други, изчукват се с минимум 3 момичета, някои дори почват да пускат гадни слухове за бившата си и я намразват.
    Защоооо, защо всички момчета са тъпациии? Ама защо! Всички които познавам са тъпаци или след време стават тъпаци. Ужас!!!

...

Тоя процент на курвите може да е висок, не отричам, ама чак 99% ... Същото и за момчетата.
    Хора всякакви. Ще срещнеш и някоя нормална след време.
    Но има нещо общо между всички хора - след раздяла се правят на камъни, че не им пука, че не знам си кво... Какво се очудваш?
    Ти като скъсаш с някоя не си ли намираш ново гадже с което да се утешиш (по този начин я използваш!)... Или ако не ти, някой твой приятел?
    Погледни момчетата около тебе. Те като скъсат с някоя показват ли по някакъв начин че им е гадно? НЕ! Защото това си е самоунищожение, ебаси.
    Почват да ходят по купони, да се чукат безразборно, да пиянстват и да им е яко, с което предполагам донараняват бившите си.
    Повярвай, не е яко да видиш твое бивше че е с друго момиче 2 дена след като сте скъсали, да ти разправят на кви купони ходи, как се напива и как се чука и мляска с някви курви.
    Човещинка...

Аз не го правя лично, но след раздяла повечето го правят и не е кой знае колко странно. Аз пък след раздели обикновено се правя на голям непукист. Ми кучка ме наричайте, за мен тва е самозащита. Правила съм грешката да си изповядвам емоциите и чувствата преди и след раздяла, ама няма много смисъл, потъпкват те още повече и те унижават.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен
    temataa ne e za tyk
    po temata ... 99% ot jenite sa kyrvi a 99% ot mujete sa idioti
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    тРоЯн
    естествено че има такива жени който след като скъсат с приятеля си не си хвърлят на първия срещнат ама ти какво очакваш да си остане монахиня ли ? и неслагай всички момичета под общ знаменател !
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    6to sa kyrvi li? 6tot mislqt ve mom4etata iskat tova....a misleneto im e predizvikano ot idiotskoto povedenie na mom4etata.prost narod sa i momi4eta i mom4eta............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    u nas
    Повечето но не всички...

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Защото им е в кръвта ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    Paradise
    Ама, че глупост! След раздяла е напълно нормално да идеш при някой друг особено, ако бившия ти същевременно се чука с половината квартал! Съгласна съм напълно с jghgh.
    И аз лично не смятам, че 99% е точно, даже не е близко. Не бъди такъв песимист. Има много свестни момичето, но това си е защитна реакция! Някой, скойто си била цяла година или повече, те къса, ти естествено се сдухваш и там е работата - не само заради него. Липсва и фактът, че не е там вече да ти прави компания. Преди е запълвал ОГРОМНА част от времето ти, говорили сте си, водил те е тук и там... Това разнообразие изчезва. После (колкото и тъпо да звучи) става не само по самотно но и по - скучно. Отгоре на всичко ти липсва и секса, защото преди, само при нужда, си имала към кого да се обърнеш.
    Единствено успокоение е, че и на него му е гадно. Да, ама не. Като разбереш за неговитв простотии и като ти стане ясно, че хич не скучае без теб, какво правиш? Седиш си и страдаш или търсиш някое развлечение, нещо, което да запълни времето, коетпо той е запълвал? И най - доброто ест. е момче. :P

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Защото това се търси! Защото тъпите дрисли като се надъхват от чалгата и от това, което се представя от масмедиите. Защото ги мързи да си размърдат мозъка и силите, и да се стегнат. Защото е по-лесно да си мутреса...Момченцата - абсолютно същото, само че с разликата, че те искат да са мутри и да си имат по една или няколко такива празноглави убавици.....
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ако 99% с жените, с които си ходил ти изневеряват, значи явно ти си харесваш такива. Понеже жените не изневеряват колкото мъжете, явно проблема е в тебе, че не можеш да ги задоволиш. Освен това след като сте скъсали кво ти пука тя какво прави нали не ходите вече?

Град
    Smolqn
    Тва го правят и момичетата и момчетата... Др е въпроса че на момичето веднага му лепват етикет курва а момчето е едва ли не герой... Вс до няква степен е провокирано от шоу бизнеса, а останалото е въпос на личен избор!
    playin' basketball

И сега е време за моя велик въпрос: Защо за жените винаги се казва че са курви, а ако някой пич се похвали с колко е преспал не е курва а е плейбой? а а а аааааа

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Оф, оф, оф...
    И 99% от мъжете като скъсат с гаджето си отиват да се утешават при други, изчукват се с минимум 3 момичета, някои дори почват да пускат гадни слухове за бившата си и я намразват.
    Дааам...

Уау...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

И мъжете са курви ама думата за тях е "пичове" "ебачи" и т.н....

Мога само едно да кажа и за двата пола - природа!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Еми то и аз съм на мнение, че жените се ебат почти колкото мъжете подкрепям Black Tears така е братле НЕЙЧЪР дет се вика
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Голям фен
    "Зад всяка курва има по един мъж който я е направил такава"

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Не всички жени са курви.Просто ти познаваш такива индивиди.Запознай се с нови хора,много по-добре ще е за тебе и така с течение на времето ще се обедиш,че не всички са такива.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

ОМГ..да ви имам и разсъжденията..Сигурно е много интересно да слагате всички в една.."графа"..

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    и от къде се води тази статистика 99% кога е правено тва проучване виж не всички са така...просто в такава среда си попаднал-има и много свестни хора,интелигентни и забавни...не слагай всички момичета под общ знаменател-всеки е различен

Град
    u nas
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    Защото им е в кръвта ?
    Тъкмо това щях да пиша

Re: Защо жените са курви?

Цитирай Първоначално написано от iPhone
    Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курви или изкурволясват след време , и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...?
    az li4no sam mnogo protiv kurvite... No moga da kaja 4e az li4no ne sam i se gordeq s tova, zashtoto kato gledam priqtelkite mi kak se natiskat s vseki sreshtnat i napravo...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си