.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Пловдив

Въпрос за сайта snimka.bg

Значи правя си албумите, качвам снимките а никъде ги няма освен в профила ми и пише 0 посещения как да направя така че да може да се гледа от хората....също така ги правя като публични албуми

т.1
    Sam90'

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    ми качи ги в :
    impulse, aha , sladur , flirt4e , elmaz , mucunki ...

Град
    u nas

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    ми качи ги в :
    impulse, aha , sladur , flirt4e , elmaz , mucunki ...
    ами те не са снимки на хора

ми може оше никой да не ги е видял,може както в др саитове да чакат одобрение 24 часа и да ако искаш секи да ги вижда>да са публични
    пък знаеш ли че там май само рег потребители там когато ги виждат да ти изписва 4е са видени

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ``bitch``
    ми може оше никой да не ги е видял,може както в др саитове да чакат одобрение 24 часа и да ако искаш секи да ги вижда>да са публични
    пък знаеш ли че там май само рег потребители там когато ги виждат да ти изписва 4е са видени
    ох леле май по-добре да ги изтрия и да не се занимавам

Моля, коментирайте само зададената тема Личните нападки и проява на "висока" култура ги махнах и моля да не се налага да повтарям.

Пробвай да си сложиш линк към албума в профилите из различни сайтове. За да има интерес към снимките ти, трябва в заглавията на самите картинки и албуми да има кючови думи, които да привличат потребителите - замисли се какво би накарало ТЕБ да разгледаш някой албум и направи това със своя.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Ако не са хора и визираш някакви пейзажи , но са хубави и стойностни ти препоръчвам да си направиш една галерия във deaviantart...признал съм го този сайт отвсякъде!Мога да ти препоръчам и photobucket ама на мен лично ми е маса бъгав!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

deviantart.com Наистина е готин,Доколкото знам международен
    Но относно проблема ти-имах същия и писах на един от админите там
    Оправи се всичко
    Сега има нов проблем,но не се трогвам особено,просто съм качила снимки там [Не само на хора],защото при честото преинсталиране на компютъра ми и когато съм забравила да ги запиша на диск,загубвам информация.А така ги намирам отново
    В най-краен случай-www.album.bg
    Дано си свършиш работа

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ridemiz
    deviantart.com Наистина е готин,Доколкото знам международен
    Но относно проблема ти-имах същия и писах на един от админите там
    Оправи се всичко
    Сега има нов проблем,но не се трогвам особено,просто съм качила снимки там [Не само на хора],защото при честото преинсталиране на компютъра ми и когато съм забравила да ги запиша на диск,загубвам информация.А така ги намирам отново
    В най-краен случай-www.album.bg
    Дано си свършиш работа
    Благодаря сега ще пробвам в тези 2 сайта които ми даде а какво каза админа на снимка.бг и как оправи проблема-започнаха ли да ти се гледат снимките.Защото на мен дизайна много ми харесва :P

По принцип проблем като твоя ми се появи,защото качвах файлове по време на надграждане на сайта.
    Всъщност имам предвид от "snimka.bg 1.0" на "snimka.bg 2.0"
    Сега,вярно,че дизайна им е супер,но някой неща накуцват
    Примерно това,че снимки,който са заглавни корици,липсват при прегледа на целия албум...
    След моя случай получих писмо с обещания да се разгледа цялата тази работа,съответно след 2-3 часа някъде това бе станало-НО се получи така,че качените снимки бяха заредени на сайта,която ще рече просто да изчакаш до пълното им прикачване,не нещо друго,и тогава да погледнеш да кажем след 2-3h
    Ако пък и така не става пиши и ти на някой от сайта-Все пак те разбират най-много особено от нещо,което е техен продукт

Ако случайно имаш интерес виж www.kanabis4eto.snimka.bg
    И това е предимство при тях,защото имаш един вид собствена страничка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си