.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Хламидии

Град
    в мечтите ти

Хламидии

Интересува ме дали човек може да се зарази с хламидии при посещение в обществена тоалетна?Нека пишат само хора, които са сигурни, че направо ще се побъркам.Днес бях на лекар,тъй като имам болки ниско долу в корема и неговото мнение беше, че може да са хламидии, а аз последно съм правила секс декември и никога не съм правила секс без презерватив-следователно вероятността да съм се заразила чрез секс според мен е минимална, а и момчето, а което съм била няма някакви проблеми.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен
    Не става от обществена тоалетна - това са митове и легенди. Особено за хламидии. И как пък лекаря реши без изследване, че може да са хламидии? Може да има още сума причини за тая болка

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Не става от обществена тоалетна - това са митове и легенди. Особено за хламидии. И как пък лекаря реши без изследване, че може да са хламидии? Може да има още сума причини за тая болка
    +1
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм .. лекаря каза ли ти със сигурност, че са хламидии или това са само предположеия?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Хм .. лекаря каза ли ти със сигурност, че са хламидии или това са само предположеия?
    Само предположения са за сега, резултатът от пробата ще излезе в сряда, но на мен ми е интересно има ли изобщо някаква такава вероятност при положение, че не съм правила секс без презерватив и топреди толкова време
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от pampers
    +1
    +2
    Голям размер на картинката! /machoka/

+1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Само предположения са за сега, резултатът от пробата ще излезе в сряда, но на мен ми е интересно има ли изобщо някаква такава вероятност при положение, че не съм правила секс без презерватив и топреди толкова време
    Гледай сега - хламидий се хващат и от други неща, не само от сексуален контакт - от птици и други, но и презерватива не е 100% защита срещу хламидиите. Но така както описваш се съмнявам да е това - все пак е минало доста време и ако нямаш някакви течения или парения и болки при секс и уриниране най-вероятно е нещо друго

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Гледай сега - хламидий се хващат и от други неща, не само от сексуален контакт - от птици и други, но и презерватива не е 100% защита срещу хламидиите. Но така както описваш се съмнявам да е това - все пак е минало доста време и ако нямаш някакви течения или парения и болки при секс и уриниране най-вероятно е нещо друго
    Мерси за мнението

Хламидийте могат да се "хванат" само при секс : вагинален,анален и орален,като при оралния е по-малка вероятността,но я има !!! По никакъв друг начин немогат да се хванат...разрови се из интеренет...има доста информация не само за хламидийте.
    Schranz music is my world !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си