Цитирай Първоначално написано от k`man
За църквата добро,за инвалида зло....но това нещо неможе да бъде определено нито като добро нито като зло и не само този пример,но всяко едно действие и решение за теб дори да се окаже добро,то ти дори да не го осъзнаеш или разбереш можеш да пречиш на някого или за някого това да е някво зло.....въпрос на егоизъм е да определиш едно нещо като добро и зло....погледнато от горе,от неутралната зона нищо неможе да бъде определено като добро и зло....то бива определено като такова индивидуално от всеки един,пробудено от рамките на знанията ни.
Тук вече се намесва и теорията на хаоса,която просто трябва да я разбереш изцяло за да съзреш невероятно много детайлно всичко което определяш като "добро" или "зло"....е тогава може и да разбереш колкомного ограничено е мисленето за разграничаването на "добро" и "зло".
Всички тия неща, дето ги казвате, не са нови теорий, и от години съм ги анализирал. Въпреки това, щом още си твърдя още "моето", досети се че не си измислям. Ако ти си сигурен, че си прав, аз съм 2пъти повече убеден в това.