- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ за инсталиране на игра
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Някой знае ли как се инсталира Need for speed 7 - Underground, защото аз си нямам и на идея как да го направя?
Както се инсталира всяка друга игра.Няма нищо особено. Слагаш диска next next пишеш сериен номер. След като се инсталира слагаш крак и си готов. Пиши какво точно не можеш да направиш.

Първоначално написано от vikc
НЗ кое е НФС 7 ама ако е Most Wanted е доста по трудно... а и само с НЕКСТ НЕКСТ 6те си напълниш диска C: и после ще се чудиш какво да правиш... vikc и надявам се имаш няколко диска а не тетрис...
п.с. ако е Мост Уантед ти трябва и едно *.exe освем сериалният номер
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Приятелю, той е написал UNDERGROUND. Като казвам да дава next нямам предвид да цъка ей така. Все пак ще види какво пише.

Приемам нещата буквалноПървоначално написано от vikc

Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Отваряш My Comp>> Десен клик на виртуалното CD>> Еxplore >> Crack >> трябва да има крак и генератор за ключове.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Отваряш My Comp>> Десен клик на виртуалното CD>> Еxplore >> Crack >> трябва да има крак и генератор за ключове.Kрака би трябвало да знаеш къде се слага. Папката на играта

BobMarleyForever
Ами първо, ще кажа, че съм момиче и досега не съм си инсталирала игра. И проблема е там, че не е от диск - вчера я свалих от нета.
И навсякъде където пише нещо като install или setup.exe като цъкна се появява черен екран и компютъра ми го затваря автоматично.
Все съм си мислела, че е по-лесно.
Значи това е от самите инсталационни файлове.
П.П. Няма значение какъв си..важното е какво можеш..то има момичета които жъгат по цял ден ЦС и Уоу..все момчешки игри..нищо не пречи
BobMarleyForever