- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Дали съществуват повече от 3 измерения?
но май е само теория
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
времето![]()
Според последните теории на математиката живеем в 11 измерен свят.![]()
еаха поправка на моето мнение-- дванайсет измерна е вселената и това е теория все още основава се на някакви твърдения за четирите сили във вселената -- магнитната , гравитацията и др не ги помня.. тя освен гравитационната сила останалите три са равни по големина . и така някак си се губи баланса...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Te sa si 4 sili:
-elektromagnitna
-gravitaciq
-silno qdreno vzaimodeistvie
-slabo qdreno vzaimodeistvie
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
и аз съм чул нещо подобно а в някакъв физичен филм говореха за 10 а после за 11 измеренияПървоначално написано от padnaloblak
4тото измерение е времето...
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Това сарказъм ли беше или просто и ти си изперкал изрод като другите дето си говорят за планетата кукурукуПървоначално написано от niii
![]()
Експерименти с Времето: четвъртото измерениеПървоначално написано от gret4ety
Много учени са извършили експерименти за наблюдения в миналото или бъдещето, използвайки човешкото съзнание. Способностите за наблюдаване на събития от миналото и бъдещето са познати от дълго време на общностите на медиумите. С телескоп можем да видим пространствени координати, отдалечени от нас на огромни разстояния. По същия начин много хора потвърждават, че могат да наблюдават измерения, в които миналото и бъдещето съществуват едновременно...
Не съм си го измислял аз...копирано и нередактирано
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
айдеее... а аз си помислих че не те хапе главатаПървоначално написано от niii
![]()
НЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ, БЕ КИРЧАКПървоначално написано от KumchoValcho
Няма повече от 3 измерения защото човешкият мозък реално не може да ги разграничи.![]()