- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за школа "Веди"
записаха ме в това училище школа хич нз кво та
някой ако има входните тестове по математика и бг отговире нека ги посте
че хич не ми се мисли![]()
къде е това нещо![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
всяка година тестовете там са различни .. :] така че няма да намериш отговорите..![]()
Като бях 7ми клас и аз ходех там на уроци, но за кратко, защото бях адски недоволна.. по-добре си потърси друга школа..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тогава слава богу, че не се записах там!Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ако си отт Пловдив ще ти препоръчам Академия 21 век. Аз ходя там. А и преподавателите са добри.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
хахааххаахх веди и регалия6 са най-добрите в страната бе![]()
![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Абе да да...От моя клас всички,двойкари в 7 клас ходиха във Веди и после влязаха в много добри училища.само,че 100% не,защото са учили,а защото във Веди са им дали същите въпроси!Тая школа ме дразни изключително много.
Аз ходих в Арете http://www.aretebg.com/ .Много е яко там.Госпожите са супер и обучението е на ниво.Благодарение на школата влязах в много добро даскало и съм доволна.![]()
който иска бавно и мъчително умиране както и 100% промивка на мозъка да отива в Иванови
(подяволете не правете тази грешка, ще съжалявате цял живот след това!!!)
аре разбирача същите тестове са ни давали.Който си дава зор си изкарва добрата оценка.Начи отг за теста в началото не ти трябват,щото така ти определят нивото,а за по-късно ги има отзад в книжкатаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
.Бе малко е тъпо по БЕЛ ама аааайде
Нямам лични впечатления, но от това което съм чувала не съм си създала добро мнение.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз ходех само на пробните тестове във Веди ,но като цяло ми помогнаха да преодолея притеснението (главно).А след това на изпитите си изкарах страхотни оценки
принципно не съм изкал да хода на уроци но кой ме питаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
се пак мерси за предложенията за сменянето на школата![]()
мии...тая школа същност е и в 1 СОУ има 1 и в 7 СОУ. Знам само че 1 - во се намира на улица стара планина![]()
чувала сам мн добри отзиви за 'веди' мн хора оттам отиват в елитни школа
Преди 2 години учих там.Ако попаднеш на добър учител и се отдадеш на учене няма да имаш проблеми.А хората,които мислят че Веди раздават отговори на ляво-на дясно са мн ограничени....
..this world is watching me..
Веди е една от най-добрите школи в София . Ходила съм във Веди като бях 7 клас и изобщо не дават същите въпроси като на изпита ;] .
А ти SuNsEt , нито си била в тази школа за да говориш , нито нищо !
И да школата е в 1во и в 7моРазпределят учениците след входния тест .. аз бях в 1во и съм страшно доволна
![]()
Първоначално написано от raffaellche5
авторът сигурно е влязал и е забравил![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Някой знае ли какво ще ми трябва за там? :-o Ако знаете моля ви ми кажете. Благодаря ви предварително. :) :-) :)
В 7ми клас ходех там и съм много доволна,изкарах хубави оценки на изпитите![]()
аз също съм много доволна от Ведито. Но на нас поне не са ни давали отг от изпитите след това. А иначе какво ти трябва- малко пари и мноого старание.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
А колко и как се плаща? Имам предвид на срок ли, на месец ли? И колко? Защото родителите ми искат да ме запишат и искат да разберат колко се плаща. Благодаря предварително.Първоначално написано от FlowerPower
![]()
![]()
![]()
А колко и как се плаща? Имам предвид на срок ли, на месец ли? И колко? Защото родителите ми искат да ме запишат и искат да разберат колко се плаща. Благодаря предварително.Първоначално написано от FlowerPower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()