.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Мнението ви за школа "Веди"

записаха ме в това училище школа хич нз кво та
    някой ако има входните тестове по математика и бг отговире нека ги посте
    че хич не ми се мисли

Град
    Ha MopeTo (sun)
    къде е това нещо
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

всяка година тестовете там са различни .. :] така че няма да намериш отговорите..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Като бях 7ми клас и аз ходех там на уроци, но за кратко, защото бях адски недоволна.. по-добре си потърси друга школа..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Като бях 7ми клас и аз ходех там на уроци, но за кратко, защото бях адски недоволна.. по-добре си потърси друга школа..
    Тогава слава богу, че не се записах там!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ако си отт Пловдив ще ти препоръчам Академия 21 век. Аз ходя там. А и преподавателите са добри.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

хахааххаахх веди и регалия6 са най-добрите в страната бе
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе да да...От моя клас всички,двойкари в 7 клас ходиха във Веди и после влязаха в много добри училища.само,че 100% не,защото са учили,а защото във Веди са им дали същите въпроси! Тая школа ме дразни изключително много.
    Аз ходих в Арете http://www.aretebg.com/ .Много е яко там.Госпожите са супер и обучението е на ниво.Благодарение на школата влязах в много добро даскало и съм доволна.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    който иска бавно и мъчително умиране както и 100% промивка на мозъка да отива в Иванови
    (подяволете не правете тази грешка, ще съжалявате цял живот след това!!!)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе да да...От моя клас всички,двойкари в 7 клас ходиха във Веди и после влязаха в много добри училища.само,че 100% не,защото са учили,а защото във Веди са им дали същите въпроси! Тая школа ме дразни изключително много.
    Аз ходих в Арете http://www.aretebg.com/ .Много е яко там.Госпожите са супер и обучението е на ниво.Благодарение на школата влязах в много добро даскало и съм доволна.
    аре разбирача същите тестове са ни давали.Който си дава зор си изкарва добрата оценка.Начи отг за теста в началото не ти трябват,щото така ти определят нивото,а за по-късно ги има отзад в книжката .Бе малко е тъпо по БЕЛ ама аааайде

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нямам лични впечатления, но от това което съм чувала не съм си създала добро мнение.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз ходех само на пробните тестове във Веди ,но като цяло ми помогнаха да преодолея притеснението (главно).А след това на изпитите си изкарах страхотни оценки

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    принципно не съм изкал да хода на уроци но кой ме пита
    се пак мерси за предложенията за сменянето на школата

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Къде е тая школа?

за тва къде е тая школа

мии...тая школа същност е и в 1 СОУ има 1 и в 7 СОУ. Знам само че 1 - во се намира на улица стара планина

чувала сам мн добри отзиви за 'веди' мн хора оттам отиват в елитни школа

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Преди 2 години учих там.Ако попаднеш на добър учител и се отдадеш на учене няма да имаш проблеми.А хората,които мислят че Веди раздават отговори на ляво-на дясно са мн ограничени....

..this world is watching me..

Веди е една от най-добрите школи в София . Ходила съм във Веди като бях 7 клас и изобщо не дават същите въпроси като на изпита ;] .
    А ти SuNsEt , нито си била в тази школа за да говориш , нито нищо !

И да школата е в 1во и в 7мо Разпределят учениците след входния тест .. аз бях в 1во и съм страшно доволна

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от raffaellche5
    Веди е една от най-добрите школи в София . Ходила съм във Веди като бях 7 клас и изобщо не дават същите въпроси като на изпита ;] .
    А ти SuNsEt , нито си била в тази школа за да говориш , нито нищо !

И да школата е в 1во и в 7мо Разпределят учениците след входния тест .. аз бях в 1во и съм страшно доволна

авторът сигурно е влязал и е забравил
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

веди

Някой знае ли какво ще ми трябва за там? :-o Ако знаете моля ви ми кажете. Благодаря ви предварително. :) :-) :)

В 7ми клас ходех там и съм много доволна,изкарах хубави оценки на изпитите

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    аз също съм много доволна от Ведито. Но на нас поне не са ни давали отг от изпитите след това. А иначе какво ти трябва- малко пари и мноого старание.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    аз също съм много доволна от Ведито. Но на нас поне не са ни давали отг от изпитите след това. А иначе какво ти трябва- малко пари и мноого старание.
    А колко и как се плаща? Имам предвид на срок ли, на месец ли? И колко? Защото родителите ми искат да ме запишат и искат да разберат колко се плаща. Благодаря предварително.

А колко и как се плаща? Имам предвид на срок ли, на месец ли? И колко? Защото родителите ми искат да ме запишат и искат да разберат колко се плаща. Благодаря предварително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си