- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На 15-ти цял ден ли ще бъдем на даскало?
шушука се , че нашият любим министър прокарал някф'а наредба, и ще тр да караме часове на 15-ти (за щастие ще са само по 15 минути, като утешителна награда...) попитах тук - там и се оказа че е вярно... освен обичайните речи от страна на директора/директорката, щяло да има и обръщение от не друг , а самия Сергей Станишев (който наскоро се изявява и като DJ ) . Предполагам обръщението от министър-председателя ще допринесе за повдигане на ученическият дух, волята за учение , и ще спести малко от разходите за предизборни кебапчета на БСП в бъдеще .![]()
![]()
![]()
Шегувам се,естествено, опитвам се да компенсирам за лошите новини. Шегата на страна , надявам се да има грешка и да ни пуснат да си ходим след като ни като ни кажат здрасти, както беше и миналата година
.... но то аз се надявам и на други глупости, като вдигане на стипендиите... Tака че не губете хъс, слушайте Сергей Станишев и учете усърдно за да избягате в чужбина...
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
:P
На нас така ни каза директора,че на 18 няма да учим,щото бил някакъв празник на училищата,доколкото разбрах.Първоначално написано от blue_ice
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
ne.. tetradka za kakvo ti e.. mai mn nqkoi list4e da si vzeme6 i himikal 6ttoo moje da vi prodiktuvat programata i u4itelite koito 6te vi predavat.. ama v posledno vreme tova klasnite go printirvat i go razdavat gotovo... moje da si vzeme6 za vseki slu4ai![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
9 пак добре, ние сме от 8.30Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
На 15 се ходи само за "празника".Необходимо е да си носиш нещо,на което да си запишеш програмата за следващите 1-2 дена.
Адски тъжно ми е,че свърши ваканцията.Всъщност има още 2 часа.Пожелавам на ВСИЧКИ,които все още учат успешна и ползотворна година-много шестици и весели прекарвания с приятелите.![]()
+1Първоначално написано от rocking_time
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!