.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    Майна Town
    шушука се , че нашият любим министър прокарал някф'а наредба, и ще тр да караме часове на 15-ти (за щастие ще са само по 15 минути, като утешителна награда...) попитах тук - там и се оказа че е вярно... освен обичайните речи от страна на директора/директорката, щяло да има и обръщение от не друг , а самия Сергей Станишев (който наскоро се изявява и като DJ ) . Предполагам обръщението от министър-председателя ще допринесе за повдигане на ученическият дух, волята за учение , и ще спести малко от разходите за предизборни кебапчета на БСП в бъдеще . Шегувам се,естествено, опитвам се да компенсирам за лошите новини. Шегата на страна , надявам се да има грешка и да ни пуснат да си ходим след като ни като ни кажат здрасти, както беше и миналата година .... но то аз се надявам и на други глупости, като вдигане на стипендиите... Tака че не губете хъс, слушайте Сергей Станишев и учете усърдно за да избягате в чужбина...
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Отиваш в 9. Към 9:30 евентуално започва програмата, която е предвидена за 9. Слушаш около 1 час глупости (или по-скоро се правиш, че слушаш) и след това всички си влизате по класните стаи. Говорите си глупости с класния ръководител и отивате да полеете "хубавия празник" ...
    :P

Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    Може би въпроса ми е тъп, но къф е тоя празник на 18, аз не знаех, че е почивен ден.
    На нас така ни каза директора,че на 18 няма да учим,щото бил някакъв празник на училищата,доколкото разбрах.
    ♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
    http://www.facebook.com/nassie.popova

ne.. tetradka za kakvo ti e.. mai mn nqkoi list4e da si vzeme6 i himikal 6ttoo moje da vi prodiktuvat programata i u4itelite koito 6te vi predavat.. ama v posledno vreme tova klasnite go printirvat i go razdavat gotovo... moje da si vzeme6 za vseki slu4ai
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Кои ви ги наби филмите че ще седим цял ден?? Ако започне в 9 най-много до 11...
    9 пак добре, ние сме от 8.30

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 15 се ходи само за "празника".Необходимо е да си носиш нещо,на което да си запишеш програмата за следващите 1-2 дена.

Адски тъжно ми е,че свърши ваканцията.Всъщност има още 2 часа.Пожелавам на ВСИЧКИ,които все още учат успешна и ползотворна година-много шестици и весели прекарвания с приятелите.

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Адски тъжно ми е,че свърши ваканцията.Всъщност има още 2 часа.Пожелавам на ВСИЧКИ,които все още учат успешна и ползотворна година-много шестици и весели прекарвания с приятелите.
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си