- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли е, помогнете ми
Iskam da vi popitam kakvi sa parvite prizna4i ako nqkoe momi4e e zabremenqlo. S moqta priqtelka sme pravili sex bez prezaarvativ dosta pati no az do sega ne sam svar6val v neq, proglema e tam 4e ot nqkolko dni prez den dva sutinno vreme i se gadi nqkoi mirizmi q draznqt a i i zakasnqva s 6 dni? vazmojno li e da e bremenna
molq vi seriozno mi otgovorete
Ami simptomite sa tezi,koito ti izbroi (osnovnite) i se poqvqvat obiknoveno prez kraq na purviq mesec ot bremennostta-tova s mirizmite i gadeneto,no ne pri vsi4ki e taka,pri nqkoi se proqvqvat i po-kusno.No za6to vmesto da igraete na Slqpa Baba ne si vzeme edin test ili ne poseti ginekolog!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
kolko pari struva 1 test
Офффффффффффффффф чупете си сега главите като не използвате презервативи .. Толкова пъти съм се хабила в тоя форум да ви наливам акъл на такива като вас. Няма да коментирам повече. Щом си свършил в нея .. шанса да е бременна е 98% .. И вече е късно за бърза контрацепция .. След няколко дена да прави тест ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
3lv Sure ChekПървоначално написано от danakis
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ТУК ВСЯКА ВТОРА ТЕМА Е ТАКАВА!Престанете вече, ако не искате деца взимайте предпазни мерки!Създавате си и на себе си проблеми и на държавата, има предостатъчно изоставени деца по домовете, а вие продължавате да ги пълните.danakis ти на колко си годинки?!?Тръгнал да ми прави секс, а за последствията не мисли,много ясно, че може да е бременна!
м по признаците които описваш май май ще ставаш татко..ама и вие какви сте - ползвайте презервативи бе хораа че сега ако приятелката ти е бременнана колко сте години
ne we ne sam svar6val v neqno ot 1-2 sedmici dosta 4esto i stava lo6o sutrino vreme prez denq sa6to nqkvi mirizmi q drazneli i i zakasnqva s 6dni
nz nemoga da povqrvam 4e moje da e bremenna za6toto ne sam svar6val v neq
Какво му мислиш колко струва .. 3-4 лв е .. Мисли какви ще с последствията ако е бременна, а не колко й струва теста!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Според теб за какво са презервативите?!?!?!? Дали пък няма вероятност да попадне сперма и без да свършваш в нея?!?!?!?1 .. На колко си години и тя на колко е?Първоначално написано от danakis
ami az sam na 21 tq na 18 e kak e vazmojno ne sam svar6val v neq kak 6te popadne sperma v neq
Образовай се малко и ще арзбереш как.
И как искаш ние да ти кажем дали е бременна!??! Да не сме лекари?! Тя малоумна ли е при тези симптоми и 6 дни закъснение да не си направи поне един тест!? А за гинеколог да не говорим..
Както каза момичето вместо да се чудиш колко струва теста ... действаи! Ако е над 10 кинта .. не ги давай .. луд ли си.. почакай .. то скоро ще стане ясно ~![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Леле,на 21,голям мъж,а елементарни неща не знаеш!С презерватив пак има някакъв риск от забременяване,камо ли без!Най-малкото,заради което е трябвало да ползваш презерватив(не само този път,а винаги !!!),е защото приятелката ти е ужасно млада.Че тва си е дете.Скоро е завършила училище,трябва да взема матури,да ходи в университет,да ходи на шумни купони,да се забавлява като всяко младо момиче!Съзнаваш ли какво може да си й сторил ?Ако си й надул корема,направо си я лишил от младостта й!Ама какво само тебе обвинявам ?Приятелката ти е егати кухата патка.Не стига,че прави секс с теб за пореден път без презерватив,ами и не взема противозачатъчни или поне след тоя път,когато мисли че е бременна да изпие едно хапче,че да не става гафа пълен.Плюс тва,ти си ебати наглия тип!Имаш акъл на лапе!Вместо да се тревожиш дали мацката е бременна,ти се интересуваш колко е теста!Толкова ли нямаш 6лв.(грубо) за един тест ?!Ама аз кво питам,ти за презервативи нямаш().Шегата настрана.Голям кеф ти е да ръчкаш без гума,обаче не се сещаш,че по тоя начин може след 9мес. да люлееш бебе!Ти си на 21,тя на 18.Какво можеш ти да дадеш(че и тя) на едно дете ?!Ти не знаеш опасностите при секс,как ще опазиш едно бебе от живота ?!Ако беше на 15-извинението ти щеше да бъде,че си тъп пубер,сега навлизащ в материала.Ама ти си мъж,бе!Най-малкото от тебе се очаква да си отговорен!Пу,дееба,за шибания нагон какви тъпи гафове прайте!Че и питаш в някакъв пуберски форум!Лееле,не мога да повярвам просто колко си безотговорен-и ти,и оная лейка!Ако сега ти свидят парите за тест,как ше купуваш памперси и биберони,ако е бременна?!Ако е бременна,най-добре аборт !При такива безотговорни,малоумни,не знаещи как да се пазят хора,как да расте едно малко човече?!И въобще не се хаби да ми отговаряш ! Нито на мен,нито на който и да било,писал в темата ти!Върви да купуваш тест и да видите какво е станало-тва ше е първото полезно нещо,което можеш да направиш !
Та аз тук съм виждала хора на по 18,които пишат "убидя".Така че не е новост.Но да-надали е на 21.Както и да е.
Луди сте и тва си е. И теб виня (много), ама момичето ти е за убиване.Аз на нейно място след 1 акт без презерватив (даже и без тия признаци) бих полудяла от страх. На секундата бих пила ескапел. Как не ви е страх бе хора!!!
Сигурно си нямате и на представа какво е да имаш бебе на тая възраст!
Толко ли сте необразовани!!!??
Нали се сещаш, че 1. ако го роди: THE END на живота и, шансовете, кариерата, спокойствието и кво ли още не. 2. ако абортира може да не може да има деца повече (всеки аборт крие тази опасност) и като поиска да си направи семейство - няма как.
![]()
![]()
Много сте зле!!! Съсипвате си животите за едното нищо!!! Кво ви пречи 1 кондом бе да ви се не види
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега - плащайте!!!
ПП> Сори за избухването ама вече ми писна от тоя род теми и от тоя вид тъпаци...![]()
не се впрягаи толкова многоПървоначално написано от Bellatrix
![]()
искам да съм кръстница![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx