Леле,на 21,голям мъж,а елементарни неща не знаеш!С презерватив пак има някакъв риск от забременяване,камо ли без!Най-малкото,заради което е трябвало да ползваш презерватив(не само този път,а винаги !!!),е защото приятелката ти е ужасно млада.Че тва си е дете.Скоро е завършила училище,трябва да взема матури,да ходи в университет,да ходи на шумни купони,да се забавлява като всяко младо момиче!Съзнаваш ли какво може да си й сторил ?Ако си й надул корема,направо си я лишил от младостта й!Ама какво само тебе обвинявам ?Приятелката ти е егати кухата патка.Не стига,че прави секс с теб за пореден път без презерватив,ами и не взема противозачатъчни или поне след тоя път,когато мисли че е бременна да изпие едно хапче,че да не става гафа пълен.Плюс тва,ти си ебати наглия тип!Имаш акъл на лапе!Вместо да се тревожиш дали мацката е бременна,ти се интересуваш колко е теста!Толкова ли нямаш 6лв.(грубо) за един тест ?!Ама аз кво питам,ти за презервативи нямаш( ).Шегата настрана.Голям кеф ти е да ръчкаш без гума,обаче не се сещаш,че по тоя начин може след 9мес. да люлееш бебе!Ти си на 21,тя на 18.Какво можеш ти да дадеш(че и тя) на едно дете ?!Ти не знаеш опасностите при секс,как ще опазиш едно бебе от живота ?!Ако беше на 15-извинението ти щеше да бъде,че си тъп пубер,сега навлизащ в материала.Ама ти си мъж,бе!Най-малкото от тебе се очаква да си отговорен!Пу,дееба,за шибания нагон какви тъпи гафове прайте!Че и питаш в някакъв пуберски форум!Лееле,не мога да повярвам просто колко си безотговорен-и ти,и оная лейка!Ако сега ти свидят парите за тест,как ше купуваш памперси и биберони,ако е бременна?!Ако е бременна,най-добре аборт !При такива безотговорни,малоумни,не знаещи как да се пазят хора,как да расте едно малко човече?!И въобще не се хаби да ми отговаряш ! Нито на мен,нито на който и да било,писал в темата ти!Върви да купуваш тест и да видите какво е станало-тва ше е първото полезно нещо,което можеш да направиш !