- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болеше ли първият път?
hey momi4eta..![]()
bole6e li vi mn kogato zagubihte dewstvenostta si?
ako da kajete mi gore dolu kolko ot skalata ot 1 do 10..
wse pak o4akvam i mneniq po vyprosa..
т.7
krem4et0
;] Hakuna Matata kopeleta xD
мен не ме болеше на мен и свирки ми праиха и какво ли не..беше най великия ден в живота ми :Д
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
от 1 до 10 .... 3 може би...
8![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
8![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако имаше и малко сексуална култура щеше да знаеш че зависи болката от много фактори.![]()
Т'ва сигурно е 100000000-та такава тема..Признай си,че много хора са ти казвали,че при всеки е различно,но по принцип да..Поне аз така знам не съм правила,за да кажа от личен опит,но така знам..А и като го направиш ще разберешТака де
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Щом по скала трябва да преценявам, аз казвам 4.![]()
![]()
ne moje da se rykovodi6 ot tfa 4e 1 ti kazal 4e boli dr ne.. pri vseki e razli4no zavisi ot mn raboti.. az li4no o6te ne sam praila i nemoga da ti dam jeanata ocenka![]()
О Боже .... толкова е индивидуално .. За пореден път - някои изпитват болка, други не. При някои е касапница, при други няма кпка кръв. Пуу ..
По 'скалата ти' при мен беше 11.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
[/b] mmmmoje bi ..ne6to mejdu 6 i 7
![]()
9,5 da ujasno mn ama posle e qko![]()
Аман от такива теми бе
Ми и на мен ми предстои същото.Естествено и аз си притеснявам дали ще боли или ни,но знам,че при всеки е различно,а и да боли това няма да ме спре да го направя,нормално е и да боли!И да засаваш въпроси,никой не може да каже на тъб какво ще ти е,така че не си притеснавай,отпусни се и се отдай на момента,защото първият път е само веднаж,знаеш това !!! :}}
da dosta me bole6e daje moje6 da pro4ete6 temeta ...
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
5/6![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...
Мен много ме боля напрао давам 100 т.Първоначално написано от purple4o
Ааа аз съм момче тогава май си счупих пениса (знам че няма кости ама изпука )![]()
да болеше много оценка 10
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!