- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Вселената в форма на поничка!?
Не знам за нея, но мозъка ти е прекалено ограничен.Първоначално написано от emoto0o
Поничка![]()
Вселената може да е малка, защото е навсякаде.
Може да е безкрайна, защото е далече.
Може да е поничка, която дебел американец яде.
Или е едно воднисто петно на пода.
Не целта е цел, а пътят
не.. няма пък![]()
![]()
толумбичка![]()
Хаха като проветох заглавието помислих,че някой е прекаил със Семейство Симпсън![]()
Интересна теория,но...според мен Вселената не е поничковидна![]()
А защо вселената да прилича на поничка, а не поничката на вселена?
Вселената я има много преди поничката да се появи. btw повечето неща, които се пишат са глупости...все едно да кажеш, че планетите имат форма на круша...
Ние не знаем от къде сме произлезли, как сме създадени (хората) пък за вселената ще знаем...![]()
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
+1 Moето мнение, че Вселената няма край! Поне едно безкрайно нещо да има освен числата!Първоначално написано от cherrypezz
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мисля, че Вселената няма край поради една проста причина-гравитация.
ОК, дапредположим, че има. Ок, щом има край, значи има нещо като супермасивно тяло, което привлича всички небесни тела. Но това не съответства на никой факт от Космоса. Би имало логика всички тела да са подредени според теглото си на една линия. Да се образуват много пръстени около центъра(тоя център би трябвало да го има, защото иначе краят някак ще стане безкраен и телата няма да могат да се съберат)
Но всичко това противоречи най-малко на нашата Слънчева система. Около Слънцето няма да се върти Земята, а около нея няма да се върти Луната, нали?
Нз, ако Вселената има форма на поничка-какво по дяволите, ще има в дупчицата по средата?![]()
Интересно как разбраха че има формата на поничка, а не на козунак?