- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Температури!
Здравейте, току що си изтеглих еверест и проверих температурата на лаптопа си и нещо не ми се види да е много нормална, бихт ли ми казали какво мислите вие за тези температури?
Отидох в датчик и ми дава температура на процесора: 55 градуса, 1.CPU ядро 48 градуса, 2.CPU ядро 49 градуса.
Моля ви се, кажете ми нормални ли са тези температури за един лаптоп?
Също ми дава и: Ядро на процесора: 1.06 V.
moqta e ot 55 do 60 na pc to ...
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
А бе хора нормални са ви температурите на компютрите ама вас не ви знам как сте с температурата, защото това днес е поне 5-тата тема по един и същ въпрос![]()
![]()
По темата нормална ти е температурата и съм почти сигурен, че тъкмо си включил лаптопа и веднага си му "премерил" температурата, защото е прекалено ниска :P
Компютрите вдигат мн високи темперетури... ЕВЕРЕСТ е тест проеряващ стабилността на компа (работи на пълни обороти и мн време) Нормално е като тичаш да се потиш... За ненормална граница се счита до около 65 градуса... по принцип без ЕВЕРЕСТ не вдига повече от 50 градуса
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
myahahahha moq pove4e ot 40 ne pravi ;]
Този профил не се използва!
Напротив, седи по цял ден включен и не погледнах температурите тъкмо когато съм го включила, а беше работил.. поне няколко часа.![]()
Сега като го включих, веднага проверих, и ми изписваше и на трите неща 48 градуса.![]()
Мда еверест е тест, който ти вдига температурата на процесораПървоначално написано от Убиец_На_Мечти
![]()
![]()
Брат много си прост![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy