- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на устната - мнения?
x
аь ус ефь пьтнсше
Ами миличка на мен лично ми харесва как ти седи,а и запомни решението си е лично твое щом ти харесва си служи истинскаИ аз ще си слагам самоче посредата на устната,а и щом зарасне винаги може да си смениш обичката като ти омръзне и да си сложеш топче или нещо друго
Усмех))
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Голяма е защото не е за устна а за ухо, сложих я само за снимката иначе смятам да съм с по-тънка... нещо такова:Първоначално написано от Virus_
![]()
мене не ме кефи мн ама и по добре седи с топче от колкото с халка поне на мене по ми харесва
Голяма си сладуранаИ обецата ти отива
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
emii naloji si nekfo topche i kachi snimka da te vidim s topche shtot i spored men s taz hulka ne ti hodi...az kat si napraix obica bqx s hulka ne mi haresa a s topchee ne samo az sa haresvam...ima znachenie i obicata:P
без обецата май си 1000пъти по-добре..на мен не ми харесва
Кирилица !Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
n00bs
Мааалко сте позакъснели май със съветите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!