- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На колко път ви е новото училище... :P
20/30 мин,зависи от темпото(пеша),мога и за 15 съм закъснявам,иначе с транспорт-10 мин![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Еми точно 35 минути (с трамвай)Винаги стигам за толкова, стига да не съм с автобус, тогава 45 минути. Училището ми е забутано на място пълно със задръстване ^^"
You are the antidote that gets me by
Something strong
Like a drug that gets me high...
+1...На майната си е даскалото...Първоначално написано от s.p_girl
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
20 минути![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
и моето е такаПървоначално написано от N0_feAR
..impossible...
...is nothing...
Около 15 минути![]()
This is a crazy world.These can be lonely times.It's hard to know who's on your side.Most of the time... Some times you just can't make it on your own
50 минутиА когато сменям .. и повече
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
10 минути на заден ход![]()
и 5 с нормално ходене![]()
![]()
на многострашно е далече
![]()
![]()
Love Is All Around
Живея на 10 минути път от спирката, около 5 минути чакам автобус и с него за 10-15 минути стигам почти до училището. Цялото пътуване ми отнема около половин час.
~You look at her so amazed...I remember way back when you used to look at me that way... ~
Първоначално написано от buttertoast
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
i azПървоначално написано от denuutu
![]()
блока ми е точно срещу училището-2 минути път![]()
![]()
10 минути![]()
ами аз стигам пеш за 10-ина минуткиЧасовете ми започват в 8:00,аз ставам 7:00 и нямам никакви проблеми
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
Моето даскало е в друг град,но с такси за 10-15 минути съм там![]()
Суетата.Моят любим грях.
миии аз уче в друг квартал и си хващам 17-ката и съм там за 10 мин някъде (за Перник става дума)![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...