- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за хората от Ямбол
амии.. във събота ще се провежда олимпиада "Аз уча чужди езици" или нещо такова и ми е интересно някой от форума дали ще ходя.. понеже аз ще отида с автобус дотам понеже съм от Елхово и така
очаквам отговори
Smile... Tomorrow will be worse...
Ако говориш за състезанието по английки аз ще ходя![]()
само да попитам как се казваше гимназията че аз каквато съм шматка ше зема да се загубя в Ямбол иначе да за тфа състезание става въпрос![]()
Езикова Гимназия "Васил Карагъозов"
Аз няма да ходя ама някой може ли да ми каже какво представлява състезанието?
Благодарско предвартелно![]()
Аз ще ходя по английски. Доколкото ми обясни госпожата щяло да бъде формат "Кенгуру", започва в 10:00 в ЕГ-то.
Каза колко въпроса ще е и колко време имаме, ама направо изключих
Това е, което знам.
П.П. Утре след състезанието може да пишем как сме се справили, дали е било трудно и тем подобни
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
w 10 chasa zapochwa s okolo 60 wyprosa mislya za 75 ili 90min wreme....pod formata na test shte e ...samo za zaograjdane twa e sa 8-mi klas za drygite ne znam
Току-що се връщам от състезанието. Продължи 75 минути. Малко трудно беше да се ориентираме кой в коя стая е, защото имаше и слети класове. Ние 10 клас с френски бяхме с 12-ти клас. През цялото време не млъкнаха![]()
![]()
грррр...
А теста беше лесен, но непознатите думи бяха проблема. От 40 въпроса последните 10-на бяха свързани с френската и българска култура...Добре беше,че можеше да се вземе участие и по др-те езици, ама не ни стигна времето.
Айде пишете вашите впечатления :P
Преди няколко часа се върнах аз. 9 клас съм и теста по английски беше сравнително лесен. Начатках го набързо и ми остана време и дори преписах въпросите + отговорите..(айляк работа)
Ако някой е заинтересован, мога да напиша и целия тест и да го постна.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Щях да ходя, но не можах да стана толкова рано![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
И теста на 8 клас беше лесен.Имаше 3-4 въпроса от обща култура които ме затрудниха и това беше...![]()
за 8 клас съм съгласна нас ни сложиха в 104 стая/кабинет падна ни се ебахти якия учител някакъв млас е едни кецова Spalding откачих леконо иначе въпросите бяха лесни и не мисля че някой ги затрудниха
![]()
Афф тая заспала гарга по Англ.език пак нищо не ни е казала![]()
хах и на нас.Ако знаех щях да отида и да ги ...разбияПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
човек не знам.. не съм от Ямбол.. ама се разтопих направо.. някакъв младичък леко брадясал и едни очи като извади направо.. xD xDПървоначално написано от GotTheLife
..
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
хех били сме в 1 стая.....дам даскала беше ку4енце ..някъф много странен....не знам зaщо ама само ме зяпаше...Първоначално написано от aHeJlua
може би задето дадоох на си4ки да преписват от мене ...е както и да
до 5-тата минута бях готов но стоях до 15-тата да успеят и другите да препишат...а ти си може би от Елхово?
![]()