.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от ForgotN
    Цитирай Първоначално написано от nininka
    какво ще кажеш ако има косми между циците
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Цитирай Първоначално написано от 6i6arka
    Миракле макер абе ти си пълен нарцис уе пич ( едва ли си чувал термина нарцисизъм ) но ми приличаш на точно такъв бебок / нз закво повечето момчета днес ги изива на педераслък но аз се бръсна под мичшниците *** и лицето разбира се и в нищо не ми пречи и нито ме прави по непривлекателен да има косми по краката ( все пак е естествно) и мажествено нарцис такъв / а на момчепки партита ходиш ли ве ?!?!
    Извинете, че се меся... но щом е естествено, защо гаджето ти си обезкосмява веждите, краката, п****та, вероятно и ръцете?
    Аз също не обичам бръснато навсякъде. Но е за препоръчване, ако има една вежда, да си оформи две. И ако космите по краката са по 5 санта, предпочитам да ги няма. Лично мое мнение, не ангажирам никого с него.

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от neshty
    Цитирай Първоначално написано от ForgotN
    какво ще кажеш ако има косми между циците
    Predstavi si takova momi4e

e da ama e malko kofti da vidi6 momi4e s kosmati kraka ili kato obue po kusi ga6ti i se razkra4i da vijda6 tam mi gadno e
    i e o6te po gadno da vidi6 mom4e s po gladki kraka ot na momi4e. az napravo polu4avam kopleksi

Фен
    Град
    под масата ;)
    Цитирай Първоначално написано от marmot bg
    И аз така(:: предпочитам ги като мечета
    \/ =D>

Кой иска да се прави на bill от Tokio Hotel да действа......
    Ама на мен както и на други мои приятели и приятелки ни бе трудно да разберем дали е мъж или жена та прегледахме wikipedia-ta за да се уверим

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Дали е гей ще се разбере когато започне да му става от мъже, а не оттова, че няма косми.
    =D>

Въпрос на вкус! аз лично предпочитам да няма косми поне по гърдите и корема(освен "обичайните" места)

hottie
    Guest
    Аз не веднъж съм казвала, че за мен мъж, който се бръсне(друго освен брадата и мустак) е супер гейско. Не ме възбужда - възприемам го като хлапе. Космите са признак за мъжественост и няма нищо общо с личната хигиена. Това, че някои ги махат не замества къпането!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Който иска да си маха космите,нека го прави.Какъв ти е проблема,че чак и тема пускаш?

при мишниците и пишката е най-наложително

Аве да ве ... ти кат имаш 5 косъм на краката ... човек има голяма разлика лятото !!! колкото до момичета ... там вече е нормално да се обезкосмяват

то хубаво да няма косми но все пак да не са прекалено много да като гущер е гадно но какво ще кажеш ако има косми между циците
    оле ужас, и такива ли има
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

хахахаха да да момче да не се епилира става нали... ам момиче я си предствавете да има големи черни косми по краката една вежда да не й се виждат ръцете от гората от косми ии там долу да може да се загуби човек
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

4akm samo da stane moderno da se mre ! 4e vs tva pederastva6to pokolenie da izmre.nekfi mom4eta s danki po tqh rozovi teniski i teq gerdan4eta kat za kenef i za kapak s sup gladki kraka .na vs otgore ve4e e endenciq ezi nedorasli pederas4eta da pu6at tanki cigari . v potres sam

Цитирай Първоначално написано от svetliopl
    Абе вие наистина май всички сте зле? За какво е направен този форум? Както гледам на всяка тема 90% от отговорите ви съставляват униаклно тъпи коментари.. както и тука виждам същото: "Абе за кво пишеш в тоя форум по добре се самоубий", "Какво търсиш отговора в форума" и отговори от този род.. това по принцип ви прави уникални злета.. защото не сте живяли достатъчно живот че да го казвате най много искам да обърна внимание на "МЪЖЕСТВЕНИТЕ" които не са излизали от тях от няколко месеца стоят и живеят във виртуалния си живот и са "ХЕРКУЛЕСОВЕ", стават виртуални хора (роботи) както повечето от вас и си мислят че това става наистина,но НЕ Е ТАКА не може ли да го разберете най накрая... това мисля че на повечето ви е ясно и няма да ви комплексирвам, а пък за тези "Аз съм кучка, но не и твоята" искам да кажа само едно - МАЛКИ ТЪПИ СМОТАНИ НЕДОРАСЛИ КУРВИ !

nau4i se da govori6 molqte!
    novata duma v re4nikat ti kompleksar ne6to ne ti se polu4ava dobre haide kompleSIRVAI me i mene i da snese6 bokluka

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    момчетата са създадени, за да имат космати ръци и крака
    обезкосмяването им?!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от MiracleMaker
    Подкрепям .. Омръзна ми от голи пилета .. Това не е мъж. И няма нищо мъжествено в това приятеля ти да има по-гладки крака или по-тънки вежди от твоите!

i po golemi muskuli ot ronie coleman i sig pak nqma da e maj a ? jenska mu rabota ama ne mi puka 6toto vajnoto e kak az se haresvam a i takiva mneniq kato va6ite sa malko + tova ako haresate 4oveka edva li 6te vi e problem 4e si obezkosmqva krakata poneje taka go kefi
    Едва ли бихме се разбрали с него, ако си бръсне краката - определено трудно бих приела манталитета на навъдилите се фешънчета, особено в модата да си бръснат крачката, да си слагат розовки прилепнали блузчици и да се изрусяват с прическа, тип "не бой се, мамо, аз съм", и да го смятат за нормално. Е, за мен не е. За мен си ми е и нормално един мъж да си поддържа окосмението на подмишниците и около онази работа (като също не бих желала да е гол охлюв, а да е просто с поскъсени косъмчета).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: абе за тия косми не мога да разбера

Цитирай Първоначално написано от assd
    кво им има на косъмчетата. аз съм момче и си бръсна, не се скубя и такива гейщини, само по оная работа и под мишниците и лицето чат-пат - под мишниците щото се потя, а по оная работа да си играя по лесно
    кви са тия охлювски истории се чудя?
    Ей тия неща,докато ги четях,се побърквах от смях. Гледам пак се заформя някаква епическа битка. Толкова ли не разбраха някои от Вас?(онея ограничените,следващите някакви моди или не знам какво)Хората не случайно си избират партньор,който да им съвпада на критериите.Някои си вземат половинки епилирани навсякъде,други-с естествена растителност. Каквото и да обсъждате,всеки мъж/момче ще си ходи,както си иска и няма да се влияе от мненията на някакви дечурлига във форума(ако не е комплексар).Пуу,аман значи!И всеки си налага мнението!Едните казват,че било супер гейско с гладки крака и ръце,другите казват че е грозно без епилация!В крайна сметка за какъв гъз спорите не ми е ясно?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си