- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- абе за тия косми не мога да разбера
Първоначално написано от ForgotN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Извинете, че се меся... но щом е естествено, защо гаджето ти си обезкосмява веждите, краката, п****та, вероятно и ръцете?Първоначално написано от 6i6arka
Аз също не обичам бръснато навсякъде. Но е за препоръчване, ако има една вежда, да си оформи две. И ако космите по краката са по 5 санта, предпочитам да ги няма. Лично мое мнение, не ангажирам никого с него.![]()
Predstavi si takova momi4eПървоначално написано от neshty
![]()
e da ama e malko kofti da vidi6 momi4e s kosmati kraka ili kato obue po kusi ga6ti i se razkra4i da vijda6 tam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi gadno e
i e o6te po gadno da vidi6 mom4e s po gladki kraka ot na momi4e. az napravo polu4avam kopleksi
Първоначално написано от marmot bg
\
/ =D>
Кой иска да се прави на bill от Tokio Hotel да действа......
Ама на мен както и на други мои приятели и приятелки ни бе трудно да разберем дали е мъж или жена та прегледахме wikipedia-ta за да се уверим![]()
=D>Първоначално написано от xaxo_xixi
Въпрос на вкус! аз лично предпочитам да няма косми поне по гърдите и корема(освен "обичайните" места)![]()
Аз не веднъж съм казвала, че за мен мъж, който се бръсне(друго освен брадата и мустак) е супер гейско. Не ме възбужда - възприемам го като хлапе. Космите са признак за мъжественост и няма нищо общо с личната хигиена. Това, че някои ги махат не замества къпането!
Който иска да си маха космите,нека го прави.Какъв ти е проблема,че чак и тема пускаш?
Аве да ве ... ти кат имаш 5 косъм на краката ... човек има голяма разлика лятото !!! колкото до момичета ... там вече е нормално да се обезкосмяват![]()
![]()
![]()
оле ужас, и такива ли имаПървоначално написано от nininka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
хахахаха да да момче да не се епилира става нали... ам момиче я си предствавете да има големи черни косми по краката една вежда да не й се виждат ръцете от гората от косми ии там долу да може да се загуби човек![]()
![]()
![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
момчетата са създадени, за да имат космати ръци и крака![]()
обезкосмяването им?!![]()
Едва ли бихме се разбрали с него, ако си бръсне краката - определено трудно бих приела манталитета на навъдилите се фешънчета, особено в модата да си бръснат крачката, да си слагат розовки прилепнали блузчици и да се изрусяват с прическа, тип "не бой се, мамо, аз съм", и да го смятат за нормално. Е, за мен не е.Първоначално написано от MiracleMaker
За мен си ми е и нормално един мъж да си поддържа окосмението на подмишниците и около онази работа (като също не бих желала да е гол охлюв, а да е просто с поскъсени косъмчета).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ей тия неща,докато ги четях,се побърквах от смях.Първоначално написано от assd
Гледам пак се заформя някаква епическа битка.
Толкова ли не разбраха някои от Вас?(онея ограничените,следващите някакви моди или не знам какво)Хората не случайно си избират партньор,който да им съвпада на критериите.Някои си вземат половинки епилирани навсякъде,други-с естествена растителност.
Каквото и да обсъждате,всеки мъж/момче ще си ходи,както си иска и няма да се влияе от мненията на някакви дечурлига във форума(ако не е комплексар).Пуу,аман значи!И всеки си налага мнението!Едните казват,че било супер гейско с гладки крака и ръце,другите казват че е грозно без епилация!В крайна сметка за какъв гъз спорите не ми е ясно?!