- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заедно от 3 години и половина а не съм свършвала
Ахахаахах е тва е истината.. белили са картофи.Първоначално написано от pld16
Не я стряскайте с това "фригидна си"
Трябва да изпробвате всичко възможно и тогава да се дават такива диагнози
Наистина понякога позите вършат чудеса, зависи какво ти харесва де
Хубаво е да го обсъдите и да намерите решение заедно..
Може 30мин да са напълно достатъчни, но пък може тя да има нужда от повече(т.е. той трябва да се потруди)
Др е въпроса, че не трябва да мислиш затова, просто се отпусни и развихри въображението си, направи всичко което ти идва наум, даже да в първия момент да не ти излежда прилично или красиво)
Психическата нагласа е мн важна според мен![]()
напълно споделям ...Първоначално написано от krem4et0
Гаджето ти не те ли възбужда? Аз дори и като го чуя по телефона съм способна да се подмокря, въпреки, че си говорим абсолютно тривиални неща. Самият му глас ми действа.....уау. да не говорим, че от 1 докосване тръпна, от 1 целувка вече съм нагорещена.......Към теб и авторката на темата-възбуждате ли се от вашите партньори по принцип, а не само в леглото........Ако те изобщо не ви възбуждат...много лошо.Първоначално написано от Rise_Against
даи му да си вкара прасите в катеричката тиима такива образователни филми
![]()
![]()
Първо поговорете! Кажи му. И аз имах същия проблем само дето не чаках 3 години и половина за да го поделя.Първоначално написано от lavitcata123
Та поговорете и варианти има ! Аз през живота ми не съм изпитвала вагинален оргазъм или може би само веднъж, но затова пък има и други начини също толкова приятни
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
i az sam v sa6toto polojenie 1 godina,a vse o6te ne sam izpitvala orgazam![]()
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от krem4et0
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Най-добре говори с него... Опитайте нещо ново, сменяйте позите...А ти изобщо ли не си свършвала? Дори от лизане?
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ако при самозадоволяване свършваш, трябва да се поровиш в психиката малко. В смисъл има явно нещо което те притеснява и не се отпускаш напълно...Първоначално написано от baby_bitch
Първоначално написано от FreeSpirit
mn ti blagodarq za otgovora.Ne obra6tam vnimanie na takiva otgovori kato ''frigidna si'' za6toto ne sam
Az su6to nesum polu4avala vupreki 4e moq priqtel durji dosta vreme i mi e hubavo no ne sum svur6vala neznam za6to![]()
НAй-ГадNiqt начИн нЯкоЙ da Ti лиПсVa е Да buDe бЛИzo dO теБ, нО да ЗnaEш 4е NikoGa нЯма ДА gO iмА6!
Еми говоренето му е майката вярно ама понякога той изобщо не иска да се потруди и си прави кефа пък .. азмакар че знам че не го прави нарочно, аз се преструвам, че свършвам ..
щоту знам че така или иначе няма смисъл
![]()
От начало и аз имах този проблем,но вече го нямам.Опитаи се при половият акт да мастурбираш аз поне така правя и сваршвам