- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,по колко пъти на ден си мислите за секс?
винаги когато мисля за любимия..т.е постоянно![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Почти постоянноособено днеска като бях с приятелят си ,а знаех ,че нищо няма да стане поради технически причини (хахаха) си мислих само за това и толкова ми се искаше
![]()
Kakto kazah ve4e - all the time![]()
nooo su6to taka i kato gledam edna snimka na edin priqtel naprao mi idva da go naeba xDxD![]()
![]()
[/img]
;] Hakuna Matata kopeleta xD
ooo mnooooogoi vinagi kat sum v banqta / kenefa
![]()
![]()
![]()
ina4e moje bi prez 10 minuti se seshtam 4e mi se ebe ama ne mislq mnogo a specialno da mislq mojebi na 4as vednaj
![]()
![]()
![]()
Последната седмица направо съм станала като момче .. мисля за секс постоянно ... По 25 часа в денонощиетоНай-накрая утре ще правя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
me 2Първоначално написано от _miShlence_
Ай се радваме заедно
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Е много ясно .. С кой друг искаш пък тиПървоначално написано от White_Man_Playing
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
^ И аз такаПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
За перверзна незнам ама си много загоряла сигурноПървоначално написано от nininka
![]()
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Убеден съм, че повечето момчета подражават на тези чести мисли![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Доказано е че жените мислят средно по 12 пъти на ден а мъжете по 10 също така гледах как подлагат на тест към 10-на двойки. Кой ще издържи по дълго време без секс мъжа или жената-мъжа без печелившия. Общо взето жените искат повече секса, но просто са доста по прикрити и сдържани, защото те гледат да задържат интереса към себе си както и имат гордост за пазене![]()
(ами ако я зареже след секса...
)
Уф,добре дееее!Хвана ме!Много много много много гомно
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
винаги когато имам свободно време![]()
![]()
![]()
![]()
o0o mnogo 4esto![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ami dosta nq zna4enie k1v e denq i kvo trq v1r6aa no... 10+a kogato sme s priqtelq mi...... vsqka 3ta mis1l mi e tva
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
mi ne moga da kawa to4no ama po dosta puti
Ебаси шаврантиите тука бе!!! Не съм предполагал, че момичетата мислят повече за секс от колкото за други работи!!!
всеки път като се сета за приятеля ми..или го видя и също сутрин докато се расънвам мноо мисля и ми се ще един секс за "добре утро"
Tova oba4e ne zna4i 4e sa kurviПървоначално написано от Arisches_Kind
Дали?Първоначално написано от ForgotN
![]()
![]()
![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
100%Първоначално написано от terminatorа
Tuka nema6 naviti![]()