.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Пъпка под носа!

Здрасти пичове и... мацки! Имам много проблеми с лицето...същност не са много проблеми,не са сериозни, просто имам пъпки.Като всеки пубертет...Но на мен кожата ми е ... проблемна.Сега, слава богу, мога да прикривам пъпките по лицето с бритончето. Но днес ми излезе пъпка под носа...над горната устна...Не мога да я прикрия с бритон Много ме боли,с бял връх е,нищо не ми помага за тия пъпки независимо къде си и ви моля за помощ.Не е първата, която излиза там, но сега е учебната година и е супер гадно да видиш човек с пъпка под носа .Моля за помооощ! Не знам какво да правя.Чистя си лицето сутрин и вечер със салицилов спирт + имам "коректор" на Юсерин,обаче той има повече лечебна сила от колкото козметична и визуална .Със крем Здраве ги мажа, но не се махат...Ядосвам се...Още не мога да се докопам до тоя дерматолог...така че можете да помогнете

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Щом е с бял връх я изстискай.Сега съм сигурна, че половината ще ме опсувате, че не съм права, но аз мойте винаги ги стискам и макс 2 дена и я няма.А през тези два дена си слагай коректорче на нея (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Щом е с бял връх я изстискай.Сега съм сигурна, че половината ще ме опсувате, че не съм права, но аз мойте винаги ги стискам и макс 2 дена и я няма.А през тези два дена си слагай коректорче на нея (:
    точно така..и аз мойте ги стискам и се махат..стига да не ги разчоплиш и да се получи келичка сичку е ок
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Guest
    и аз ги стискам

И аз ги стискам, но явно по неправилен начин, защото ми остават белези

Цитирай Първоначално написано от SaD_KiD
    точно така..и аз мойте ги стискам и се махат..стига да не ги разчоплиш и да се получи келичка сичку е ок

стискай на воля но все пак гледай рацете да са ти чисти !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    +1 Мий си ръцете и стискай

leleee.... vsi4ki li gi stiskate be... az puk ne... kaja q s edin lusion na Clean&Clear.. predstavqlva edna lilava malka tubi4ka (4 hours result) pi6e na neq... i e mn dobro.. na men samo to mi pomaga... slu4valo mi se e da gi stiskam ama vinagi sum sujalqvala posle...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    leleee.... vsi4ki li gi stiskate be... az puk ne... kaja q s edin lusion na Clean&Clear.. predstavqlva edna lilava malka tubi4ka (4 hours result) pi6e na neq... i e mn dobro.. na men samo to mi pomaga... slu4valo mi se e da gi stiskam ama vinagi sum sujalqvala posle...
    защото не ги стискаш правилно
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз винаги ги стискам.

Уаа..Моята брада почти винаги има пъпки по нея ...
    Цаката е или да я стиснеш правилно, или да я оставиш и да не я пипаш...Сама ще се оправи
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
    Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    +1 Мий си ръцете и стискай
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

И аз имам под носа и боли... Ама няма да я стискам, защото ми остават петънца.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз имах там преди 4-5 дни стиснах я и сега няма следа от нея Така,че те съветвам и ти да направиш така,нищо,че после малко боли,преживява се
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Бъди себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си