- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпка под носа!
Здрасти пичове и... мацки! Имам много проблеми с лицето...същност не са много проблеми,не са сериозни, просто имам пъпки.Като всеки пубертет...Но на мен кожата ми е ... проблемна.Сега, слава богу, мога да прикривам пъпките по лицето с бритончето. Но днес ми излезе пъпка под носа...над горната устна...Не мога да я прикрия с бритонМного ме боли,с бял връх е,нищо не ми помага за тия пъпки независимо къде си и ви моля за помощ.Не е първата, която излиза там, но сега е учебната година и е супер гадно да видиш човек с пъпка под носа
.Моля за помооощ! Не знам какво да правя.Чистя си лицето сутрин и вечер със салицилов спирт + имам "коректор" на Юсерин,обаче той има повече лечебна сила от колкото козметична и визуална
.Със крем Здраве ги мажа, но не се махат...Ядосвам се...Още не мога да се докопам до тоя дерматолог...така че можете да помогнете
![]()
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Щом е с бял връх я изстискай.Сега съм сигурна, че половината ще ме опсувате, че не съм права, но аз мойте винаги ги стискам и макс 2 дена и я няма.А през тези два дена си слагай коректорче на нея (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
точно така..и аз мойте ги стискам и се махат..стига да не ги разчоплиш и да се получи келичка сичку е окПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и аз ги стискам![]()
И аз ги стискам, но явно по неправилен начин, защото ми остават белези![]()
стискай на воля но все пак гледай рацете да са ти чисти !
+1 Мий си ръцете и стискайПървоначално написано от Sladur_
![]()
leleee.... vsi4ki li gi stiskate be... az puk ne... kaja q s edin lusion na Clean&Clear.. predstavqlva edna lilava malka tubi4ka (4 hours result) pi6e na neq... i e mn dobro.. na men samo to mi pomaga... slu4valo mi se e da gi stiskam ama vinagi sum sujalqvala posle...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
защото не ги стискаш правилноПървоначално написано от dimanushka
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Уаа..Моята брада почти винаги има пъпки по нея ...
Цаката е или да я стиснеш правилно, или да я оставиш и да не я пипаш...Сама ще се оправи![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
+1Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
![]()
Суетата.Моят любим грях.
И аз имам под носа и боли... Ама няма да я стискам, защото ми остават петънца.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
И аз имах там преди 4-5 дни стиснах я и сега няма следа от неяТака,че те съветвам и ти да направиш така,нищо,че после малко боли,преживява се
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..