- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мога ли да забременея без да е свършил?
ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ ВЪПРОСИ..ЗНА4И ПРАВИХ СЕКС БЕЗ ДА СЕ ИЗПРАЗНИ МОМ4ЕТО МОЖЕ ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ?кАТО СИ Е ВКАРАЛ ГЛАВАТА САМО И НЕ СЕ Е ИЗПРАЗНИЛ МОГА ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ КАЖЕТЕ МИ МОЛЯВИ МОЛЯЯЯЯ
да
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Пикла. Не знаеш ама го правиш ..
Образовай се преди да започнеш да водиш полов живот![]()
Вероятността е малка. Но и малка да е я има. Я ми каже една адекватна причина защо без презерватив?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да,можеш.....Ебати необразованите хора......![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
+1 ...eй такива хора ме дразнят незаят ама дай ще пробваме... ии пускат теми в форума само когато се случи нещо ама преди това никой не отваря да се ОБРАЗОВАПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
да може![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Това да не ти е бутилка, че да се изпразва?!![]()
Иначе да, винаги можеш да забременееш, като си правите такива експерименти, макар и да е по-малко вероятно от ако се "изпразни" в теб.
Хайде сега чакай с нетърпение да ти дойде онуй омразното, дето те кара да се чувстваш некомфортно.
nJoy!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Може.Първоначално написано от Bring.me.to.life.F
Може и като те погледне
да забременееш даже.
Така че си купи голеееми
слънчеви очила(ако нямаш).
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
помогнете ми де кажете без да се ебавате..не може да съм бременна Ч!
Айде айде ,може то . . Аз за това 8 месеца така го правих и нямам дете![]()
Мале все повече и повече стават необразованите пикли и пикльовци!Мога ли да забременея без да се е изпразнил?Разбира се че можеш поразрови се малко в интернет и ще видиш за какво става на въпрос!Има и едно успокоение може БИ след 9 месеца ще си имаш ......
![]()
![]()
АМА РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МОЖЕ!!!Мария даже не е целунала Йосиф, пък виж какво е станало!
![]()
![]()
По-правилно мислене не бях чувалаПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво лъжете си4ки бе боклуци тъпи как ше забременнее без да е свършил в нея бе тъпаци.. не можеш да забременееш![]()
"Бе тъпаци" и в естествената "смазка" на пениса, има сперматозоиди и както всички знаем, е нужен само един за забременяване, така че е абсолютно възможно.... има и мн др фактори, които влияят, но добре е да си направиш 1-2 теста ;]Първоначално написано от besnicataa
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
ДА ДА ДА ДА ДА можеееш естествено че можееееш !!!! Даже докато приятеля ти си стои у тях и си блъска чикии и ти примерно си си у вас и приятеля ти ХОП свърши и спермата му ще проникне в теб !
ne tupa si kato ovca ne si li chela hiliadite temi v tozi sait![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Тъй като вече му се накрещяхте на момичето...айде дайте някой и друг съвет к'во да прави...
Мм.. Значи авторката да чака ангеля-вестител.
ПС-Кръсти го Христос!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Миличка как само не ти писна да пускаш теми за едно и също нещо ... Иначе Не, не можеш да забременееш така ! ( За спокойствие) . За интелект и за култура ... няма да обсъждам, че ще стане страшно ...Първоначално написано от Bring.me.to.life.F
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не можеш...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да, от предеякулационната течност
честно можеш да забременееш следващият път използвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!
Za vSqKo NeShtO Si iMa oPrEdeLeNi HoRa,vReMe i MqSto...VaJnoTo e Da PoPaDnEsH nA tOcHniQ ChoVeK,v pOdHodqShTo VrEmE i Na pRaViLnOtO mqStO...