- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако не ви го споделя на вас ще се пръсна :(
Яяя не се сдухвай... Гледай по-така на нещата. Знам че ти е трудно да се отпуснеш, но колкото и да не ти се вярва все ще се сприятелиш с някого. А относно ходенето утре - аз като бях 8 клас в новото училище също отидох с майка си на 15-ти![]()
непоправим оптимист съм..дано начина по който аз гледам на твоята ситуация те разведри малко
значи..ти дефакто нямаш с кого да отидешотиваш с майка си..дотук всичко ти изглежда зле..хубаво ама,момиче там кой те познава? и да те познават извинявай ама кой ще помни някой си с кого дошъл на първия учебен ден,как бил облечен и прочие?
направи така,че хората от класа ти да те харесат,да се представиш подобаващо(като говоря единствено и само за характер),покажи от какво се интересуваш и не се страхувай да говориш с хората..може и да не успееш,но какво пък..тогава той е различния,защото не те е приел,а не ти защото си опитала!трябва да си страшно..как да кажа..несрамежлива и не трябва да ти пука,че някой си там,напълно неутрален човек,който нито не познаваш,нито харесваш,нито значи нещо за теб не те харесал
защото когато откриеш хора,които те харесват,то тогава за казаните по горе хич няма и да ти пука
![]()
ААааа дека го туй даскало и аз искам такова....Първоначално написано от mishkata94_
![]()
при нас пък момичетата са емота и фешънкиПървоначално написано от GutCandy
![]()
късмет,че имам фр-та и те поне са пичаги :P
П.С: не съм заек![]()
Who's next!
kfo stana dneska?![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Оуу ами хах имам да ви разказвам много
абе аз слушам алтернативна музика пънк и метъл и бях с една тениска на металика,ама като млади са на блузката ми.И се появявам няква такава сдухана ама вирнала тая глава,запознах се с едно момиче щото всички другите са както предполагах много злобни фейшънки или квито са там.Едно момиче от новия ми клас отидох да се запозная и тя ми вика О Металика кефиш,и аз като някъв идиот се усмихнах,абе в класа ми има много злобни момичета,и големи ама големи лигльовци..ще го приживея надявам се!Когато писахме в класните стаи имената на родителите си и едно момиче вика Ауу кой се казва Виолета (майка ми) мразя го тва имеееееее,и аз само се обръщам и тя ме гледа злобно като всичките други злобарки в класа,а тва момиче дето седях с него много иска да се движи с тях,малко мяса на циганка но не знам..може ии да ме остави защото иска да бъде по отворена като тях знам ли,малко съм объркана от случилото се
![]()
....
Когато пък си тръгвахме от училище аз и 2 момичета от 8ми клас(които бяха с Токчета,и готини направени коси)минаваме покрай едни метъли от училището и аз щото ги погледнах и един вика на другите Глей бее глейте бе нещо такова..и ме гледа някъв ухилен такъв..леле такъв срам изживях АЗ съм много много срамежлива,и си викам леле сигурно съм супер смешна с тая блуза и приличам на мъжкарана..е първо си помислих че може и да ме е харесал колкото и да ми се иска ама..едва ли![]()
Абе това е от мен за сегае какво ще кажете
![]()
Мдаа...И на мен ми е интересноПървоначално написано от t0nit0yy
Как те приеха в новия клас?
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Е, видя ли, че не е толкова страшно ?
К'во да мислим, нормално е минало... не обръщай внимание на злобарките, те си нямат друга работа =d
Еми горе-долу добре е миналоНе се притеснявай толкова
Отначало всички се правят малко ама после се оправят...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Спокс за 4 години ще свикнеш и ще си застанеш на мястото,ще идват и нови ученици.
Мен питаш ли ме какъв срам е било какво чудо,най-дългият ми престой е 2 години в каквато и да е училище а сега съм 7-ми клас,кофти тръпка ,сменях училища заради глупави класове и учителки както и ,че училищата бяха пропаднали ,сега съм в хубаво даскало ама миналата година като отидох за първи път ахххххххххх гадост
толкова ме беше срам,подиграваха ми се за щяло и нещяло и днеска го правеха ама им се изхилих,те са тъпи,защото са комплексирани и нямат родителско рамо,родителите им дават джобни например 20-30 кинта и след това те офейкват,ходят на кина,подиграват се ,ала бала.
Мислят се за велики,какво да ти кажа ограничени хора,ужас.
Във всички училища ги има тези хора,затова най-добре е да свикнеш и не се притеснявай ,защото те точно на това се надяват,така си мислят ,че все едно ги благословиш,абе тъпи хора.. кво да ти кажа
сещаш ли се тази поговорка "присмял се хърбел на щърбел" те себе си не гледат ,а всъщност са отвратителни..
Може и да имат хубав външен вид ама..представи си една паковка,ама много хубава,лъскава с идеална панделка ,абе мн готинко и си мислиш "лелеее вътре ще има нещо чудесно" но всъщност въртре има едно ла*но.. (съжалявам за израза)
Не говоря за всички хора така изобщо защото всеки си има хубав външен вид така е,всеки има своят идеал, и всеки има своите качества,има хубави хора с хубав характер,абе заплетена история..хах
Наистина много кефиш,и аз се каних да ходя с тениска на металика ,ама може би утре.
И да знаеш има мн хора които се радват на новите ученици,например аз ,видях имам 2 нови съученика и съученик,много съм срамежлива ,ама имам мерак да се запозная,да видя що за хора са а и бяха днес като статуи ,страшно срамежливи както аз бях.
Да не ти пука ,прави си кефа,учи ,намери си приятели ходи с усмивка на лицето ии като те обидят просто си кажи ,че си нива над тяхното и мисли само за постиженията си и бъди смела.
Пожелавам ти успех!
Всичко ще мине по вода.
ROCK
ON!
Недей да си толкова предупределена и негативно настроена...това че не си перфектна на външен вид,не те прави по малко човек от другите...не значи че ти нямаш и други качества...перфектни хора няма....![]()
От мен да знаеш:на злобарки да не обръщаш внимание.Въпреки,че се заяждат,те всъщност не представляват нищо.Пълно нищо!И в повечето случай се "подиграват" на другите,защото им завиждат.
Хей здравей,мила.Не се подценявай като казваш,че си дебела или грозна хич и не си го мисли.И аз като теб още съм в някакво кофти настроение заради класа си,.....и аз не се разбирам с тях..и ми беше яко кофти,че пак трябва да съм с тях по 6-7 часа на ден...Твоята история ми е до болка позната...Просто гледай да си намериш истински приятели а на тях хич не им обръщай внимание.Гледай там да си учиш нали за това ходим на даскало и така.За мен е успокоение,че ще уча за последна година и завършвам....Ако все пак ти е толкова гадно се премести в друго даскало.И запомни едно:Никой не може да те унижава без твоето съгласие!И ти си човек,това,че слушаш определен стил музика не те определя като задръстена.Надявам се малко да съм ти помогнала.Горе главата!
Ако има нещо аз съм насреща!
[/b]
Първоначално написано от MP
ti li 6te i kaje6 kakvo da pravi?!
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
сигорна съм че всички тука във форума сая ти казали не се притеснявай и такива но все пак е 1 учебен ден цяло лято без училище, учители и надмеени деца има ги много такива и навсякъде радвай се че поне не си една от тях
Събери смелост и отиди с майка си без никакво притеснение !враговете не заслужават твоето внимание не им го давай! :P
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Днес беше гадния втори учебен ден,а утре трети и така нататък по ужасни ще стават..боже момичетата са много злобни,днес дори едната първа се заяде с мен и другите също,била съм метъл явно делят хората.,..не могат да ми кажат каква музика да слушам,бях със една блуза на една група и момчето което харесвах и мислих че и той ме харесва ме погледна ужасно от горе до долу,почувствах се като боклук
или пък когато не можех да намеря стаите и всички се смеят и викат "шш ей тука сме" или пък когато имахме физическо възпитани,всички играха баскет а другите седяха на едни пейки а за мен нямаше място и никой нищо не направи,нито се отдръпна,просто ми се смяха
с момичето с което седя не ми допада,никой не ми допада всички са надути ама надути ви казвам,устати,отворени..аз съм като едно малко глупаче пред тях..бях с едни шипчета на вратът и една гаднярка ми вика "Това каишка за куче ли е" и всички започнаха да се хилят...правя се на весела но не съм...животът ми ще става все по - гаден във това училище..
аз какво да им кажа те се познават,големи са някви едри пък аз..
Не знам какво ми стана но днес загубих интерес към всичко..нито ми е до любов нито до момчета...искам просто една свястна приятелка
защо всички са такива злобни надути лицемерни същества бе
чувствам се като парцал искам си старото училище предпочитам го милиони пъти,в това всички ме гледат на криво,не мога да разбера в мен ли е проблема по дяволите,моята приятелка ми каза че приличам на кукличка,не знам до колко е вярно това,не се мисля за чак толкова зле в лицето поне
също ми казаха тия от моя клас,че никога няма да се облекат със такива МЪЖКИ блузи..за метълските банди става въпрос,какво щяло да ми стане ако не съм с метъл блуза..ами нищо,нося и обикновенни блузи,но вкъщи,просто със тези се чувствам добре,във свои води..защо никой не ме разбира,защо трябва да ми казват какво да правя...защо винаги аз съм лайното пред всички..да нямам вече никакво самочувствие..та всеки ми се смее за нещо,дори метълките в училище,не разбирам защо съв толкова интересна в училище въобще на всякъде... момчето метъл което си харесах,специално спря да ме гледа ама много лошо ме гледаше все едно се отвръщаваше от мен..Много кофти ми стана..не искам да го виждам,не искам да виждам никой..все някой ще намери повод да ми се смее за нещо..аз не знам как да се държа,потъвам в земята,какво да кажа как да се защитя,та тези устати гаднярки нямат спиране..охх как ще издържа кой знае през какво ще мина от тук нататък..Господ да не дава нещо лошо да ми се случи..ако има Бог,който наистина обича и помага на всички нека и мен да ме закриля ..
аз съм добро дете,нищо че се държа малко надменно с наще,това не съм аз..истинското ми аз е едно страхливо момиче..дето вкъщи много знае а навън го тъпчат.. и то си го отмъщава на друг
![]()
Ама на тебе явно отвратително много ти пука?
Я се осъзнай, бе момиче !
За какво изобщо им се връзваш на тия пикли?
Те не знаят какво искат от живота, няма и да узнаят...
най добре игнорирай ги и започни да си живееш живота.
Толкова много ти пука какво мислят другите за теб, че ти живееш за мнението на другите !
А, това с родителите, щом не си харесваш държанието, оправи си го..
все пак това са родителите ти...
А, за момчето - времето ще покаже... за всеки влак си има пътници
запомни, че колкото повече им обръщаш внимание, толкова повече ще се кефят да те правят на зелен хайвер...
Да не мислиш, че на всеки му е лесно ?
Имаше в моменти в които и аз бях в същата ситуация... викаха ми ЕМО о.О
Тия хора не разбираха от стил, ебаси...
обаче се научиха, какво съм аз и започнаха да се държат както трябва...
А и + т'ва всеки е уникален по своему, това, че тез фешън дечица не го забелязват въобще да не те отчайва, сигурна съм, че друг го... ай, успехче и знай едно - всичко си идва на мястото![]()
прави ми впечатление,че не само на другите не им харесва как изглеждаш,а и на теб самата.факт е ,че се притесняваше как ще те приемат,заради външният ти вид..не мислиш ли,че можеш да изглеждаш по друг начин?не този,който се харесва на другите,а този който се харесва на теб!!!!!!
важно е...страшно е важно..има момичета в нашият клас,които са точно като теб,просто ги подценяват в началото и си остават така до края.не се и мъчат да се променят..промени се заради себе си,а не заради другите!ще ти помогне..изреди всичко,което не харесваш в характера и външният си вид и започвай!имаш време,не се оставяй!
дано волята ти бъде силна,ако не е сещай се за всяка една обида..
не бих написала това,ако проблема беше само в останалите..ти казваш че имаш проблем не само с тях,но и с родителите ти, а и с теб самата!направи го заради себе си,бъди най-добрата версия на себе си! имаш едно тяло,една душа,един живот..не се оставяй да го изживееш непълноценно!
Ох не знам вече..това е третата седмица а вече всички са против мен
С никой не съм се заяждала нито нищо
Просто те са някви отворени и надути ...с такива не мога да общувам...
те няма да дойдат при мен да ми кажат Искаш ли да седнеш при нас или искаш ли да си с нас пред междучасията - ами ще говорят по цял ден под носа ми,и ме питат неудобни въпроси
говорихме с едно момиче - и тя каза ме от нея лошо за мен няма да чуя..но днес дочух няколко работи..излъгала ме е..
как може да има такива хора
а с момичето с което седя ,тя постоянно някаква ме избягва,иска да стои със "Красавицата" на класа,или при момчетата..дори им пише домашните...![]()
пули ми се като е с тези по- надутите
беше си написала в скайпа за "Красавицата на класа' че я обича,била супер приятелка и някви такива..и аз и викам на майтап - Ми мен не ме ли обичаш,и тя вика кво що ми да не те обичам"след което аз не знаех какво да кажа,просто й се усмихнах и нищо друго не можах да направя...
Защо няма някой свестен..та да дойде да си поговорим Драго ще ми станеама не..всички са толкова злобни..останах без думи просто..
![]()
Момиче, стегни се! Само се оплакваш, а не предприемаш нищо, с което да разрешиш проблемите си!
Външният ти вид не ти харесва? Вместо да се отчайваш можеш да предприемеш нещо..
Не чакай някой да дойде при теб, иди и ги заговори ти. Много ясно, че ще ти се смеят, сигурно изглеждаш супер уплашена и свита. Предполагам на този етап нямат някакво особено мнение за теб, просто се дръж естествено и без това "Всеки ме мрази, бла..".
Можеш да се промениш и паралелно да промениш ситуацията! Малко воля покажи! Разбери, че ако не се справиш с тази ситуация и не преодолееш страха и срама си към хората, занапред няма да ти е по-лесно.
Съжалявам, ако прозвучах грубо, но истината е такава. Искам само да ти помогна. Просто се стегни и го направи промени нещата в своя полза, заради себе си!
Значи стегни се!Не чакай само те да ходят при теб и Ти ходи при тях.Ако почнат нещо да ти се подиграват отвръщай така че да станат за смях и нещата да се обърнат в твоя полза.Примерно ако имате някви други метали в даскалото през междучасието може да се запознаеш с тях. Ако искаш дай скайп да си приказваме .