- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- предложение (ей прочетете - интересно е)
такааааа..
имам едно предложение. тъй като през 2 теми има такава от рода на "той не свърши в мен бременна ли съм" става много досадно да се дават едни и същи мнения през ден
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ Е да се направи една важна тема "правихме го без, той не свърши в мен - може ли да съм бременна" и дечурлиата да си пишат там тревогите. също и предложението ми първия пост някой, който му се отдава да обяснява да напише нещо като статия "може ли да съм бременна"
и за заглавието на темата..е може да не е същото, но с такъв смисъл
надяам се олигофренясалите тийнове да не решат да ме псуват![]()
br br samo tei:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
абсолютно "за"!!!щото и на мене ми писна от такива теми![]()
ah da e koi 6te se zanimava s gluposti da pi6e takiva temi...da si pro4etat v razdela za seks temata za protivoza4atu4nite i t.n....
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
em verno taka she e po dobre...shpt mi pisna da 4eta edno i suhto...
![]()
Едва ли ще е много удачно .. Защото всеки смята своя проблем за 'индивидуален, единствен' и т.н. ... Никой няма да тръгне да пише в общата тема, независимо, че е същата като тази, която смята да напише..
Това е собствения .. ЛИЧНО НЕГОВ проблем. Макар и същия като на останалите ..
Замисли се ако ти имаше проблем .. нямаше да пишеш в темата на друг със същия, а щеше да направиш своя .. Защото това е твоят проблем .. Същия, но твоя ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и когато 20 човека отговорят на 1 лигла знаеш ли как ще се задръсти тая тема ?
Всъщност на всички въпроси които се задават има вече отговори във ВАЖНИТЕ теми само дето никой не ги отваря преди да си пусне неговата.
Както каза Спорти всички си мислят че техните проблеми са нещо повече от тези на другите само защото са си ТЕХНИ![]()
Когато на някое момиче му се случи да трябва да зададе такъв въпрос, то последното нещо което я интересува са важните теми, и няма да ги забележи.
Момичето ще е под паника, напрежение и ще бърза, това е спешен случай.. тъй че едва ли важните теми ще помогнат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Аз съм против.
По-горе има 3 важни теми,но преди да попитат нещо,нашите съфорумци рядко ги поглеждат. Да не кажа хич.
Цитирам machoka:
Това е за всеки,който ще види темата,а в това число ще влязат и въпросните,споменати от теб.Бременността
Ако си хетеросексуално активна, бременоста е вече възможна за теб. Бременост настъпва при някакъв вид сексуална дейност, при която спермата на мъжа попада в близост до вагината на момичето. Различните методи за контрол над раждаемоста, са едно възможно решение за предпазване от нежелана бременност, но не трябва да се забравя, че единственият 100% сигурен метод е сексуалното въздържание. Бременноста настъпва най-често в резултат от вагинален сексуален контакт, когато мъжът еякулира във вагината на жената и изстреля милиони сперматозоиди. Не бива да се разчита на преждевременото прекъсване на акта. При вагинален контакт дори и мъжът да еякулира извън вагината на жената, често отделни сперматозоиди излизат много по-рано с телесните течности. Един сперматозоид е достатъчен, за да се оплоди яйцеклетката. Сперматозоида може да живее в тялото на жената повече от 5 дни, понякога и до 7 дни. Не бива да се допуска и повторен сексуален акт, скоро след първия. Остатъчни телесни течности, пренасящи сперматозоиди, живеят в тялото на мъжа. И аргументи от рода на "добре измит" "изпишкал се" "ще сложа презерватив" (презервативите се късат често), не бива да успокояват никого.
*Запомни: Ако забременееш - ще раждаш ти - не той!
Живи сперматозоиди могат да се пренесат и след орален секс, ако момичето пипа с ръка гениталиите си. Може да се пренесат и через устата, ако след орален секс с мъж едно момиче прави орален секс и с жена. Ранните белези на бременоста се появяват около две седмици след зачеването. Те може да включват липса на менструация, наедряване на гърдите, напълняване, пристъпи на гадене, честа безпричинна умора, увеличаване или липса на апетит, чести позиви за уриниране, безгрижие дори... Понеже много фактори влияят на младото момиче, то може да изгуби менструация вследствие на стрес, смяна на климат, здравни проблеми и още няколко неща - то само липсата на менструация не е съвсем сигурен белег за настъпила бременност. Ако обаче заедно с липсата на менструация се наблюдават и някои други от изброените белези, то момичето трябва да си направи тест за бременност и да посети гинеколог.
*Запомни: Процентът на момичета забременяли след първия полов акт в живота си, е огромен!
Тези теми се пускат защото има много такива и всеки новорегистрирал се иска да се запише с тема и даваи каквото му е под ръка и пуска пък и невиждам какво толкова му мислят като вече са го направили
те не се замислят преди дапочнат да сложат една гума ми при свършен факт да ли съм бременна тои не е свършил в мен това го знае само тоя дето командава кранчето![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
+1!does_it_matter написа:
абсолютно "за"!!!щото и на мене ми писна от такива теми![]()
Щом неси правят труда да четат важните теми..надали ще прочетат и тая![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Няма смисъл. Пак ще се пуска нова тема. Ако бяха по-информирани, нямаше да пускат теми изобщо. В 99% от случаите място за паника няма.
брато, лавината негативизъм![]()
расисти..
Have 'em back @ http://www.moiatklas.com
+1Първоначално написано от does_it_matter
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
значи знам, че във другите важни теми има инфо за това, но аз предлагам да се направи нова важна с такова заглавие за да привлече вниманието. смисъл както казахте онези теми почти никой не ги чете
+ тфа искам да кажа, че започнах да чета този форум преди около година защото имах един проблем, НО не пуснах тема ами прегледах няколко вече съществували. тка, че не секи пуска нова тема..надявам се ако се направи тази важна тема, малките темички за бременност, ако не спрат, поне ще намалеят
помислите си![]()
еми като цяло идеята не е лоша. но аз друго не разбирам-знам,че всеки ден има такива теми,но ако на вас би се случило,няма ли да ви се иска да си направите своя тема и някой да успокой лично вас,а не да четете подбна(същата) и да се самоуспокоявате,казвате че са малки и тнЧ е нали самият сайт е тийнпроблем,ТИЙН,нормално е да постват 12-13-14 годишни. аз съм ''за'' тази идея,мисълта ми беше,че не трябва да се нахвърлята свирепо срещу всеки написал такава тема![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Хах, и да направите такава тема, те ще продължават да си пишат глупости.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
ми мацка аз просто ги чета едни и същи "нес го правихме без, той не свърши в мен бременна ли съм" ако има нещо по особено да се напише отделна темаПървоначално написано от Rise_Against
та живи и здрави и го правете със аз отивам да лягам, че ми се спии
то ид а я има те няма да четат... Виж аз искамд а се направят важни най яките теми тип "заклещих си капачка от дезедорант във вагината" или "Изпразни ми се в устата - Бременна ли съм ? "