.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Spe6noo!!!

Цитирай Първоначално написано от georgi1992
    Za pyrvi pyt go pravihme s priqtelkata mi bez prezarvativ... izvadih go navreme i ne sym svyrshval v neq... no vyprosyt mi e dali moje neshto da se e sluchilo predi tova zashtoto go izvadih tochno predi tova... iskam vsheto mnenie za da znam dali ima nqkakva opasnost i dali da predpriemame neshto ako se nalaga... molq za po byrzi otgovori i da sa mneniq na hora koito znaqt kakvo pishat molq che e vajno!!!
    da az bqh tam 4e da ti kaja ohoho ;D
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

mmmm da ima takava veroqtnost.......

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Знаеш ли какво да предприемеш? Вземи купи памперси, играчки и малки дрешки за отрочето след девет месеца, засега и това, другото на твой акъл!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Земи си купи и един памперс за тебе че като ти каже че е бременна да не се насереш в гащите а в памперса!Като незнаете кво правите за кво го правите бе!?Седете си мирно на гъзовете и си мируваите!
    You are what you eat!!!

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от get_nasty_
    ами да има опасност от течността която истича преди самото свършване... хора използвайте презервативи дее..направени са за да се използват и за да не четем ей такива въпроси
    +1

хМмм

Хмм какво да ти кажа има такава възможност тя да бъде бремена но е фактически минимална!Но както казват всичи използвайте презерватив щом искате да поемате такива рискове после вие ще си носите последиците! Направете тест за да бъдете сигорни но мисля че не е щом не си свършил в нея Успех!
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Град
    старчески дом
    Споко бе човек не е бременна!

абе кво ли плашите момчето шанса е минимален, а тая течност за която говорят се появява когато спреш точно преди да свършиш и след това продължиш, но дори и тогава е много малка вероятноста да стане нещо за мен лично трябва да знаеш какво правиш като си без презерватив и още нещо..след първия тек е задължителен Успех

Мега фен Аватара на mynichka
    има едни такива неща тест за бременност им викат ..отиваш до най- близката аптека и и купуваш ..даваш и го ..и чакате каквото покаже ..и все вероятноста да е бременна е много малка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

споко щом не си свършил нема смисал от притеснения.
    навремето и аз имах такива , но сичко мина, тъй че споко.
    Войни на Тангра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си