- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив-налага ли са де предприемем нещо?
da az bqh tam 4e da ti kaja ohoho ;DПървоначално написано от georgi1992
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Знаеш ли какво да предприемеш? Вземи купи памперси, играчки и малки дрешки за отрочето след девет месеца, засега и това, другото на твой акъл!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Земи си купи и един памперс за тебе че като ти каже че е бременна да не се насереш в гащите а в памперса!Като незнаете кво правите за кво го правите бе!?Седете си мирно на гъзовете и си мируваите!![]()
![]()
You are what you eat!!!
Хмм какво да ти кажа има такава възможност тя да бъде бремена но е фактически минимална!Но както казват всичи използвайте презерватив щом искате да поемате такива рискове после вие ще си носите последиците!
Направете тест за да бъдете сигорни
но мисля че не е щом не си свършил в нея
![]()
Успех!
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Споко бе човек не е бременна!![]()
абе кво ли плашите момчето шанса е минимален, а тая течност за която говорят се появява когато спреш точно преди да свършиш и след това продължиш, но дори и тогава е много малка вероятноста да стане нещоза мен лично трябва да знаеш какво правиш като си без презерватив и още нещо..след първия тек е задължителен
Успех
![]()
има едни такива нещатест за бременност им викат ..отиваш до най- близката аптека и и купуваш ..даваш и го ..и чакате каквото покаже ..и все вероятноста да е бременна е много малка
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
споко щом не си свършил нема смисал от притеснения.
навремето и аз имах такива , но сичко мина, тъй че споко.
Войни на Тангра