- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо за Бога ми дойдеееее?????
О,Господи,ще се побъркам!Миналия месец ми закъсня с 4 дена а сега ми дойде 1 седмица по рано ?!?! на какво се дължи?!?!Не знам защо но имам чувството че съм...б..бременна![]()
![]()
ама иначе защо ще ми идва?!?цветна бременност!?!?!ОМГ ще полудеяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Щом мислиш, че си бременна си направи тест.Ние какво да ти кажем?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
от колко време ти идва?може да не се е нормализирал още или пък от промяната в климата![]()
Cruel Intentions
При цветната бременност менструалната кръв е в супер оскъдно и малко количество...
Не се оплаквай, не се вайкай, а като много знаеш, отиди си купи един тест, не е 100лв! и си го направи и се успокой.. като толкова много си загрижена за здравето си недей разпитва и се оплаква тук във форума, а отиди до най-близката аптека и си вземи това, което те интересува!
Като седиш и нехаеш няма да ти помогне особено!
Айде жива и здрава.![]()
Така е. + това Толкова лесно не става тая цветна бременност ,казват ,че е 1 на 1000 ли даже повече май беше ,едва ли баш на теб ще стане.Първоначално написано от mystery`girl
Пс = като ти е дошло по-рано какъв ти е проблема?А като ти закъснява колко повече се притесняваш още ти закъснява!
ohh ne mojete da si predstavite mini_brutal_babrie kolko mnogo vi obi4a vsi4ki ....
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
![]()
![]()
![]()
Просто ти е нередовен цикъла...... И след като ти е дошло, не си бременна, спокойно .. Образовай се малко, бе деба!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
колкоПървоначално написано от t0nit0yy
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Първоначално написано от cherinka
Сама каза,че ти е дошло.Това,че ти е подранило с 1 седмица не означава,че си бременна!Ако е цветна бременност тече по малко-и като дни и като количество.
Не знам дали знаеш, но има тестове! И не мисля, че ще се побъркаш, май вече си.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
doide mi i mi sprq! daje nee e bilo silno 2-3 kapki i sega nqma i sleda.....
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Пфф... Ти това ли имаш за идване?! 2-3 капки...Първоначално написано от mini_brutal_barbie
Иди на лекар като толкова много се тревожиш. Да видиш кво става и да ти е мирна главата. Елементарно
mmm 2-3 kapki , golqm cikyl izkara
ako tolkova se pritesnqvash testa e 4 lv ... ne vijdam kakvo te spira da si napravish,vmesto da chupish prysti i da govorish gluposti![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Патко, направи си тест.
Така се е получило, защото цикъла ти е нередовен. На момичетата,които са в началото е така.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Аз пък щях да си ударя дупето в тавана като ми дойде.К'во се шашкате? Понякога не разбирате какво щастие е да 'цъФнеш'.
Цветна бременност - айде стига филми! Ще ви се.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Цветната бременност се среща много рядко, нередовен цикъл е по-скоро... пък и съвсем нормално да ти идва + - 4,5 дни. Не мога да ви разбера аз лично се радвам като ми доиде цикъла. И не всяко кръвотечение е цикъл (2-3 капки).
Стига с тая цветна бременност - казвате го сякаш е нещо като грип и става толкова лесноЦветната бременност се среща супер рядко и както казаха по-нагоре - 1 на 1000 е с такава бременност. Цикълът ти е нередовен. Съща така ако си сменяла климата оказва въздействие. Пък и тези дни както от много горещо стана дъждовно и хладно - може и от това да е, рязката промяна на температурата. Не се притеснявай - на мен ми идва от 6 години и все още настъпват моменти, в които се изменя датата.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..