- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс на 15.09 (за ученици)
Аз съм частна ученичка и ще се явявам само на изпити
пък и + това ми е последна година и ми е голям рахат![]()
Ей хора бихте ли правили секс на 19.08 ?![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
V ob6ti linii nqma golqmo zna4enie dali 6te 15 ili 19 ili 30 nikakvol..... daje bi mi bilo mn got no nqma kak priqtelq mi e na rabota a i az zaminavam dove4eranqma zna4enie datata stiga da e s 4oveka kogoto obi4a6
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
ami az shtqh ama gadjoka imashe raota da go eba... ne 4e e edinstveniq de ahhaahhaatashak est
![]()
est 4e bih shto pa ne.... taman shte mi vratne glavata i shte zabravq si4ko![]()
![]()
![]()
![]()
Аз по-добро начало на учебната година никога до сега не съм имала ...![]()
Отидохме на даскало за един час и после докато навън валя, в топличкото му легло под завивките правихме невероятно як секс почти 2 часа
![]()
![]()
.. Искам пак
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
blaze ti brato! mn pozdravi na pishkata![]()
Ми няма много значение датата ако съм в настроени да![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Като за последно преди да започне ученето и после да нямаш време за секс.![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Бих правила, само да ми се отдаде възможност, а то.... няма![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз вечерта не подминах една девойка, за завършак на такъв ден, който ще ми липсва догодина:<
Еми ако приятелката ми ми даваше![]()
хахаха кофти тръпкаПървоначално написано от izplqskal
![]()
[/b]
ООО да натрий им носа с целия клас нека сички да ти се изредят за да им отмастятПървоначално написано от chrison
Е па що не
Може и в двора
значи аз вчера се опитах да правя секс защото ми е за 1-рви път и на момичето и изникна проблем.Нормално ли е да не може да я отвора даже с пръсти.КОлкото и да се е стегнала ебах го изобщо.Само пръсна ми влиза само че като пробвах с 2 нестава.Когато и вкарвах един пръст не я болеше ,когато оппитах с 2 неставаше и мн я болеше и след това и 1 неможах да вкарам толкова я болеше моляви помогнете че маиката си ебалу.Новобранец съм и няма срамно от това което казах (за мене де:S )
Какво му е на деня?! Това, че на някои не им се учи.....е тяхна работа. 15-ти като всеки един ден, това е.![]()
Че то 16ти е по гаден от 15![]()
4e az sno6ti si pravih strahoten sex-kvo kato e 15-ti-ima li jelanie u dvoikata-nqma zna4enie datata![]()
![]()
obi4am moeto milo
Е па и аз си правих! За отбелязване на началото на учебната, че ще се гърча цяла година все пак!
+2 .....Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}