.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    мина супер като изключим големия брой зеле и моркови който бяха хвърлени по нас и базиците който доста от голимите подхвърляха

Ми.... яко Удариха ме с 1 морков доста мощно в главата.... за което не съм особено щастлива , но все пак ми беше някак забавно тая цялата работа да се крием и да залягаме под чадърите....Но беше също така и доста мокро иии гадно.... Господинът е пич , а класът ни също става (като изключим , че от 12 момчета само 1 е горе-долу приличен) , а пък момичетата са мн стабилни изглежда...и такам....но ми липсва стария клас... после ходихме с приятелите от старото даскало на кафенце иии такам... абе биваше

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Отидох по-рано като никога, дъра-бъра, минаха си по реда една камара народ да изнасят важни речи, от които нищо не се чу, защото техниката се е скапала още повече. Първо влязоха зайците, после юруш, всички след тях. Качихме се по стаите - о, изненада, имаме нови чинове и столове. Влиза класната и се почва - чиновете и столовете ще бъдат лични, т.е. всеки ще сяда на столче с неговия номер , пари ни искаха, програмата ташаклийска, учебници една камара, малко готини даскали къде имахме, и те сменени, съучениците с един по-малко, абе, идилия...

Голям фен Аватара на asasfdf
    беше хипер яко видех си 200 познати говеда, еуфорията на макс.. ^^ изчурбахме зайците по земя и въздух

Град
    в мазето ;dd
    очудващо добре

сутринта отидох казах си репликите пред училищетоо и не сгафих като по чудо ... успокоих сеее
    после ни събраха за малко нямаше нови ученици и ноо доста нови учители .. след това излезнахме с една компания ии после пак в даскало от 13 и 30 държаха ни час и нещо и си тръгнахме .. поне се видях със старата добра тайфа

В сравнение с очакванията ми.. Мина супер.
    Вчера беше гадно, защото разбрах, че съм в "е" клас, където познавам само 4 човека от бившия ми клас, а и те бяха възможно най-непоносимите.. А и бях чула, че класната на "д" била мнооого по-добра, а и там имам доста повече познати.
    А то какво се оказа.. Отивам днес-класната ни супер готина и сладка, класът ми що годе як, а в другия клас се събрали безподобни кур*и, пък учителката им гледа едно такова злобно.
    Чак ме достраша. Та накратко си харесвам класната и класа.
    Днеска само някакви батковци се изреждаха да ми дават моркови. После едва ги отмъкнах вкъщи.

abe ne be6e tolkova zle lo6oto be6e 4e po4nah u4ebnata godina s uspivane naprao super posle i morkovite zabravihme da vzemem a kato stignahme direktorkata govori ne6to 5 min nikoi ne q 4u i aide 4ao i tva be6e abe malko typo ama to kakto obiknoveno

Цитирай Първоначално написано от smile4o ٿ
    abe ne be6e tolkova zle lo6oto be6e 4e po4nah u4ebnata godina s uspivane naprao super posle i morkovite zabravihme da vzemem a kato stignahme direktorkata govori ne6to 5 min nikoi ne q 4u i aide 4ao i tva be6e abe malko typo ama to kakto obiknoveno
    Хахах, и едни други цял ден ми се оплакваха, че забравили морковите.
    И нали в стаята ни влизаха по-големите "е" класове, и влиза някакъв смотльо, без моркови, без нищо, оглежда ми морковите, взима ми най-малкия и вика "На, нямам други!".
    Егати, спукала съм се от хилеж..

Аз бях зайче и не ме уцелиха

бях в ново даскало и мина супер :P

беше странно се пак нали съм заек и секи дет мина ме храни а пък и некфа даскалка ме извика там пред вратата да държа неква пита та секи ма гледаше и кат влизаше в училището ме хранеше ...пък и класната ми стая на последния етаж та минах през всички та пак ядох ма немаше проблем не съм претенциозно зайче никога през живота си не бях виждала толкова моркови и зеле
    Хензел и Гретел са родили червената шапчица с кръвосмешение. Седемте козлета изядоха майка си. Пепеляшка продава кокаин на сестрите си. Палечка е травестит. Добър ден, живот!

еми...общо взето не знаех на кой свят съм..седях и гледах няква като подплашено теле..но си мина учудващо добре..запознах се с едно момиче и мн се радвам..падна ни се най-строгата даскалка,ама ме кефи-пич е..засега сичко е ок,ще видим кво ще стане нататък
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Град
    In Devil's Castle
    ами като за последно беше добре..отидох,видях си съучениците, "послушах" какво говорят водещите ,качихме се в стаята,имаме нова класна,която изглежда много приятна жена....после излизах с приятели и като по чудо цял ден не валя,че и горещо стана...а сега си мисля за утре че имам осем часа...
    someone else...

Голям фен Аватара на Chery
    Беше ... тъпо Отидох в 9 ,докато намеря новата си госпожа още 10 мин минаха...После бяхме навънка и слушахме некфи там рецитали и един поп който пръскаше с вода ... Качихме се във стаята запознах се с 3-те нови момичета и така :P Сладки са И това е ..Утре 2-ра смяна ...

Град
    гр. Варна
    Ммммм...за нас добре...ама за новата ми класнааа.... кофти...тя една такава..младичка тихичка..говори супер бавно...а пък моя клас и звероукротител не може да им попречи да напраят някоя глупост буквалноо....ама иначееее..добре

...дано тези дето сте в нови училища случите на готини класни..и готян клаас :P
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    sofiqqq
    уффф отврат беше ...времето беше ужасно .....единственото хубаво беше целенето на зайците и покрай тях намазаха доста учители
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Мина добре.Пяха ми "ако знае баща ти твойте секси игри........ТИ СИ САМО 8 КЛАС...........и тн."Моркови,зеле,чушки от всичко имаше.Новия клас пичове са 7 момчета и 23 момичета и класната изглежда свястна..УТРЕ ШЕ СЕ ОПАЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    ами общо взетооо никак ... бяхме 8-9 човека стига толкос, нали ?
    класната ни говори ..... аа и каза че ще имаме униформи демек ужас
    пфф не ти завиждам Тия униформи праат сички кат еднакфи некфи зомбита Иначее мен ми беше мн криво неска мн смотан ден сичко почва пак отначало..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Супер фен
    Град
    Варна
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Оффф беше много тъпо и ужасно и...оф нямам думи колко гадно беше .... мразя го това даскало...

Беше доста странно..в ново училище.Докато чакахме с една приятелка тия да си изговорят, изтанцуват и изпеят всичко, си повтаряхме постоянно, че не нисе учи в тва училище и че ще си тръгнеме После, докато казваха за 8-те класове кой- в коя стая ще е, аз естествено не чух в коя стая ще съм, та питах една даскалка Намерих стаята (най-после) и вече всичките ми нови съученици бяха там. Добре, че имаше най-отзад свободен чин и седнах на него . Много гадно ми стана, всеки се познаваше с поне двама човека, а аз никой не познавам След 4 минутно чакане дойде класният ни. Много строг е, ама и много готин Половин час ни говори разни неща, влязоха учителите, които ще са ни по english да ни кажат за учебниците, излязоха, класният ни ни поговори още малко и ни пусна. И всички се изнесоха през вратата за най-много 3 секунди, все едно, че беше последния учебен ден Една приятелка вече ме чакаше отвън и си тръгнахме и така мина... Гадно, странно...надявам се утре да се запозная с новия ми клас...

Град
    София :Pp
    хм при мен адски кофти ден намокрих се цялата, изгубих си парите, станах рано само за да отида там и от вс които се бутаха да ми стане лошо и после у нас да ми викат абе направо чудесно
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Еми денят дойде и да... и аз го очаквах с нетърпение ^^ Мъчилище... ще бъде след две седмици ^^ Засега ще се радвам на тези дни докато мога. Докато наще са на мнение че този ден е на равно на рожденият ми ден х.х Никаква логика в това... И докато си мислите че няма защо да казвам, че в моето даскало никак не е трудно (уча в училище за художници), грешите (е да не е СМГ, НПМГ или Френската или каквото и да е...хD)! Първи ден... щеше да е страхотен ако не беше пороят в София Т_Т.

You are the antidote that gets me by
    Something strong
    Like a drug that gets me high...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    В старото бях мина ми страхотно.Освен като изключим единия от новите пълен олигофрен

При нас не беше кой знае какво...поседяхме 5-10 мин. докъто се съберем целия клас..и отидохме на кафе...Класната ни видя,че се махаме преди всичко да е свършило,но нищо не каза...Имаме 1 нова ученичка
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си