- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Риск от забременяване
Takaa.. da kajem che na sytrinta ste pravili sex v 9 chasa, sled koetosi lqgate i spite do 2, kogato otnovo pravite sex. 1viq put e bilo sus, a 2riq obache, BEZ prezervativ...ne e svyrshil v men, no sled 1via sex (v 9 chasa) ne se e izmil..13tiq den ot cikula mi e. kakuv e riska .. bez kritiki samo saveti
Nqma priqteli - Ima obshti interesi... Shte go osaznaete nqkoga ;]
Gledate temata, no ne pishete ako ima nqkoi koito da moje da mi otgovori kompetentno, da pishe zashtoto e speshno.. :/
Сексуалната ти култура е под всякаква критика![]()
Разрови се из нета,прочети някои неща и после задавай глупави въпроси![]()
По темата:Риска е много малък ... И то не защото не се е измил,а защото е било без презерватив
OMFG ti znae6 li kolkooooooooooooo temi ima to4no takiva ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
4e si kelesh!!!!!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
emi nashencite sa izmreli vuv vazdushna sreda....bez kritiki samo saveti
do 1-2 min vuv vuzduh sa putnici spokose pak moje i da e stanalo ama veroqtnostta e tolkova malka 4e....
spoko
![]()
Nqmah vremeda tyrsq temi, znam che ima mnogo
Toest pochti nqma risk taka li ? znam che spermatozoidite jiveqt 72 chasa,,
ПуКанКа dano e taka![]()
mn ste zle kat samo se draznete kvo vuobshe pishete edno i sushto...Първоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...
sushto tolkova dosadni ste kato teq det puskat ednakvi temi.... are stiga
govorite na tqh a vie pravite sushtoto da vi akam v ustite!!!![]()
![]()
72 4asa ako sa ti v putkata ... na vuzduh Omirat po4ti vednagaПървоначално написано от Y0urSiN
zatva naprimer ako si v cikul i toi svarshi v teb ima shans da stane bebe shtot te kat jiveqt 72 4asa v putka i ve4e novata qicekletka moje da e stanala i za tva e opasno...
ama taka sa umreli spermatozuidite a i te4nosta det otdelq pishkata predi da svarshi sushto ne stabva za oplojdanbe taka 4e spoko ne si bremennavse pak si napravi test sled izvestno vreme
no e mn malko veroqtno 0.01
![]()
![]()
Злето в случая си ти!!!Първоначално написано от ПуКанКа
Ако за теб сексуалната култура не е от особенно голямо значение - сори,но за повечето момичета/момчета е доста важна!!!Освен това сексуалната култура на авторката е много ниска,което не говори никак добре за нея (т.е. тръгнала е да се е*е без да знае какво може да стане и без да е достатъчно информирана)!!!Другото,коет е - не мисля,че пиша едно и също или не отговарям по темата!!!(в случай,че не си забелязал след СЪВЕТА,който й дадох за обогатяването на сексуалната й култура й отговорих и на темата!!!)
П.П.Ти май си селянче,а?!Правя си тия изводи заради изразите,които използваш като "да ви акам в устите" ... Това винаги са думи на селянчета,комплексарчета,х ора с ниско самоуважение и ниска култура ... Излагаш се яко
![]()
YourSiN...Пуканка е точният пример защо трябва да търсиш инфо от надеждно място...колкото и малко време да имаш.Първоначално написано от ПуКанКа
Първо щом ти е 13ден има голяма вероятност вече да имаш зряла айцеклетка...или сиреч да си или да ти предстои овулация в близките 30ч. Второ спермазадоидите могат да живеят 72ч в така наречената идеална среда, която обаче почти нито една жена няма.Тя зависи от окислеността в теб, от температурата ти и тн...Няма такова понятие като въздушна среда.Спермазадоидите всъщност умират от ниска температура,т.е. , колкото по-студено е, толкова по-бързо.И да общо взето има не малка вероятност да си забременяла.Половината от непланираните деца в този форум(от които очакваш съвет) са се появили именно след 2ри полов акт.След като е свършил първият път, по каналите е останало известно количество спермазадоиди, които излизат по време на втория без той да усети.
Ако нямаш никаква представа кога ти е овулацията или ако знаеш и тя предстои в следващите 30-40ч те съветвам да вземеш контрацептив.А следващият път задължително си спомни, че мъжът трябва да се измие и изпикае.
Situatin normal-All fucked up...
За ПУКАНКА специално искам да и препоръчам да се поинтересува какво е овулация, какво значи зряла яйцеклетка и кога тя може да бъде оплодена.
Ахааа .. щом не можем да пишем критики в темата ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Of az sum bila zle.... kvo samo se zaqjdate ...Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
super tupo e ---- te puskat tupi temi vie puskate tupi otgovori ednakvo tupi ste.... a kat sum ot selo kvo ... mnogo si e hubavo na selo moga da ti kaja "GRAJDANKO" i + tva na selo horata sa mnogo po civilizovani i kulturni....ima 1000 takiva temi beeti si zle brato...
sled nqkolko godini shte mi 4istish kenefa sigurno!!!
![]()
![]()
PF 4e ste smotani nekvi selqni tuka (ubijdam moderno.... vidqh go ot He}|{Ha_Dpo|`a )![]()
![]()
mnooo ste tupi
est 4e ne e bremenna ama shtom taka iska da se tup4e s hap4eta.... specialno escapelle ako se pie pove4e ot 3-4 puti moje da nqmash nikoga bebe!!! ama huuu kakto si iskate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
are boli me faraodete si nabiite po edna i da vi e slaadko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ПуКанКа
Ти въобще знаеш ли значението на думата селянин?!
![]()
Селяндур е убидна дума,но селянин не е
Селяните са хора,които живеят,учат и работят на село!!!Хора,които рядко се съобразяват с грубия език,който използват!В повечето случаи с ниско ниво на образование,не много богат речник (освен за псувни)...!!!!
Извод:Аз не съм те убиждала :P Просто питах дали си от село?!
П.П. Момиче си и те "боли фара"![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
+1 kratko to4no i qsnobravo
![]()
ЕеЕеЕе един да не е срещу менПървоначално написано от bebok
Обичам те
![]()
![]()
![]()
Понякога ме изумявате какви неща смятате за нищожни и какви за притеснителни...
ne sum ot seloПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
4ista stoli4anka pffhahahahahahh se edno ne sme nai golemite selqni sofiancite de
![]()
PS ot de znaesh puk 4e sum momi4e![]()
PS2 bqlop zname ne mi se spori s nikoi sega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ее .. и аз съм напълно съгласна с теб, пък не ми казваш, че ме обичаш ..Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
П.П. Пуканке .. ясно е, че си момиче.. Толкова пъти си го споменавала по темите .. Още повече, че направи и тема "какво ти тече от пу*ката" ......................
Ми в едно от мненията си говореше в женски род (за себе си) и за това предположих,че си момиченце/женаПървоначално написано от ПуКанКа
Спортното момиче и теб те ОБИЧАМ БЕЕЕЕЕ![]()
![]()
Недей да ревнуваш
Гушшшшш
П.П. Теб няма как да не те обичам,защото адски много ти се кефя на отговорите![]()
Аз също те обичамммммммммммПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
![]()
И бтв и аз много се радвам на всичките ти постове)) .. Ех тая форумна любовв
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S sledvashtite temi shte sa.... prez forum moje li da se zabramenee![]()
dobre ok jinsko sum....![]()