.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Амии класа ми се вижда приятен... като, че ли няма много задръстени (ама то ние сме 28, така че и да има...), не че имам нещо против тях - не ми пречат, повечето от момичетата (абе направо всичките) са доста дружелюбни и приятни... Има само две дето много плямпат още от сега, ама поне задават въпроси на учителите, 'щото аз не се сещам за такива в момента... Ъ, момчетата не съм ги опознала въобще, но дори и някой да са по-простички така ми се струват печени.
    Класната (тя ни е учител по фенски) не е няк'ва зла, ама мисля, че много ще ни стяга с френския и както днес ще дава големи домашни. Ама то от друга страна уроците са си трудни и големи и имаме нужда от упражнения, пък и имаме доста часове на ден и домашното си е нормално като за тях.

Опитвам се да съм положителна.

Повече от фен
    Класната е доста претенциозна и строга. Домашните са от рода тези думи ги напишете по 50 пъти и утре ми покажете, че сте ги написали... Английска гимназия все пак...

Класа ми се струва добър. Момичетата не съм ги опознал, но момчетата са всички печени. До сега бях във егати и класа - половината - идиоти, другата половина - шибани отворковци. Добре, че сега не е така
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми класната изглежда печена и готина, а класа не ми изглежда мноо готин, ама става, можеше и по-зле
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    пред компа :D
    Ами още не сме се адаптирали нашия клас, но за това има време! Класната мисля че не е толкова лоша ... а господина ни по Английски е Англичанин :P :P :P

Класната sucks от всякъде , класа все още не съм го опознал.Виждат ми се пичове някои , но естествено има и гЪзари с който и дума не можеш да обелиш.Момичетата стават ,)
    Trance/House Only in my heart..

класната е д\г добре, класаа само някои хора стават
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си