- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е???
Аз съм момиче на 19 г. приятелят ми е на същата възраст. Вчера за първи път пробвахме да правим анален секс. Получи се, но стана нещо много неприятно. Дори ме е срам да говоря, но ми се иска да разбера дали случайно не е нормално. Та намазах се с лубрикант, той също се намаза, направи го първо с пръсти. Малко ме болеше ,но беше приятно. След това той започна леко и нежно да си вкарва члена до момента проблем нямаше, успя да си го вкара, започна да го движи бавно напред назад няколко минути. В един момент той свърши в мен. Аз усетих как течноста влезе в мен. Беше приятно когато започна пенисът му да пулсира. Усетих как и аз достигам върха и аз свърших. Проблема дойде когато си го извади. С изваждането аз се изпуснах и стана тя каквато стана, пълно мазало. Омазх него мен леглото ивсичко наоколо.
Моля кажет ми нормално ли е това и всеки път ли става така. И ако има как да се предпазя от това как да го избягвам защото не ми се иска да не правя повече анален секс тъй като иначе всичко беше невероятно.
ПС. Дано само приятелят ми не се е отвратил от мен.
Не си ли чувала за клизма?
Да не го вади рязко.
Sasho1988
Варна..
Taка първо преди да правиш анален секс наистина е необходимо да си напрайш клизма ...Освен това някаъде четох , че когато го вади трябва да го извади нежно , а не някво такова рязко ... защото иначе става същото както при теб ...
![]()
Чувала съм, но не е ли гадна и болезнена????Първоначално написано от Hanibal_lektar
И не е ли опасна за здравето?
Ти във всички сайтове ли разпитваш за твоя проблем?
Щот и тук я има твойта тема http://spodeli.info/spodeli_info_sex...i_e____870470/
Щом казват наистина преди анален секс почни да си правиш клизма... Аз никога не съм го правила, но съм нямала и проблеми. И науистина много е важно изваждането на пениса ! Да го прави нежно и бавно !Успех
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от Mim4eto11
Напълно нормално да се наакаш...Колкото и да се опиташ да стискаш не се получава,защото моментното ти състояние на мускула не го позволява.Клизмата е решение,както и преди самия акт да минеш през тоалетната.
Това което се е случило е доста нормално,в смисъл на много момичета им се е случвало,аз знам толкова много такива случки...
Какво толкова. Случва се всичко! Не се притеснявай. Направи си клизма, някои друг път ако искаш.....)))
Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Тва с рязкото вадене много момчета го правят като че ли умишлено да се наака момичето....Поне така ми се струва на мене...
Да бе все едно някой иска да му серат на оназ работаПървоначално написано от Misha_91
Не е за това дали иска ,всичко опира до това да унижи момичето.Първоначално написано от 444
Абе кат са насираш що са пецкаш одзад
Ти си ебати нечистоплътната курва
Требе да те ебат у путето ма не у гъзеца
DA i posle da razpravq na vsi4kiПървоначално написано от Misha_91
![]()
A tebe trqq v ludnicata da te slojatПървоначално написано от ГрозенСъсел
![]()
Много успокоихте момичето значи ... и без друго не и е лесно..остава и онзи да почне да разказва наляво и надясно ... все пак не е някакво хлапее ...Първоначално написано от Misha_91
Първоначално написано от angel_love_
Ти ако си мислиш че не се е похвалил на приятелите си,жестоко се лъжеш.А за успокоение какво да я успокояваме,просто и поаказваме реалността!!!
Според мен това хич не е за хвалба ама......Първоначално написано от Misha_91
Ot istinata boliПървоначално написано от ГрозенСъсел
![]()