Ми със сегашния ми се познаваме от 2 години някъде Запознахме се на един купон в едно бившо гадже Станахме приятели,но след като скъсах с Р.(въпросния бивш приятел) прекратихме всякаква връзка 2 години по-късно един общ приятел започна да флиртува с мен в скайп и една вечер ми се обади.Искаше да излезем и да поговорим за евентуалното ни бъдеще като двойка ( не,че имах намерение да става нещо,но все пак се видяхме ).Бяхме не много голяма компанийка (около 8-9 човека) и М. ми се обади.Обясних му къде сме и отидох да го посрешна.Много се очудих когато видях колата,защото очаквах да е сам,а той беше с Д.(сегашния ми приятел) и Е.(общ познат).Отидохме на пейката,изпихме още няколко бири ... С Д. започнахме да си говорим за старата компания,после ми стана студено и той ме гушна.Не знам как точно стана,но в един момент той ме и направо се зашеметих После последваха още ,изпрати ме до нас ... На другия ден ми писа в скайп Пращахме си по някоя мечка и ,но нищо по-сериозно После излязохме заедно с братовчед му,той започна да ни базика,че сме много сладка двойка и т.н.След това си замина и аз останах с Д. на една пейка в парка,където той ме пита дали това,което става е сериозно или е било просто заради действието на алкохола ... Аз му казах,че е сериозно и от тогава сме заедно (а и утре правим един месец,а имам чувството,че са минали поне 2-3 )