.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Най голямият гаф с момиче/момче

Хора исписаха се доста теми, наскоро пусках за най нестандартното място на което сте правили секс!
    Сега кажете за най голямият Ви гаф който сте имали с момче/момиче било то сексуален или не

Абе щеше да е баси гафа ако пиша за момче.. daaaaamn

Град
    в мечтите ти
    1.По време на секс му изритах чисто новия GSM от шкафа.
    2.Точно докато пиех вода той реши да ме целуне, аз се задавих и ги оплюх.
    3.Реши да ме сложи да легна, обаче ключовете му бяха на леглото, забиха ми се в гърба и аз подскочих с боен вик.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Миии за гаф точно не се сещам (въпреки,че и това,което ще кажа пак може да се счита за гаф)
    Много,АДСКИ МНОГО мразя когато по време на любовната игра или секса му звънне телефона и цялото ми желание умира ... Само докато чуя мелодията му (една много гадна чалга ... забравих името на песента обче ) и ми идва да му метна почти новия (на около месец и нещо) телефон за над 600 лв през третия етаж,после да сляза долу и да скачам отгоре му докато не стане на сол ... а после може и да го залея с нещо и да го запаля ( брутално ама такъв кеф ще ми доставиии ) ... На всичкото отгоре разговора почти никога не е важен Почти винаги му звъни кака му (която преди месец замина да работи в друг град) и все ни звъни да ни чуе как сме и т.н. ...

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Миии за гаф точно не се сещам (въпреки,че и това,което ще кажа пак може да се счита за гаф)
    Много,АДСКИ МНОГО мразя когато по време на любовната игра или секса му звънне телефона и цялото ми желание умира ... Само докато чуя мелодията му (една много гадна чалга ... забравих името на песента обче ) и ми идва да му метна почти новия (на около месец и нещо) телефон за над 600 лв през третия етаж,после да сляза долу и да скачам отгоре му докато не стане на сол ... а после може и да го залея с нещо и да го запаля ( брутално ама такъв кеф ще ми доставиии ) ... На всичкото отгоре разговора почти никога не е важен Почти винаги му звъни кака му (която преди месец замина да работи в друг град) и все ни звъни да ни чуе как сме и т.н. ...
    Хах случвало ми се е и на мен.
    Въобще не е приятно......

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Хах случвало ми се е и на мен.
    Въобще не е приятно......
    мдаааааа и при мен
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

mi az imah edin mn mokar gaf s mom4eto dokato go pravehme i az da se hvana za rafta a tam imashe edno shishe fanta i nakraq se okazah s polovin litar fanta f ystata,malka 4ast varhy nego i drygoto mi lepneshe po kosata gadjeto mi ne me e vijdalo s takava gadna pri4eska nikoga
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Ми веднъж бяхме на вилата и ще правим секс в хамака...То добре ,ама не стига че неудобно ми като се скъса тоя хамак и двамта се разтъртихме на земята.После задника ме болеше два дена...и ся като се сетим се заливаме от смях.Представяте ли си каква картинка сме били от страни....

Правих секс в банята на мивката и мивката падна. Двамата паднахме и се нарязахме със счупените пърчета. Доре че, имахме само драскотини.
    Щот Иван от сблъсак не е имал този късмет - гаджето му се е нарязала жестоко и са я шили в болницата

Аз вчера ви го разказах в тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=198504

Цитирай Първоначално написано от Mim4eto11
    Аз вчера ви го разказах в тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=198504
    Найстина неприятно, но на всеки може да се случи!

Ами ще кажа как за малко щеше да стане гаф
    Бяхме на една сбирка с приятеля ми. И понеже бяхме УЖАСНО МНОГО хора на една виличка, се наложи в една стая да спим 9 човека. Е стаята беше дооооста голяма и за всеки си имаше легло. Бяхме 4 двойки и един самотник. Сутринта приятеля ми се събуди и поиска да правим секс. Аз, разбира се, се ядосах 1во., защото ме събуди (а това го мразя страшно много) и 2ро. - да правим секс пред още 7 човека !!! Всички други спяха и малко се сдърпахме. След около 5-10 минути тъкмо заспивах и чувам как се тропа. Обръщам се и виждам как 2ма тъкмо стават. Приятеля ми не знаеше, че ще има толкова ранобудни, но все пак... ПРЕД 7 ЧОВЕКА, МАМКА МУ!!!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ами ще кажа как за малко щеше да стане гаф
    Бяхме на една сбирка с приятеля ми. И понеже бяхме УЖАСНО МНОГО хора на една виличка, се наложи в една стая да спим 9 човека. Е стаята беше дооооста голяма и за всеки си имаше легло. Бяхме 4 двойки и един самотник. Сутринта приятеля ми се събуди и поиска да правим секс. Аз, разбира се, се ядосах 1во., защото ме събуди (а това го мразя страшно много) и 2ро. - да правим секс пред още 7 човека !!! Всички други спяха и малко се сдърпахме. След около 5-10 минути тъкмо заспивах и чувам как се тропа. Обръщам се и виждам как 2ма тъкмо стават. Приятеля ми не знаеше, че ще има толкова ранобудни, но все пак... ПРЕД 7 ЧОВЕКА, МАМКА МУ!!!
    Е чак пък гаф...Притеснително е понякога да правиш секс като знаеш,че има други хора в стаята....но лично аз ако съм много възбудена няма да се замисля изобщо,даже няма да ми пречат.Естествено,ще гледам да не съм много шумна и да не се показват много голите ни тела....
    и бтв ..като се замисля съм го правила 4-5 пъти ...
    Schranz music is my world !

Цитирай Първоначално написано от schranz
    Е чак пък гаф...Притеснително е понякога да правиш секс като знаеш,че има други хора в стаята....но лично аз ако съм много възбудена няма да се замисля изобщо,даже няма да ми пречат.Естествено,ще гледам да не съм много шумна и да не се показват много голите ни тела....
    и бтв ..като се замисля съм го правила 4-5 пъти ...
    Най-горе написах, за малко е щало да гаф, не, че е станало. А пред хора не съм правила секс и не ми се иска
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Голям фен
    Сега се сещам за един.
    Беше докато го правехме,и изведнъж се сетих
    за нещо не помня какво точно,но започнах да се хиля като лудите

mi edin put se borehme ne6to i az go izritah ot legloto i toi sa zasili da sedne pak i mi sedna na paleca ta posle hodeh edin medec s gips

bqhme na kafe i toi ne6to se zaqjda6e s men i az go navedoh kum masata oba4e tio oporstva6e i az opitah pak e vroriq put toi ne oporstva6e i az d dosta sila mu tresnah glavata v masata(nqma6e mnogo kruv)

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от chara
    mi edin put se borehme ne6to i az go izritah ot legloto i toi sa zasili da sedne pak i mi sedna na paleca ta posle hodeh edin medec s gips

bqhme na kafe i toi ne6to se zaqjda6e s men i az go navedoh kum masata oba4e tio oporstva6e i az opitah pak e vroriq put toi ne oporstva6e i az d dosta sila mu tresnah glavata v masata(nqma6e mnogo kruv)
    Това с масата беше добро .....

По темата:
    1. Правим си ние секс, мн ни е яко и на двамата и изжеднъж на пуснатият телевизор, явно наседнах дистанционното и се пусна Планетата и няква бесна и мазна чалга прозвуча под не така намаленото волуме ..... и двамата подскочихме и се засилихме към щепсела на ТВто
    2.Същото горе долу , като с ключовете, имаше нещо остро под мен и се изписках ....
    3.И често случваното ми се, да се сетя за нещо и да започна да се хиля .... неловко си е....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    емии ..... най-гадното беше докато с прятелят ми правхме секс и аз вместо да кажа неговото име казах на бивото си гадже ... гадно беше ама ..

зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neshty
    емии ..... най-гадното беше докато с прятелят ми правхме секс и аз вместо да кажа неговото име казах на бивото си гадже ... гадно беше ама ..

един личен въпрос под формата на офф топик:
    а все още ли ти е гадже?

Един път,когато го правехме кучето му дойде и почна и двамата да ни ближе и да скача върху нас....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от tonitoo
    Един път,когато го правехме кучето му дойде и почна и двамата да ни ближе и да скача върху нас....
    Това ме разби ..

Иначе и на мен ми се е случвало да се хиля неизтово ...
    Бившия ме молеше да съм отгоре, понеже го мързеше.. И аз с 300 зора се съгласих .. ии голямо щастие от негова страна .. Направи една самодоволна физиононмия .. по неговия си начин .. иии аз тушшш .. ии след 5 минути хилеж .... "Пияна ли си?!??!??!?!? " ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от tonitoo
    Това ме разби ..

Иначе и на мен ми се е случвало да се хиля неизтово ...
    Бившия ме молеше да съм отгоре, понеже го мързеше.. И аз с 300 зора се съгласих .. ии голямо щастие от негова страна .. Направи една самодоволна физиононмия .. по неговия си начин .. иии аз тушшш .. ии след 5 минути хилеж .... "Пияна ли си?!??!??!?!? " ..
    ахахахахах

Най-големия е веднъж както си правехме секс, от гардероба ненадейно падна снимка на бившия ми... Това два дена след като майка ми му сбърка името Иначе веднъж не знам защо реших, че трябва да си говорим за техните докато се чукаме и човека стана и отиде да гледа телевизия. Ех че времена бяха
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Еиииии колко много съм испуснал

Мега фен Аватара на mynichka
    на мен ми се е случвал гаф преди секс.. в смисъл ходих да пия сокче ли ко и се връщам и от едната страна на леглото се засилвам и ще го целувам ..обаче не улучих и го ударих с чело в нослетоо
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си